Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 11:24 AM | Žinutė # 1051 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, sveik greičiau ir gero pasibuvimo su draugais jau kaip ir pasveikau dar ausis tik biški bet šeip jau gerai vaistai suveikė gerai ausis vat užkritusi,dabar biški atkrito jau nuo šlogos viskas Quote (nerida) kaltas ruduo tikriausiai jo atvėso ir ligos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 11:38 AM | Žinutė # 1052 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau kaip ir pasveikau dar ausis tik biški bet šeip jau gerai vaistai suveikė gerai ausis vat užkritusi,dabar biški atkrito jau nuo šlogos viskas Tai šaunu,kad viskas gerėja ir sveiksti Tai jau tikrai,atvėso ir prasidėjo ligos,mane tai greičiausiai pertraukė nakti,buvo lango viršus pradarytas,tiek ir tereikėjo,mane greit pertraukia buvo taip kažkada susukę,kad pati negalėjau net iš lovos išlipti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 11:48 AM | Žinutė # 1053 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,atvėso ir prasidėjo ligos,mane tai greičiausiai pertraukė nakti,buvo lango viršus pradarytas,tiek ir tereikėjo,mane greit pertraukia buvo taip kažkada susukę,kad pati negalėjau net iš lovos išlipti tepk su kokiais tepaliukais nuo skausmo ir uždegimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 11:49 AM | Žinutė # 1054 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tepk su kokiais tepaliukais nuo skausmo ir uždegimo Reikės vakare pasitepti,turiu labai gerą,pasitepi ir tuoj pat nuima skausmą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 11:52 AM | Žinutė # 1055 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikės vakare pasitepti,turiu labai gerą,pasitepi ir tuoj pat nuima skausmą _liuks_ tai tepkis dabar nujims skausmą iš karto
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 2:00 PM | Žinutė # 1056 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.pas mus silta.tai vaikai malas lauke
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 2:05 PM | Žinutė # 1057 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis pupos na oras pasakiškas šiandien tokiu oru tik į gamtą kokio šašlykiuko kepti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 2:07 PM | Žinutė # 1058 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip išėjom su mažuoju šiandien tai neseniai grįžom, ir iki mašinų turgaus palėkėmm(dragės mamytė treningiukų Dmsiui pririnko ) knygynę knygų užsipirkom, o kokios kosminės kainos, gerai kad bent jau kortelę gavau pasisedėjom picerijoje su mažiukais ir namo dabar lėksiu iki brangiausiojo valgyt nunešiu, o vakare iki Babilono reiktų palėkt kaip jūsų dienelė bėga, kokie planai savaitgaliui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 2:08 PM | Žinutė # 1059 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kai per draugus pralekiau, snd net tris skirtingas aprangas atnese, dabar kita beda, kuria jis desis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:43 PM | Žinutė # 1060 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Airidukas lūžo pavargo vaikas visą dieną važinėjomės,važevome iki radviliškio mamą vežiau iki nuomininkų pinigų pasiimti,paskui gryštant į pušelę užsukome Airudukas ten prisidavė visokių atrakcijonų ten yra,paskui iki gydytojos variau davė siuntimą pas lor tai 1mad varysiu prapūs man gal tą ausį sake darkate kad yra visokių dabar sako į nosį pučia ora ir atsikiša ausis na gal man irgi padės nes labai jau nesmagu yra kai užkritusi
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:49 PM | Žinutė # 1061 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| namus issikuopiau pagaliau...ryt i darba....fe kaip nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:51 PM | Žinutė # 1062 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na, aprime cia visos, saules smugiai gal paveike, kad atvesus orams namo negryzta o as po namus kuiciaus, tai statybose saviskiui padejau, tai valyt, tai vel zolineli atsejau.., slyvukus rinkom, va ir vakarelis..maniskis isleke zvejybon, aikai issilakste, sedziu kaip popas, viena namuose, gal kokio diulait reiks atsidaryt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:55 PM | Žinutė # 1063 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Airidukas lūžo pavargo vaikas visą dieną važinėjomės,važevome iki radviliškio mamą vežiau iki nuomininkų pinigų pasiimti,paskui gryštant į pušelę užsukome Airudukas ten prisidavė visokių atrakcijonų ten yra,paskui iki gydytojos variau davė siuntimą pas lor tai 1mad varysiu prapūs man gal tą ausį sake darkate kad yra visokių dabar sako į nosį pučia ora ir atsikiša ausis na gal man irgi padės nes labai jau nesmagu yra kai užkritusi bitutė darbštuolė ir keliauninkė mes tai va laukiam brangiausiojo vešim vaikį ant atrakcionų padūkti, sakė labai nori
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:57 PM | Žinutė # 1064 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) namus issikuopiau pagaliau...ryt i darba....fe kaip nenoriu tai tu vel gryzai i senaji darba?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-27, 5:59 PM | Žinutė # 1065 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na, aprime cia visos, saules smugiai gal paveike, kad atvesus orams namo negryzta aga lietus lyja plepsių nerasta, saulė šviečia plepsių vėl nėra Quote (vaidabas) slyvukus rinkom, kaip noriu aš kompoto žiemai pasidaryt Quote (vaidabas) gal kokio diulait reiks atsidaryt aš irgi norėčiau bet palauksiu vakaro, merginų baliukas nusimato
|
Atsijungęs |
| |