Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 3:56 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas visoms tai apsiniauskia tai vėl pragedrėja oras vėsokas jau šnd su mažium ėjome iki mamos mano parėjom vaikas užmigo aš verdu bulvikes darysiu bulvių košę Sveikute, na jo šiandien oras toks permainingas maniškiai tai kieme duodasi,vyras išvažiavo su reikalais,o aš prie pc karaliauju
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 4:05 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) maniškiai tai kieme duodasi,vyras išvažiavo su reikalais,o aš prie pc karaliauju vieni lauke jau dabar kazdien ?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 4:11 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vieni lauke jau dabar kazdien ? Aha jau vieni,aišku vis stebiu pro balkoną,kol matau ir girdžiu tai ramu,o kai nebesimato tada jau ir aš lekiu į kiemą bet randu sveikus ir gyvus,niekur toli neina Va beieškodama per skelbimus vaikams rašomojo stalo radau staliuką su dviem kėdutėm,bet ne šiaip staliukas,o su MATVYNU ot būt džiaugsmo vaikams jei nupirktume dar laukiu atsakymo iš pardavėjos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 4:31 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aha jau vieni,aišku vis stebiu pro balkoną,kol matau ir girdžiu tai ramu,o kai nebesimato tada jau ir aš lekiu į kiemą juokas bet randu sveikus ir gyvus,niekur toli neina _liuks_ Va beieškodama per skelbimus vaikams rašomojo stalo radau staliuką su dviem kėdutėm,bet ne šiaip staliukas,o su MATVYNU ot būt džiaugsmo vaikams jei nupirktume dar laukiu atsakymo iš pardavėjos 10 nu tai labai fainai kiek kainuoja?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 4:43 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tai labai fainai kiek kainuoja? 90lt na su siuntimu nežinau kiek išeitų aišku jei sius,nes staliukas Vilniuje. bet fainas reikia mūms jo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 4:55 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) 90lt _liuks_ na su siuntimu nežinau kiek išeitų aišku jei sius,nes staliukas Vilniuje. bet fainas reikia mūms jo 10 per autiką darykite siuntą labai gerai ir nėra brangu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 5:17 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) per autiką darykite siuntą labai gerai ir nėra brangu Tai bus matyt reikia sulaukti atsakymo iš pardavėjos
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:10 PM | Žinutė # 188 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.lija pas mus.net nesinori nieko daryti.pasijungem viasata vakar .per lietu nerodo.tai angliskus kanalus ziurim..esu uzsireginus agenturoj del darbo.gal kus ka pasiulys.tai jau po 4 metu pertaukos gal pavyks islisti is namu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:11 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.lija pas mus.net nesinori nieko daryti.pasijungem viasata vakar .per lietu nerodo.tai angliskus kanalus ziurim..esu uzsireginus agenturoj del darbo.gal kus ka pasiulys.tai jau po 4 metu pertaukos gal pavyks islisti is namu... labas lyja ?nu pas mus niaukstosi bet dar nelyna aš dabar intike nardau jieškau kur galima mokintis anglų kalbos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:16 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:17 PM | Žinutė # 191 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, uzsimaniai.ka darysi su ja?o ka tu nori mokintis?garsus ar rasyba?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:26 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Laurituke, uzsimaniai.ka darysi su ja?o ka tu nori mokintis?garsus ar rasyba? radau tokį neblogą puslapiuką ten kalba ir reikia kartoti tokie aiškūs mokymai nu žadam į užsenį varyti bet su anglų prastokai tai sakau gal pavyktų išmokti kaip nors,dar tokią knigutę nusipirkau anglų kalba per 30 dienų tai vat gal pavyks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 6:50 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, na tai sėkmės moksluose man reikia pasimokinti rūsų kalbos nes nelabai gerai moku
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:27 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, anglų ir man pramokt reiktu, kasmet visgi ten lekiu Laurituke, ir man turesi išduot, kur ten mokytis... Romeniuk, kad angliškai tiek mokėčiau, kiek rusiškai, pasaka būtu gryžau iš anglijos, o ten tai rusiškai pagrinde bendravau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:35 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) radau tokį neblogą puslapiuką ten kalba ir reikia kartoti tokie aiškūs mokymai nu žadam į užsenį varyti bet su anglų prastokai tai sakau gal pavyktų išmokti kaip nors,dar tokią knigutę nusipirkau anglų kalba per 30 dienų tai vat gal pavyks šaunu kad pasiryžai aš irgi noriu bet mane manasis pamoko Quote (Romeniukas) man reikia pasimokinti rūsų kalbos nes nelabai gerai moku mano draugės mama ir tėtis rusakalbiai tai kadangi bendraujam tai kažkaip rusų kalba nesiskudžiu, ir Norvegijoje rusiškai ir prancūžiskai susikalbėjau aš tai noriu vokiečių išmok
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |