Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:06 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AŠ TAI IŠGĖRIAU SIDRIUKO SKARBONKIKE LAUKIU KOL MAŽIUS UŽMIGS EISIU MIEGOTI IR AŠ oij, paskaiciau, net seile nutyso, draugyte is Airijos yra gryzus, reiks ryt susiuksyt, pasimatyt, tai turbut ir pasisidrinsim arba pasisampinsim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:06 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AŠ TAI IŠGĖRIAU SIDRIUKO SKARBONKIKE LAUKIU KOL MAŽIUS UŽMIGS EISIU MIEGOTI IR AŠ Nai nai nai,kaip sakniai jaučiu iššgėrei aš visai norėčiau šalto sidriuko Mano mažyliai tai jau atlūžo,užknisa visai nebemiega pietų miego tai visą dieną duodasi ir niekaip nepavargsta,iš kur tiek energijos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:08 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, paskaiciau, net seile nutyso, draugyte is Airijos yra gryzus, reiks ryt susiuksyt, pasimatyt, tai turbut ir pasisidrinsim arba pasisampinsim Ne tau vienai seilė nutyso na tik žėkit neprisišampinkit per daug man kol kas užtenka dar nuo gimtadienio tai netraukia tik kurkšniuko kokio norėčiau,atsigaivinimui
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:09 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na bet nieko,paatostogavai pailsėjei,tai dabar gali drąsiai kibti į darbus 10 dabar jegu fontanai, jau stogas man ten vaziavo, nuo nieko neveikimo...malonu snd buvo ir darzelius ravet, ir zole pjaut...va tik puodu nepasiilgau..ale da pora dieneliu nepasiilgsiu, nes vakar baba sutiko su balandeliais, snd vos pribaigem, ,ryt su vyruku biski kavinukej gal kokioj pasedesim.., sugryzimo proga , vakare pas drauge.... vienu zodziu, dar iseina nusimuilint
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:10 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne tau vienai seilė nutyso juokas na tik žėkit neprisišampinkit per daug man kol kas užtenka dar nuo gimtadienio tai netraukia juokas tik kurkšniuko kokio norėčiau,atsigaivinimui 10 Pagalba naujokams ir ne tik čia kad bloga prie kokius 2 metus tebuve...va nebent sestadieni, beveik 2 men nesokus, turesiu zveju sventej sokt, tada gal ir padauginsiu, jei nugrybausiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:24 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, paskaiciau, net seile nutyso, draugyte is Airijos yra gryzus, reiks ryt susiuksyt, pasimatyt, tai turbut ir pasisidrinsim arba pasisampinsim sveikata aga taip skaniai išgėriau Quote (Romeniukas) Nai nai nai,kaip sakniai jaučiu iššgėrei aš visai norėčiau šalto sidriuko aha labai užsimaniau tai išgėriau Quote (Romeniukas) Mano mažyliai tai jau atlūžo,užknisa visai nebemiega pietų miego tai visą dieną duodasi ir niekaip nepavargsta,iš kur tiek energijos maniškis irgi lūžo eisiu jau ir aš jaučiu Quote (vaidabas) dabar jegu fontanai, jau stogas man ten vaziavo, nuo nieko neveikimo...malonu snd buvo ir darzelius ravet, ir zole pjaut...va tik puodu nepasiilgau..ale da pora dieneliu nepasiilgsiu, nes vakar baba sutiko su balandeliais, snd vos pribaigem, ,ryt su vyruku biski kavinukej gal kokioj pasedesim.., sugryzimo proga 10 , vakare pas drauge.... juokas vienu zodziu, dar iseina nusimuilint juokas nu gi va kaip faina net darželių ravėjimo pasiilgai o dėl puodų tai gerai tau čia sekasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:29 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sakniai jaučiu iššgėrei aš Quote (Romeniukas) tik kurkšniuko kokio norėčiau,atsigaivinimui oj prisijuokiau , na o man kažkodėl gerklę labai jau skauda tai arbatą su medum geriu pagaliau ryt savaitgalis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:30 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin ar ilgai toks oras bus kažkaip užsisakėm namelius prie jūros ot bus juoko kai lis lietus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:32 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin ar ilgai toks oras bus galvoju kažkaip užsisakėm namelius prie jūros ot bus juoko kai lis lietus juokas juokas juokas juokas praneša jau saulytę man ryt reiks butuko jieškoti pajūryje važiuosime paatostogauti kitą savaitgalį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:33 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man ryt reiks butuko jieškoti pajūryje važiuosime paatostogauti kitą savaitgalį mes dar kitą važiuosim, nes kią savaitgalį pagaliau krikštynos o kur Laurituke važiuosi į palangą ar šventają
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:36 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kur Laurituke važiuosi į palangą ar šventają miela mes į palangą važiuosime ,kažkaip mums ten labai patinka praitais metais buvome šventojoje tai nepatiko mums per ramu ten
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:47 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes į palangą važiuosime ,kažkaip mums ten labai patinka praitais metais buvome šventojoje tai nepatiko mums per ramu ten o mums kaip tik labai faina, ten pigiau nuoma nes nameliai darbovietės na va maniškis grįžo, tai lėksiu į lovytę, ryt į darbą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:51 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką einu vaistukų išgersiu ryt mergaites darželje mokinsiu daryti karolius iš vilnos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 8:02 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mums kaip tik labai faina, _liuks_ _liuks_ ten pigiau nuoma nes nameliai darbovietės juokas juokas juokas na kiekvienam žmogui juk skirtinai mums ten nepatiko ir daugiau niekada ten nevažiuosime
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 3:46 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na kiekvienam žmogui juk skirtinai mums ten nepatiko ir daugiau niekada ten nevažiuosime O mūms kažkaip ir labiau patinka šventojoje nei palangoje,ten kažkaip ramiau,švariau na bet kekvienam čia skirtingai
|
Atsijungęs |
| |