Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 11:00 AM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos savijauta mano bjauri,nemiegojus beveik visą naktį galva plyšta tai pat kaip ir plyšo naktį,iki 12 prie kompo prasedėjau,paskui nuėjau į lovą,bet užmigau tik paričiais kai jau buvo prašvitę tai galva guminė akis skauda,žodžiu bjauriai jaučiuosi,nežinau pradidėjo man kažkokios nemigos Vyras išvažiavo močiutei dėti šarvo durų,o mes likome namie,vėliau reikės iki kaimo palėkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 8:41 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai vakar prisimarinavau svoguniukų šašlykams o kaip marinuoji, manasis tai moka su majonezu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 8:44 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) savijauta mano bjauri,nemiegojus beveik visą naktį galva plyšta tai pat kaip ir plyšo naktį,iki 12 prie kompo prasedėjau,paskui nuėjau į lovą,bet užmigau tik paričiais kai jau buvo prašvitę tai galva guminė akis skauda,žodžiu bjauriai jaučiuosi,nežinau pradidėjo man kažkokios nemigos Vyras išvažiavo močiutei dėti šarvo durų,o mes likome namie,vėliau reikės iki kaimo palėkti labutis na aš miegojau kaip ir gerai, pailsėjau, manasis dirba, tai va sėdžiu pas drauge, vakuojam agurkus, nes labai jau daug pas mus sode tai atidaviau draugei sakau vakuokis į valias, tai dabar padedu jai vyriokai su mažuoju išlėkę iki miško su keturračiais, tai laukiam grįžtant lauke sėdim oras pasaka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 8:44 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oras ir ryte buvo buvom su mažuoju po miestą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 9:13 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vėliau reikės iki kaimo palėkti na buvote iki kaimo , kas ten gero
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-07-31, 10:14 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis na aš miegojau kaip ir gerai, pailsėjau, manasis dirba, tai va sėdžiu pas drauge, vakuojam agurkus, nes labai jau daug pas mus sode tai atidaviau draugei sakau vakuokis į valias, tai dabar padedu jai vyriokai su mažuoju išlėkę iki miško su keturračiais, tai laukiam grįžtant lauke sėdim oras pasaka Aš ir šiandien išsiskyniau iš močiutės agurkus,tik nevakuosiu,šiaip valgom,vaikai tai kaip obuolius kapoja Quote (snieguoliuke) na buvote iki kaimo , kas ten gero Buvome trumpam,reikėjo ten vyrui su broliu kažką pasiimti kažką nuvešti, pasiemėme penketoni pieno pabuvome ir gryžome namo dar kol duris močiutei idėjo tai tuo tarpu mes darže buvome taip ir prabėgo dienelė,paskui abu mūsų berniokai buvo vieni kieme
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2010-07-31, 10:14 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 1:39 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va neperseniausiai grįžom iš motokroso mažiui labai patiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 1:41 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir šiandien išsiskyniau iš močiutės agurkus,tik nevakuosiu,šiaip valgom,vaikai tai kaip obuolius kapoja manasis tai labiau pomidorus mėgsta įsisuka į šilknamį tai nelieka raudonų r labai mėgsta vakuotus agurkus , žalių nelabai na va draugei vakar suvakavau 10 2L stiklainių, sako dar tiek pat ir užteks o šiandien tai aš bandysiu agurkus su raudonais serbentais vakuot
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 2:10 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gero sekmadienio pleputėms
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 8:25 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pas lyja, manau kad lis visą naktį atšalo
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 8:38 PM | Žinutė # 71 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes,pas mus irgi lijo ir nakti,ir ka tik nustojo su visais dunduliais
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 10:42 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis žiūriu čia tuštuma Kur jūs merginos,savaitgalis jau kaip ir pasibaigė sugryškite čia,pasipasakokite savaitgalio nuotykius,kaip laiką praleidote pas mus oras tai subjuro ant vakaro,vėsoka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 10:46 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis aš jau čia po savaitgalio baigiu jau atsigauti po baliaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 10:47 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir cia, snd kiema tvarkiaus, ale va dabar oras-kaip anglijoj, koiniu jau noreciau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-08-01, 10:47 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labutis aš jau čia po savaitgalio baigiu jau atsigauti po baliaus Na su tavim jau aišku,kad savaitgalis buvo šaunus ir pavykęs Mes tai nieko gudro nenuveikėme šį savaitgalį.
|
Atsijungęs |
| |