Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-16, 10:40 PM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - aišku nieko blogo ir netgi manau reikia ,tik su saiku,visgi kompiuterinis amžius aš irgi manau kad nieko blogo, bet romeniukas yra minėjas kad vaikas seniau ilgai sedėdavo prie kompo, tai galvojau kad vėl atsinaujino bet šeip kaip aš paklausau kaip darželyje mamos šneka kad vaikai kiekvieną vakarą praleidžia prie kompo, atseit nieko nenori, nei į lauką nei žaist o tik prie kompo o paskui skundžiasi kad vaiko akys prastos akinukus reikia nešioti nors aš galvoju kad "šiuolaikinis" vaikas turi mokėti nors ką su kompu daryti, maniškis tai kartais paprašo pažaisti žaidimą, bet mokytis tai jis mėgsta tiesiogiai, na su knygutėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2010-07-16, 10:45 PM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aš kol kas savo vaikų prie kompo neleidžiu, kai ateis laikas tai ir mokykloje išmoks kas jiems reikalinga,o be to dar mano vyriausioji akinukus nešioja, nes daktarai laiku nepastebėjo, kad ji nemato, tai nenoriu kad daugiau problemų būtų su akytėm
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-16, 10:46 PM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ar lepina? Gražaus, produktyvaus ir sekmingo Jumi paskutinio savaites darbadienio! Ir nuostabaus, pilno įspūdžių savaitgalio! Aš tai į Žemaitiją, į Varnius važiuoju... o ten minimum 1500 kolegų, draugų, nuostabių žmonių, ežeras, šašlykai, šokiai, krepšinis, futbolas, šaškės, alias, juoko joga, koncertai, plaukiojimai, šėliojimai iki paryčių ir vieningos Šeimos dvasia... :) oj lepina lepina va grįžom šiandien iš kauno pasikultūrinom, draugytę aplankėm, jos mažają pamatėm, sakė į krikštynas atvažiuos , apsipirkinom, ir visai neseniai grįžom planavom į Lokės pėdą nuvažiuot, nes draugai nusipirko butą Jonavoje, bet atidėjom kitą kartą, gal tu Sindrute tada būsi kur netoliese susibėksim na o va rytoj į turguų reikia mėsytės nusipirksim manasis važiuoja padėt malkas supjaut draugui, tai tada kartu mėsytę kepsim, o vakare prie balos su darželio draugu lėksim, vaikai jau viską susiplanavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 11:38 AM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka Quote (Valedy) pasakiau,kad dovaną pirksim kai tėtis grįš..ir nieko sulaukė - šaunuolis Quote (noele) pakil teperatura iki 40.siaubas.. - o kaip šiandien Quote (snieguoliuke) nei į lauką nei žaist o tik prie kompo - čia tai baisu,sunku ištikro sukontroliuoti , čia jau reikia tėvų griežto žodžio Quote (vijole1972) nes daktarai laiku nepastebėjo, kad ji nemato, tai nenoriu kad daugiau problemų būtų su akytėm -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 1:50 PM | Žinutė # 1265 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Aciu dar karteli uz sveikinimus man, ir mano mazyliui, kazkas klause, tai mes vienadieniai, pasigimdziau sau dovanele per gimtadieni man nesitiki jog vakar mano gimtadienis buvo, jokio ruosimosi, ryte pakele su arbata i lova, isvaziavom su mama i miesta, kaip ir sakiau, nusitempe i parduotuve, ir liepe kompa rinktis..va koki issirinkau paskui gryzom namo, maniske su broliu namus balionais ispuose, sudainavo, pasveikino, tada vii sovem i kinu restorana, ir gryzom tik vakare
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 2:02 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, - faina diena per Gimtadienį buvo,smagiausia,kad ruoštis nereikėjo ir dovana
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 2:10 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) vaidabas, - faina diena per Gimtadienį buvo,smagiausia,kad ruoštis nereikėjo ir dovana na taip, bet gryzus bandysiu savo mazyliui gimtadieni suorganizuot, Daniele, gal zinai kaip su boulingu Kedainiuose?
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 2:43 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gryzus bandysiu savo mazyliui gimtadieni suorganizuot - Quote (vaidabas) gal zinai kaip su boulingu Kedainiuose? - nea,nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 3:44 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) vaidabas, liuks dovanėlė ,beje o jis jau su operacine sistema ar tuščias jei su tai kokie windousai ,man matai įdomu su kokiom operacinėm tenais leidžiami kompai zinok yra ir su XP. ir Linuxsais, ir Vista, o mano tas modelis buvo tik su Windows7, nelabai man jie iprasti, bet manau priprasiu, va krito man tas i aki,ir nenorejau kitu ziuret
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:39 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) zinok yra ir su XP. ir Linuxsais, ir Vista, Žodžiu tas pats kas čia Quote (vaidabas) o mano tas modelis buvo tik su Windows7, nelabai man jie iprasti, bet manau priprasiu, va krito man tas i aki,ir nenorejau kitu ziuret Priprast reikia prie win7 ,pas mano sūnų yra kompe win7 tai kai prieinu prie jo to kompo,tai mane nervoja ,nes tikrai aš nepratusi ir kažkaip nieko pas jį tam kompe nerandu ,tos papkutės visos keistos,valdymas kažkiek skiriasi...na žodžiu susibiesinu ir einu prie savo normalaus win xp
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:50 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) arba kai nori ,kad ramybę duotų - tikrai taip Quote (Valedy) Nors kita vertus reikia atsišildyt ,juk kiek čia bepakepins - TAI VA NESPĖSIM NEI MIRKTELĖT ,O JAU RUDUO Quote (Valedy) einu prie savo normalaus win xp - pas mane irgi XP
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:52 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ar dar neiškepusios? vajatau nu ir karščiai buvome prie ežeriuko pasideginti nu bet jau karšta tai vajatau vyras miega pabus varysime į miestą pavakarį gal nebus karštą pas mus šventė ant rubežiaus tai mugės,koncertai visai smagu eisime pasižvalgyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:54 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - TAI VA NESPĖSIM NEI MIRKTELĖT ,O JAU RUDUO bet jau toks karštis tai nebežmoniškas, net nesinori nieko daryti, o ruduo tai vistiek ateis nori tu to ar nenori
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:55 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) bet jau toks karštis tai nebežmoniškas, net nesinori nieko daryti, o ruduo tai vistiek ateis nori tu to ar nenori galvoju galvoju mane irgi jau veikia tas karštis labai jatau jau norisi vėsumos galėtų atrvėsti jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Šeštadienis, 2010-07-17, 4:55 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės ar dar neiškepusios? sveikute aš tai sėdžiu leisgyvė nuo tokio karščio
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |