Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-19, 10:03 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios ką veikinėjat , kas pas jus naujesnio?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-19, 11:08 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šios vasoros planuose yra ir mums nuvažiuoti į kryžiaus kalną _liuks_ _liuks_ atvažiuokit,atvažiuokit Quote (vijole1972) šiandien taip faina taip gera kai oras toks vėsus _liuks_ _liuks_ jo net džiugu oriukas šiandien ir man pasakiškas nebuvo labai karštą Quote (snieguoliuke) ką veikinėjat , kas pas jus naujesnio? anwei nesenai pabaigiau darbus ploviausi,siurbiausi mašiniuką šnd dienikė super nusidažiau plaukus,pasikirpau plaukus,paskui antakius su vašku patvarkė,nuvežiau vežimą vaiko į komisą gal parduosime tai daug nuveiktą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2010-07-19, 11:11 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nesenai pabaigiau darbus ploviausi,siurbiausi mašiniuką šnd dienikė super nusidažiau plaukus,pasikirpau plaukus,paskui antakius su vašku patvarkė,nuvežiau vežimą vaiko į komisą gal parduosime tai daug nuveiktą nu tikrai tikra darbštuolė ir kaip tu visur suspėji
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-19, 11:12 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu tikrai tikra darbštuolė mua ir kaip tu visur suspėji galvoju galvoju aga šnd labai jau visko pasidariau Quote (vijole1972) ir kaip tu visur suspėji galvoju galvoju a nežinau kažkaip vaiką pažiūrėjo močiutė tai visur sulakščiau šųnd
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-07-19, 11:14 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakara brangiosios... Quote (snieguoliuke) apsipirkinom, ir visai neseniai grįžom planavom į Lokės pėdą nuvažiuot, nes draugai nusipirko butą Jonavoje, bet atidėjom kitą kartą, gal tu Sindrute tada būsi kur netoliese susibėksim Maybe maybe... būt smagu... :) tikiuosi prasineši... et, kaip gaila kad tie nezmoniskai fantastiski savaitgaliai baigiasi.... Pirmadienis man pasiule padirbet iki dabar tai siuo metu tik apie lova galvoju... aisku ir dar apie kai ka, deja neimanomo, tad apsiribosim lova :) Pasiskaitinejau ka pripliurpet, patenkinau smalsuma... Labanakt.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-07-20, 2:51 AM | Žinutė # 1296 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre, ziurek, laikykis, o tai kaip cia be pasaku sekimo o man snd tevynainiu iena, ryte susitikom su dviem lietuvaitem, pasivaikstinejom po katedra, oras tik gaila subjuro, tai pasivaiksciojima baigeme po parduotuves gryzus namo, sakau nusnausiu..bet i svecius uzsuko buve vaikystes kaimynes, atleke is Velso, liverpuli apziuret, tai pavakarojom.., ryt vel kazkur su jomis leksim.tai va, savaitele beliko, o tiek dar nenuveikta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-07-20, 7:40 AM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sindre, ziurek, laikykis, o tai kaip cia be pasaku sekimo juokas o man snd tevynainiu iena, ryte susitikom su dviem lietuvaitem, pasivaikstinejom po katedra, oras tik gaila subjuro, tai pasivaiksciojima baigeme po parduotuves juokas gryzus namo, sakau nusnausiu..bet i svecius uzsuko buve vaikystes kaimynes, atleke is Velso, liverpuli apziuret, tai pavakarojom.., ryt vel kazkur su jomis leksim.tai va, savaitele beliko, o tiek dar nenuveikta sveikute na va gerai kad neliūdi o turi veiklos spėsi,spėsi sukis kaip bitute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-20, 9:28 AM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mieloios užsukau pasiskaityti ką čia prirašėt ir vėl dingsiu,laukiu draugytės ateis vaik man padaboti,išleis mane į miestą Ryoj greičiausiai su vaikais važiuosiu pas draugus į sodą pasimaudyti pasideginti Faina,kad nebe taip stipriai kepina,na bet manau dar bus tokių dienų kai nežinai nei kur dėtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2010-07-20, 10:07 AM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na šiandiena vėl kepins saulytė bent jau taip atrodo
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2010-07-20, 10:09 AM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip mane užknisa tas kompas kai pradeda po žinutes rašyti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-20, 10:11 AM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) kaip mane užknisa tas kompas kai pradeda po žinutes rašyti Man ir kažkada taip buvo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-20, 2:38 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kur visos pleputės dingusios aš tai nuo rtojau dingsiu,keliausiu su vaikasi pailsėti nuo miesto šurmulio pasibūsime sode,gamtoje,vyrai mūsų dirbs,o mes moterys su vaikais ilsėsimės
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-07-20, 2:39 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-20, 3:05 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ,vyrai mūsų dirbs,o mes moterys su vaikais ilsėsimės Nu man labai patiko šitas tavo sakinys Labukas...o man namie jau visai nebe karšta o ir saulės nelabai yra
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-20, 3:15 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu man labai patiko šitas tavo sakinys Labukas...o man namie jau visai nebe karšta o ir saulės nelabai yra Pas mus ir nėra namie karšta,labai gerai nei karšta nei šalya per viduriuką o kieme tai juodai karšta sode tai bus gerai,pasidegini,pasimaudai atsigaivini ir vėl gali degintis ilsėtis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-20, 3:27 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sode tai bus gerai,pasidegini,pasimaudai atsigaivini ir vėl gali degintis ilsėtis Na tikrai,kad lafaaaa
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |