Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 9:36 PM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na žodžiu pas mane dar penktadienio tryliktoji dar tesiasi.. Na gal ilgai nebesitęs
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 9:55 PM | Žinutė # 632 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Mes irgi tokios norėtume,bet deja reik nemažai bapkių ,o ir senų metų nenorim,taiva teks važiuot su mūsų senike audike kol iškrisim,o tada ir mūsųs vajonė mažiau kainuos tai manasis iš pradžių nusipirko pasatą bet labai norėjo Audi C4 arba A4 bet kadangi A4 tipo su važiuokle kažkas ten jai yra tai taupė ant C4 ir susitaupė, tai dabar patenkintas, bet aš tai nesuprantu už ką tokie pinigai, ir metai nėra labai jau nauji ir beveik 9tūks , na bet va kas gražu tai originalūs ratai ir svarbiausia manąjam patinka ir gerai važiuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 9:57 PM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip dušna tai ne tas žodis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:07 PM | Žinutė # 634 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką reikia ruoštis liuli liuli, nes ryt į darbelį geros ateinančios dienelės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:20 PM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės.., karščiai nuvargino, nei prie kompo nesinorėjo.. skalbimo mašina užlinko, tai va užsisakiau naują.., vyras nusiteikė rimtai padirbėt statybose, tai bulgarkė perdegė, mergaitėm plombos iškrito, ryt pas dantistę.., na žodžiu pas mane dar penktadienio tryliktoji dar tesiasi.. Na jau tikrai kad pas tave 13oji vis dar tesiasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-08-16, 10:33 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:21 PM | Žinutė # 636 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manasis Audi fanas geriausia mašina jam Audi, o tavąjam mazdos pabodo šeip man irgi labai jos patinka, geros tos vokiškos mašinytės Norisi truputi jau gersnės ir didesnės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:24 PM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Mes irgi tokios norėtume,bet deja reik nemažai bapkių ,o ir senų metų nenorim,taiva teks važiuot su mūsų senike audike kol iškrisim,o tada ir mūsųs vajonė mažiau kainuos Na mes ir dar jei taupome,dar pusė sumos trūksta bet labai gražią ir gerą radome kaip sakant užsišikome juodai ir norime jos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:31 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na jau tikrai kad pas tave 16oji vis dar tesiasi gal 13 Quote (Romeniukas) Norisi truputi jau gersnės ir didesnės Quote (Romeniukas) Na mes ir dar jei taupome,dar pusė sumos trūksta bet labai gražią ir gerą radome kaip sakant užsišikome juodai ir norime jos tik va kad jos nenupirktų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:32 PM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Norisi truputi jau gersnės ir didesnės sakei kad ir mazda talpi , na o Audinių privalumas talpumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:34 PM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O dar vyras nori,kad aš patroškinčiau kotletukų su bulvių košę ir salotom tai jei prašo, gal valgyti nori , bet karščiai tai tikrai labai dideli, va sakė Palangoj jau labai didelis vėjas, tai pačiu laiku grįžom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:35 PM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet aš tai nesuprantu už ką tokie pinigai, ir metai nėra labai jau nauji ir beveik 9tūks , na bet va kas gražu tai originalūs ratai ir svarbiausia manąjam patinka ir gerai važiuoja Na dabar ir už 3 ar 4 tūkstančius galima tokią nusipirkti,mano vyras skersai išilgai visus skelbimus išmiašė Quote (snieguoliuke) sakei kad ir mazda talpi , na o Audinių privalumas talpumas Talpumas nelygus talpumus,poreikiai didėja be to genda mazdutė,o tvarkyti neapsimoka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:36 PM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jei prašo, gal valgyti nori Yra ką ir be kotletukų valgyti,tegul pirma šonkaulius rukytus suvalgo kurių labai norėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:42 PM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na dabar ir už 3 ar 4 tūkstančius galima tokią nusipirkti,mano vyras skersai išilgai visus skelbimus išmiašė na žiūrint kokią žiūrėjo jei benzas tai gal ir galimą bet dizeliuką ir dar TDI tikrai ne mes su draugytę kažkada žiūrėjom na su defektu už 7 galima rast , na mes jau nusipirkom prieš kokius 2m ir va dar nė karto nesugedo Quote (Romeniukas) be to genda mazdutė,o tvarkyti neapsimoka na tai tikriausiai su užslėptais defektais nusiperka vyrukas, ara pardavėjas nepasako kokia būklė, nes neseniai mazdutę turit Quote (Romeniukas) Talpumas nelygus talpumus,poreikiai didėja na va mes į šventąją lėkėm 5 tai ir daiktai ir šašlykinė drasiai tilpo, o kadangi draugai vėliau atlėkė tai grįžom pustuščiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:45 PM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai tikriausiai su užslėptais defektais nusiperka vyrukas, ara pardavėjas nepasako kokia būklė, nes neseniai mazdutę turit Koks skirtumas senai ar nesenai nusipirkome, ji jau savo atgyveno margšiukė neatlaikė kelionės iki šventosios dar važiuojanti,bet jau kliba barška
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-08-16, 10:46 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:47 PM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Koks skirtumas senai ar nesenai nusipirkome, ji jau savo atgyveno margšiukė neatlaikė kelionės iki šventosios dar važiuojanti,bet jau kliba barška na jo tada laikas keisti, pasitaupysit ir nusipirksit, tik svarbu gerą kuri negestų taip reitai , maniškis tai benzininių nepripažįsta man tai jokio skirtumo
|
Atsijungęs |
| |