Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:01 AM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labanaktis visoms žaibuoja po velnių baisu einu gultis ,dar draugė rašo sms nemiega bijo žaibų einu gultis ir aš tel dar pamaigysiu Atia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:04 AM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai man tie kraujai,galvos ir visa kita susižavėjimo nekelia - Quote (vaidabas) kad uzmigt, ir nematyt tu baisumu-jei ju bus juokas labanaktukas visoms -labanakt Quote (Valedy) Nada Fedia ,nada - Quote (Laurituke) Labanaktis visoms žaibuoja po velnių baisu einu gultis ,dar draugė rašo sms nemiega bijo žaibų einu gultis ir aš tel dar pamaigysiu miela Atia - ikiuka Quote (Valedy) Žinai kaip yra,kol patys nepadarom klaidų iš kitų nesimokom ir į jas nesigilinam...čia kalbu prisiminus savo paauglystę - tai jau taip ,tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:04 AM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo mamukai nenori bet vaikai nori ir slapta paragauja,taip jau yra kalbu iš patirties savo Tai vadinasi aš buvau auksinis vaikas ..nes nieko neragavau slapčia...pakako vienintelio karto ,bet jau buvau kokių beveik 17 m...man užteko pamatyt mamos nemiegotą visos nakties veidą ir užverktas akis....na žodžiu mūsų mama niekada nemušdavo,bet va kas liečia dorybes,tai žinokit net nežinau kaip įskiepijo,nei mes eidavom kažkur su sese ,nei mes norėdavom...va kaip dabartinis jaunimas,kad nesiskaito su tėvais ...tik bijau,kad man su savo vaikais taip neišeis susitvarkyt...darys jie kaip jiems reikės
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:08 AM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| iki Quote (Valedy) Tai vadinasi aš buvau auksinis vaikas ..nes nieko neragavau slapčia...pakako vienintelio karto ,bet jau buvau kokių beveik 17 m...man užteko pamatyt mamos nemiegotą visos nakties veidą ir užverktas akis....na žodžiu mūsų mama niekada nemušdavo,bet va kas liečia dorybes,tai žinokit net nežinau kaip įskiepijo,nei mes eidavom kažkur su sese ,nei mes norėdavom...va kaip dabartinis jaunimas,kad nesiskaito su tėvais ...tik bijau,kad man su savo vaikais taip neišeis susitvarkyt...darys jie kaip jiems reikės kad nesiskaityčiau su tėvais to nebuvo,tėvų žodis man būdavo auksinis pasako taip ir yra,bet sakau kad esu paragavusi slapta ir aišku ne daug. mušti manęs irgi niekas nemušo kaip dabar mama juokauja (o reikėjo )
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:08 AM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gerai mergikės ikiukas Pas mus irgi neper seniausiai žaibavo,bet lyg nuslinko viskas,bus rami naktis turbūt Labos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:09 AM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) viskas,bus rami naktis turbūt anwei Tikėkis iki ramios nakties
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-17, 1:12 AM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai vadinasi aš buvau auksinis vaikas ..nes nieko neragavau slapčia...pakako vienintelio karto ,bet jau buvau kokių beveik 17 m...man užteko pamatyt mamos nemiegotą visos nakties veidą ir užverktas akis... - vajė,įsivaizduoju... Quote (Valedy) net nežinau kaip įskiepijo - aha ir aš nežinau kaip ,bet mane kažkaip visur leisdavo ir pasitikėdavo,o aš visad jausdavau ribas,kas galima,o kas ne Quote (Valedy) Gerai mergikės ikiukas - -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 8:06 AM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas kaip naktalė?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 8:07 AM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) ,bet mane kažkaip visur leisdavo ir pasitikėdavo,o aš visad jausdavau ribas,kas galima,o kas ne 10 jo būtent mane irgi išleizdavo nes viskas kažkaip su saiku būdavo ir mama pasitikėdavo manimi kažkaip nebūdavo problemų
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2010-08-17, 8:48 AM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 9:09 AM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| virginijak, sveikute na šnd jau vėsiau pagaliau nors vėliau gal ir karšta bus gal prasigiedrins bet dabar tai man labai gera
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-08-17, 9:24 AM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na šnd jau vėsiau pagaliau nors vėliau gal ir karšta bus gal prasigiedrins bet dabar tai man labai gera labas.as nenoriu kad butu salta pas mus ziu vejelis ne mazas,bet marynas sake jog karsta lauke
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-08-17, 9:25 AM | Žinutė # 733 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytukas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Antradienis, 2010-08-17, 9:25 AM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-17, 10:21 AM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Quote (Valedy) Ir kaip po to kalbėjai su savo mergička...jėtus net nežinau kaip reaguočiau,nes tikrai nenorėčiau ,kad be kokių 18 m ragautų ir daug...bet jaučiu čia tik mano svajonė bus...juk kaip rupkės tie vaikai visko nori kas uždrausta,bais greit nori suaugusius vaidint na normaliai..,kazkaip jau is savo patirties, jauciau jog taip ten ir bus., nes nebuvau tokia jau auksine , ir puikiai prisimenu ka per tokias isvykas mes darydavom.. maniske isleidau i pirma klase-seseriu, ji jauniausia.., tai jos klasej tik dvi nebuvo dar neragave, uzteko joms ir keliu stikliniu sidro, kad galva apsisuktu, ir bloga pasidarytu.. tai gryzus ir pasipasakojo, jog jau paragavo ka alkoholis reiskia, ir labai nustebo, kaip galima jo taip noret, kai paskui taip kankintis reik mane visur leido, ka norejau, ta dariau.., bet turedama tokia laisve, dziaugiausi ja, ir stengiaus neprarast to pasitikejimo.., o dabar jaunimas labai anksti bresta, man net baisu, kai maniskes viena klasioke jau zenota, kita tuoj gimdys, trecia eina mokyklon, bet jau su vaikinu gyvena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-17, 11:34 AM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas.as nenoriu kad butu salta o aš noriu man nuo karščių jau negera Quote (idit) pas mus ziu vejelis ne mazas,bet marynas sake jog karsta lauke juokas jo yra ir pas mus vėjas bet karšta lauke dūšna taip nerida, sveikute Quote (vaidabas) bresta, man net baisu, kai maniskes viena klasioke jau zenota, kita tuoj gimdys, trecia eina mokyklon, bet jau su vaikinu gyvena eina sau kaip dabar viskas anksti
|
Atsijungęs |
| |