Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:25 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir be žodžių kai pagalvoju apie Šventąją ir piniginę pusė vyro gautų pinigų išleisi Quote (Laurituke) prie kompo būni? į kitus vyrus žiūri kai saviškis miega
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:26 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va ir tau kaulai Taip taip kaulus iškart skauda po tokių pamiegojimų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:28 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai aš dar bulves verdu didžkukuliams,gal net ir pasidarysiu dar šianakt o ką veikt jei nesimiega.vyras nulūšta tai man liūdna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:37 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) į kitus vyrus žiūri kai saviškis miega O kad ir žiūriu o ką negalima pažiūtėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:38 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai aš dar bulves verdu didžkukuliams,gal net ir pasidarysiu dar šianakt o ką veikt jei nesimiega.vyras nulūšta tai man liūdna taigi sakei prisidarei savaitgalį dičkukulių ir prisišaldei tai jau suvalgėt :juokas: aš šiandien kugelį kepiau vakarienei tai dar ir rytojui bus tik grįžus makaronų sriubytės išvirsiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-08-03, 11:39 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:40 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taigi sakei prisidarei savaitgalį diękukulių ir prisišaldei tai jau suvalgėt aš šiandien kugelį kepiau vakarienei tai dar ir rytojui bus tik grįžus makaronų sriubytės išvirsiu Aišku,kad suvalgėm,o ka tu galvoji,mano čia skaniausias patiekalas pavalgau po valandos aš jų vėl noriu valgysiu ir darysiu tol kol atsibos ir negalėsiu į tą pusę pažiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:41 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vyras nulūšta tai kai tavęs lovoj nėr tai ir nulūžta Quote (Romeniukas) O kad ir žiūriu o ką negalima pažiūtėti aišku gali, man tai nesinori
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:43 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku gali, man tai nesinori Aš ir nežiūriu,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:44 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku,kad suvalgėm,o ka tu galvoji,mano čia skaniausias patiekalas pavalgau po valandos aš jų vėl noriu valgysiu ir darysiu tol kol atsibos ir negalėsiu į tą pusę pažiūrėti man jie kartais skanu bet ne per dažnai na vyras darbo dar nesusirado? priprasit būt kartu, paskui truks kažko namuose kai dirbt išeis mes tai va nulėkėm pas daktarę pažymą išrašė darželiui, įsivaizduoji dar pas odontologą reikės ir pas logopedą, ir sako viskas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:45 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man jie kartais skanu bet ne per dažnai na vyras darbo dar nesusirado? priprasit būt kartu, paskui truks kažko namuose kai dirbt išeis mes tai va nulėkėm pas daktarę pažymą išrašė darželiui, įsivaizduoji dar pas odontologą reikės ir pas logopedą, ir sako viskas Dar ne,bet laukiame dviejų pasiūlymų,vienas statybose kitas ekpeditoriaus darbas gal į vieną papuls
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 9:42 AM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes atejau pasilabint kol kava geriu,nes tuoj leksiu i komisariata,gryzus cepelinus daryt sumasciau,tai nebus laiko paplepet su jumis
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 9:43 AM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar ne,bet laukiame dviejų pasiūlymų,vienas statybose kitas ekpeditoriaus darbas _liuks_ gal į vieną papuls _liuks_ na sekmes jieskot.mes ir jieskom vyrui darba
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 9:49 AM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sveikos mergytes - labuka Quote (Kipsiuke) tuoj leksiu i komisariata, - o ką ten? Quote (Kipsiuke) gryzus cepelinus daryt sumasciau, -kaip skanu Quote (Kipsiuke) na sekmes jieskot.mes ir jieskom vyrui darba tikrai sėkmės mergytės jūsų vyrukams
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 12:38 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sveikos mergytes atejau pasilabint kol kava geriu,nes tuoj leksiu i komisariata,gryzus cepelinus daryt sumasciau,tai nebus laiko paplepet su jumis Sveikute aš tai didžkukulius pasibaigsiu daryti,vakar nebepasidariau Quote (Kipsiuke) na sekmes jieskot.mes ir jieskom vyrui darba Ačiukas,jūms tai pat sėkmės darbo paieškose Quote (daniele) tikrai sėkmės mergytės jūsų vyrukams Ačiukas Šiandien oras toks atvėsęs,saulutės nėra,vėjelis matosi yra
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 3:54 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms tai apsiniauskia tai vėl pragedrėja oras vėsokas jau šnd su mažium ėjome iki mamos mano parėjom vaikas užmigo aš verdu bulvikes darysiu bulvių košę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |