Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:20 AM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o siaip i mokykla jie nori tik viena diena, su draugais susitikt... juokas va ir man tasip būdavo tas įdomiausia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:22 AM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man žvejot patinka jei gerai kimba o jei reikia ilgai sedėti ir laukti tai greit atsibosta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:23 AM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) azius kelias gerai, mergaitem sunkiau..., o siaip i mokykla jie nori tik viena diena, su draugais susitikt... Pati rugsėjo 1 oji tik idomi,susitikimas su draugais,šventė o paskui vėl tas pats,rimti mokslai Quote (Laurituke) maniškiui irgi patinka savaitgalį kai buvome gamtoje tai žvejojo 4 pagavo bet paleidom paskui Maniškis ir paleidžia,na aišku kokią gerą pagautų tai manau tikrai nepaleistų faina aš ir esu buvusi su vyru ir bendradarbiais žvejyboje su vaikasi tai visai patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:23 AM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ju nemegstu... - dievinu žuvį Quote (vaidabas) tegu miega vaikas, paskutines katino dienos..., mokslai prasides - kai nereikia svarbiai keltis ,tai atsikelia lengvai,o kai reikės -sunku bus,dar ir dėlto,kad rytai vis tamsesni taps.. Quote (vaidabas) o siaip i mokykla jie nori tik viena diena, su draugais susitikt... - pirmom dienom mokytis nereikia Quote (Laurituke) 4 pagavo bet paleidom pasku - o kodėl?pasigailėjot ar nedidelės buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:24 AM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mazieji dar ne taip, o va didcke tiesiog spirga is nekantrumo, kas kaip pasikeite bus, naujos paslaptys ir ttt, ju klase labai pasiutus, visuos susirinkimuos linksniuojama, bet visi mokytojai pabrezia pastoviai, jog draugiski..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:25 AM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na mazieji dar ne taip, o va didcke tiesiog spirga is nekantrumo, kas kaip pasikeite bus, naujos paslaptys ir ttt, ju klase labai pasiutus, visuos susirinkimuos linksniuojama, bet visi mokytojai pabrezia pastoviai, jog draugiski.. Pasiutę išdykę,bet svarbiausia draugiški
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:27 AM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - kai nereikia svarbiai keltis ,tai atsikelia lengvai,o kai reikės -sunku bus,dar ir dėlto,kad rytai vis tamsesni taps.. Man tai kai reikia keltis ir tamsu tai siaubas kažkoks,o jei dar šalta ir neggaliu išlisti iš po kaldros tai visai košmaras,atrodo atiduočiau viską,kad tik keltis nereikėtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:29 AM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasiutę išdykę,bet svarbiausia draugiški na taip, iskylavo su klase prie ezeru, gi alkoholio maniske pirma karta paragavo, ir daug.., tai sako bloga, eina kur i krumus, na skrandi istustint, o berniokai nepaleidzia, ka nepargriutu, neuzsigautu... pats tas durnumas dabar, bet kazkaip ramiau, kai zinai su kuo buna...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:30 AM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką merginos, gerų plepesių, varau į lovytę, akys jau limpa, kaip nenoriu ryt į darbą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:32 AM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na taip, iskylavo su klase prie ezeru, gi alkoholio maniske pirma karta paragavo, ir daug.., tai sako bloga, eina kur i krumus, na skrandi istustint, o berniokai nepaleidzia, ka nepargriutu, neuzsigautu... pats tas durnumas dabar, bet kazkaip ramiau, kai zinai su kuo buna... Na taip dabar pats tas durnumas,nieko nepadrysi ir mūms taip buvo svarbu,kad viskas proto ribose ir su saiku
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:35 AM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na taip dabar pats tas durnumas,nieko nepadrysi ir mūms taip buvo svarbu,kad viskas proto ribose ir su saiku na ramiau, kai apie tokius dalykus atvirai kalbam, diskutuojam.., jau matau jos poziuri, mastyma.. o va su mazaja nezinau..., slapukiu slapuke...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:37 AM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ramiau, kai apie tokius dalykus atvirai kalbam, diskutuojam.., jau matau jos poziuri, mastyma.. o va su mazaja nezinau..., slapukiu slapuke... Tai labai gerai,kad kalbatės, diskutuojat, atvira mergaitė labai gerai,mažiau problemų ir nesusipratimų labai gerai kai dukra pasitiki savo mama ir apie viską gali kalbėti na mažoji gal dar prasimuš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:40 AM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) o kodėl?pasigailėjot ar nedidelės buvo galvoju viena didoka kitos mažesnės ai kur dėsi aš tai jų jau ten nenarstysiu aš valgau tik padarytą jau Quote (Romeniukas) Man tai kai reikia keltis ir tamsu tai siaubas kažkoks,o jei dar šalta ir neggaliu išlisti iš po kaldros tai visai košmaras,atrodo atiduočiau viską,kad tik keltis nereikėtų jo tas tai bjauru yra kai tamsu ir reikia keltis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:40 AM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo tas tai bjauru yra kai tamsu ir reikia keltis Košmaras kažkoks nesikelsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 0:41 AM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vėl žaibuoja baisiai griaudėja aplink kažkur užsidariau langus baisu miegoti atidarytais taip tai miegame su atvirais langais blemba langai uždaryti ir vėl dūšna darosi
|
Atsijungęs |
| |