Šeštadienis, 2024-12-28, 1:30 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:04 PM | Žinutė # 286

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
sveikutes.ai maniske ir nusiminus labai.sake vaikai nezaidzia su ja..sako niekas manes nemyli..sakau Klaudyte palauk dar tik pirma savite susirasi tu draugu...is vis pa smaniske jau baimes visos lenda.daug ko bijo.tamsos bijo.miegot bijo visko

Mažute,kaip gaila mergaitės,kad ji taip jaučiasi,isivaizduoju tau ir širdis plyšta 12 Nežinau net ką pasakyti,manau laiko reikia ir viskas bus gerai,pradžia daugeliui sunki,bet paskui viskas būna gerai,tikrai susiras draugų ir bus klasėje mylima miela Stresas mergaitei, gal dėl to pradėjo daug ko bijoti galvoju Linkiu,kad jūs kuo greičiau pritaptumėte ir adaptuotumėtės, tikrai viskas turėtų būti gerai,reikia laiko ir kantrybės miela

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-09-13, 12:06 PM
Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:15 PM | Žinutė # 287

[ (US) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
sveikutes.ai maniske ir nusiminus labai.sake vaikai nezaidzia su ja..sako niekas manes nemyli..sakau Klaudyte palauk dar tik pirma savite susirasi tu draugu...is vis pa smaniske jau baimes visos lenda.daug ko bijo.tamsos bijo.miegot bijo visko

vargsiuke na tikekimes pageres padetis,sunkus periodas stiprybes ir jums mua

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:16 PM | Žinutė # 288

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Romeniukas vis ziuriu i tavo avatara ir galvoju-kuo tu ziema rengsiesi,jei dabar su kailinukais

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:18 PM | Žinutė # 289

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ale kiek daug mergaiciu rapuole,pvz.kur musu zuika dingusi galvoju

B. Ferrero
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:22 PM | Žinutė # 290

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (nerida)
Romeniukas vis ziuriu i tavo avatara ir galvoju-kuo tu ziema rengsiesi,jei dabar su kailinukais

Nuoga žiemą būsiu juokas

Quote (nerida)
ale kiek daug mergaiciu rapuole,pvz.kur musu zuika dingusi

Tikrai nemažai merginų dingo,nebebendrauja

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:17 PM | Žinutė # 291

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
didelis jau tavo Dominykas sesi metukai visas vyrukas

jo jau didelis, net nesitiki kad buvo kažkada mažiukas anwei anwei anwei
Quote (vaidabas)
tai jis mažiausias paruošiamoj grupėj? , maniškė neturėdama šešių metukū jau i pirma klasę ėjo ir buvo jauniausia..
tai kelių dabar eina paruošiamukai> septynierių?

aga jauniausias grupėje, jau visiems pavasarį ir vasarą suėjo 6, maniškiui tik dabar, miela , tai va ir į mokyklą eis kaip ir 6 juokas juokas
o šeip paruošiamukai tai 6metukų, na mūsiškis 5 buvo jau skaitėsi paruošiamukas _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:22 PM | Žinutė # 292

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
Idit, tu tai auklętojai pasiūlyk kas psichologa užsirašyt..gal keletą patarimų jai duotu, kaip elgtis su vaikais.., negaliu, pyktis ima, pas mus visos auklytės ilinde per pažystamus, jokio išsilavinimo, tai net koktu žiūrėt būdavo kaip elgias su vaikasi, oij kaip džiaugiuos,kad mano darželį jau senai baigę..

tikrai taip seniau ir pas mus taip buvo bet va mums pasitaikė super auklytė _liuks_ , o dabar net gi vasaros metu direktorė be išsilavinimo nepriėmė _liuks_ _liuks_ _liuks_
Quote (Valedy)
Nežinau visų leistinumo galimybių...bet pas mumi darželiuose paruošiamukais vadinami 6-mečiai....ir metų bėgyje susirenka visi 7 -tus metus ir šoliuoja sekančiais metais į pirmą klasę

pas mus irgi _liuks_ tik va mūsiškio gimtadienis rugsėjo pradžioj tai ir gaunasi kad jauniausias juokas juokas
Quote (vaidabas)
visa grupė darželį kai lankė, tai visi ir į paruošiamą, o paskui ir į pirmą išėjo

tai pas mus irgi visa grupė išeis, nes dabar jau visi 6, bet va sausio mėnesį jau bus ir septynmečių _liuks_ _liuks_ labai džiaugiuosi kad nesikeitė kita auklėtoja, na kituose darželiuose paruošiamukus pasiima nauja auklėtoja, tai manau kol vėl pripranta vaikai, o be to ji jug nežinotų ką moka ko dar nelabai, todėl manau geriau kai ta pati auklėtoja kuri paiima vaikus nuo 3m ir išleidžia juos į mokyklą v _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:23 PM | Žinutė # 293

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tikrai nemažai merginų dingo,nebebendrauja

bet svarbiausiai kad mes ištikimos mua mua

Atsijungęs
danieleData: Pirmadienis, 2010-09-13, 4:23 PM | Žinutė # 294

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
SVEIKUTĖS
Quote (noele)
-vargšytė manoji irgi sako aš neturiu draugų,jei taip atrodo,nes nesupranta,ką aplink šneka ...Bet šiaip yra viena mergaitė lietuvė su kuria bendrauja.O Klaudytės klasėj lietuvių nėra galvoju Nieko apsipras,kalbą išmoks ir bus liuks _liuks_ O į paruošiamąją ar ėjo ?

Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 5:03 PM | Žinutė # 295

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)

mažutytė anwei anwei anwei na tikiuosi apsipras ir susiras daug daug draugių ir draugų

Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 5:54 PM | Žinutė # 296

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Parsivedziau savo pumpureli is darzo viskas gerai sake gerai ir pietu miegelio miegojo.tikiuosi rytoj asaru nebus

B. Ferrero
Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-09-13, 5:54 PM | Žinutė # 297

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va klase isvalem.mokytoja sake kad gal jau ryt eis i savo klase mokintis _liuks_ penktadieni jau vaziuos i pirmaja ekskursija<i ventes raga>
augustui rado balso stygu uzdegima,tai siule sia savaite neiti i mokyka.bet jei netures temperaturos vistiek vesiu nes labai greitu tempu mokinasi skaicius ir raides nenoriu jog iskarto atsiliktu.
na o del zygio tai nepergyvenu ka aukletojos sneka,jei nepatinka tegu neziuri i mano lepuneli juokas
Atsijungęs
ValedyData: Pirmadienis, 2010-09-13, 6:15 PM | Žinutė # 298

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Oi mergikės kaip jus užjaučiu,kad vaikiukai vis paverksnoja ar tai dėl daržo ar tai dar kažko....va manoji tai atostogauja (daržas remontuojamas,tai nevedu ,kad dulkes kvėpuotų,pakol mūsų korpusą suremontuos)..bet jaučiu kai po naujų pradėsim lankyt bus viskas nuo nulio....ech...teks sedativo pagert 10

Laimėtojų garbės lenta
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 6:19 PM | Žinutė # 299

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Valedy)
Oi mergikės kaip jus užjaučiu,kad vaikiukai vis paverksnoja ar tai dėl daržo ar tai dar kažko....va manoji tai atostogauja (daržas remontuojamas,tai nevedu ,kad dulkes kvėpuotų,pakol mūsų korpusą suremontuos)..bet jaučiu kai po naujų pradėsim lankyt bus viskas nuo nulio....ech...teks sedativo pagert

Tai gerai,kad remontuoja sugryšite į gražū ir tvarkingą darželį _liuks_ Sakai vėl bus viskas nuo pradžių galvoju Oj man tai sedatif nieko nepadėjo kai aš jį gėriau,juokėmės su vyru sako čia tau jau daug rimtesnių reikia,o ne hemopatinių vaistukų 10
Gaila vaikiukų kai šitaip sunkiai pripranta prie darželio,sunku ne tik vaikasm bet ir tėveliams.

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 6:20 PM | Žinutė # 300

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas: