Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:49 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo tada laikas keisti, pasitaupysit ir nusipirksit, tik svarbu gerą kuri negestų taip reitai , maniškis tai benzininių nepripažįsta man tai jokio skirtumo Ka Kaip mano vyras savo benzininę vairuoti- tai nuspirk degalinę jei dar daug ryja manasis tai už dujas ir dyzeliuką,dabar labiau net dizeliuko nori,sako važinėtume už dyka
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:51 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) manasis tai už dujas ir dyzeliuką,dabar labiau net dizeliuko nori,sako važinėtume už dyka na žinok, kad ir dizeliukas beveik 4Lt kainuoja, o tas "žalias" tai po 2,5 galima susiveikt, bet manasis tai jo npila, kartais susiveikia gero dyzeliuko tai tada
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:53 PM | Žinutė # 648 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir temą užvedėm kaip kokie vyrai ,va girdėjau orus tai pagaliau šioks toks atšalimas, bet dar norisi vasaros tik ne tokios karštos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:56 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės nu pas mus kaip nudavė vajatau kaip žaibavo baisiai dabar dar matosi kažkur toli žaibuoja,griaudėjo baisiai gerai kad nurimo langus atsidariau tai gaivumos truputį ijeina dabar nes jau toks dušnekas siaubas kambarį dar man šns prasidėjo mano dienos mano naktys siaubas pilvas išsipūtes ,skauda dar tas karštis nu vienu žodžiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:57 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės nu pas mus kaip nudavė vajatau kaip žaibavo baisiai dabar dar matosi kažkur toli žaibuoja,griaudėjo baisiai gerai kad nurimo langus atsidariau tai gaivumos truputį ijeina dabar nes jau toks dušnekas siaubas kambarį dar man šns prasidėjo mano dienos mano naktys siaubas pilvas išsipūtes ,skauda dar tas karštis nu vienu žodžiu aik tu sau pas mus ėjas irgi kyla manau dės naktį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:57 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ,va girdėjau orus tai pagaliau šioks toks atšalimas, bet dar norisi vasaros tik ne tokios karštos juokas juokas jo jau pagaliau bus vėsiau bent taip praneša neaišku kaip gamta sugalvos ką iškrėsti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:58 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) praneša neaišku kaip gamta sugalvos ką iškrėsti aga įdomu ir man, kad tik tos liūtys iš Rusijos pas mus neatkeliautų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:59 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aik tu sau pas mus ėjas irgi kyla manau dės naktį galvoju galvoju nieko nebuvo keista tada gal dar bus nes pas jus tai siaubingai žaibavo net baisu buvo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:00 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga įdomu ir man, kad tik tos liūtys iš Rusijos pas mus neatkeliautų galvoju ten jau liūtys?negirdėjau dar
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:00 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, užuojauta tau,dėl mano dienos mano naktys,per tokius orus tai siaubas tačiau neišvebgiama ir neatidedama geresniems orams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:01 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nieko nebuvo keista tada gal dar bus nes pas jus tai siaubingai žaibavo net baisu buvo ne pas mus tik labai labai dūšna bet girdisi dundulis, o kaip aš jo bijau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:02 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš šiandien kažkur 2kg suvalgiau ledų vyras juokiasi sako rytoj atsikelsi apsisnarglėjusi ant tiek užsivedžiau ant ledų,kad ne tas žodis,kiek bevalgyčiau vis maža
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:04 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš šiandien kažkur 2kg suvalgiau ledų vyras juokiasi sako rytoj atsikelsi apsisnarglėjusi ant tiek užsivedžiau ant ledų,kad ne tas žodis,kiek bevalgyčiau vis maža bet tai nors apsivesini , aš tai gal porą porcijų nes labai apsalstu tai susiplakiau bananų kokteiliuką su pienu ir šerbeto užsišaldžiau rytoj bus gatavas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:05 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet tai nors apsivesini , aš tai gal porą porcijų nes labai apsalstu tai susiplakiau bananų kokteiliuką su pienu ir šerbeto užsišaldžiau rytoj bus gatavas Ai aš perku dėžutėmis ir dar sirupo užsipilu be saiko galiu valgyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 11:07 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, užuojauta tau,dėl mano dienos mano naktys,per tokius orus tai siaubas tačiau neišvebgiama ir neatidedama geresniems orams ačiū tikrai kad neišvengiama Quote (snieguoliuke) o kaip aš jo bijau 12 12 nu jo jai bus kaip buvo pas mane tada reikia bijoti baisu ir man buvo Quote (Romeniukas) Aš šiandien kažkur 2kg suvalgiau ledų vyras juokiasi sako rytoj atsikelsi apsisnarglėjusi juokas ant tiek užsivedžiau ant ledų,kad ne tas žodis,kiek bevalgyčiau vis maža 10 gerai pavarei
|
Atsijungęs |
| |