Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-08-28, 12:08 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės geros dienelės ir gero vakaro jums , lekiam iki sodo, ir tada darysim vasaros uždarymą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-08-28, 12:10 PM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 3:18 AM | Žinutė # 1082 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atvare pas mu s klaudijos kriksto teveliai.tai nuvarem i Avatar 3Dkina.puske maziu padabojo.tai kaip patiko.sitas kelios scenos idetos kur anam Avatare nebuvo.ir isvis 3D man patiko.maciau jau antra kina.pirmas buvo Shrekas 3 d.dabar sis.tai manau ateity bus proga vel nulekti i koki kinuka. apejau uki einu miegot.nes siandien kaip ir naksti keliaus.labanaktis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 8:31 AM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės na va ir aš čia po savaitgalio vajatau kad apturėjome linksmą pabalevojome,aptarėme reikaliukus tai dabar patenkinti esame kaip jūsų savaitgalis?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 8:46 AM | Žinutė # 1084 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės na va ir aš čia po savaitgalio vajatau kad apturėjome linksmą pabalevojome,aptarėme reikaliukus tai dabar patenkinti esame kaip jūsų savaitgalis? tai smagumelis pas mus tai eilinis savaitgalis Labas rytukas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 9:24 AM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) Labas rytukas labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 10:29 AM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės na va ir aš čia po savaitgalio vajatau kad apturėjome linksmą pabalevojome,aptarėme reikaliukus tai dabar patenkinti esame kaip jūsų savaitgalis? labutis kaip smagu kad linksmai pasibuvot mes tai irgi truputį išlėkę buvom, vakar darėme vasaros užsakymą penktadienį pasišokom su raugytėm, o va šiandien lėksim vakare į šventę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 10:45 AM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis 4 4 kaip smagu kad linksmai pasibuvot _liuks_ _liuks_ mes tai irgi truputį išlėkę buvom, vakar darėme vasaros užsakymą penktadienį pasišokom su raugytėm, o va šiandien lėksim vakare į šventę oriukas gražėja žiūriu bus matyt graži dienelė sveikute
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 12:20 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as vakar pasedejau kino teatre 170 min.siandien keleno skausmas nezmoniskas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 2:52 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.as vakar pasedejau kino teatre 170 min.siandien keleno skausmas nezmoniskas ojojoi negerai , bet pasitepk kokio tepaliuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 2:53 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pas mus oras labai gražus ką tik grįžau iš darželio, nunešiau vyrams valgyti, jau baigia laminatą sudėti :_liuks_: tai va aš namuose truputį apsitvarkysiu ir vėl lėksim į Babilono gimtadienį apie pietus tai oo kiek žmonių buvo, kažin kaip vakare lėksim pasišokt vaikai galės ant atrakcionų padūkt
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2010-08-29, 2:58 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 6:27 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oras visą dieną labai geras važevome iki kryžių kalno pasivaikščiojome,mažius užmigo dabar pavargo vaikas gryname ore visą dieną
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 7:30 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, maziau uzsuku, nes stengiames su vyru kuo daugiau remonto darbu atlikt, na apsikamsyt, pries atsalima... isleidau savo vyrus dabar atsiputimi pazvejot, bet turbut griebsiu dviratuka, ir as prie ju prisijungsiu, kas tie 9km...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 10:49 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oras visą dieną labai geras važevome iki kryžių kalno pasivaikščiojome,mažius užmigo dabar pavargo vaikas gryname ore visą dieną kaip smagu, o žinok man kaip gėda pasakyti kad per mėnesį kartą važiuojam į šiaulius bet va kryžių kalne buvom tik vieną kartą bet labai patiko na va o mes irgi grįžom neseniai iš Babilono gimtadienio, vaikas išsidūko ant atrakcionų tai jau grįžtant atlūžo užlėkėm iki Čili užsakėm programą mažojo gimtadieniui tai dabar sėdžiu galvoju kad prie PS reikia prisėsti pasigaminti kažką, kvietimus, diplomus ir pan
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 10:50 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) isleidau savo vyrus dabar atsiputimi pazvejot, bet turbut griebsiu dviratuka, ir as prie ju prisijungsiu, kas tie 9km... kaip smagu su dviratuku
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-08-30, 7:42 AM | Žinutė # 1095 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |