Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:36 AM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) seip tai liudna man siandien kad mazaja verkiancia palikt reikejo o nesako kodel neneori? va dabar jau zygimantas pasko kad vaikai artinasi prie jo aukletoja vis turi pykti ant ju na o man pasiule pas psihologa vaika nuvest,nes jis visai nebendrauja su vaikais,vienas tyliai zaidzia o seip tai as buvau ispejus tiek aukletoja tiek direktore kad jam reik vyresniu vaiku kompanijos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:36 AM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) sunku maziukasms na tikekimes greit pripras Laurituke labai fainu smailiku nauju jo labai sunku na nieko gal kaip nors Quote (nerida) Laurituke labai fainu smailiku nauju ačiukas smagu kad patinka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:37 AM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) tikriausiai,bet kaip as tokia verksne tai niekaip nenusiraminu Tik jau neparodyk to savo mergytei,turi būti stiprsnė už ją Tikrai viskas bus gerai,ji šiuo metu manau sau gražiai ir linksmai žaidžia,o tu čia pati save graudini. Nusišypsok Idomu kaip bus rytoj,parašyk ar vėl verkė ar nebe.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:37 AM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na o man pasiule pas psihologa vaika nuvest,nes jis visai nebendrauja su vaikais,vienas tyliai zaidzi a tai čia jau reikia pcikologo pagalbos tokiu atveju? nesamonė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:38 AM | Žinutė # 260 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o nesako kodel neneori? sako nezinau.seip ji eina i vyresniu vaiku grupe,kartu su pusesere grupej,puske metais vyresne,bet yra ir jos amziaus vaikuciu.
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:38 AM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, tu prie sveikinimų susimašei mums ne du o trys metukai šnd
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:39 AM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va dabar jau zygimantas pasko kad vaikai artinasi prie jo aukletoja vis turi pykti ant ju na o man pasiule pas psihologa vaika nuvest,nes jis visai nebendrauja su vaikais,vienas tyliai zaidzia o seip tai as buvau ispejus tiek aukletoja tiek direktore kad jam reik vyresniu vaiku kompanijos O mūsų berniokai pastebėjome neprisileidžia mergaičių jei kokia mergaitė pažiūri tai iškart slepiasi ir sako ji į mane žiūri,nieko neduoda mergaitems, o jei dar paliestų tai visai katastofa. bet tikiuosi tai praeis jėtau mano tikrai praeis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:40 AM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, tu prie sveikinimų susimašei mums ne du o trys metukai šnd Vajėtau bėgu taisytis ot vištų višta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:40 AM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O mūsų berniokai pastebėjome neprisileidžia mergaičių jei kokia mergaitė pažiūri tai iškart slepiasi ir sako ji į mane žiūri,nieko neduoda mergaitems, o jei dar paliestų tai visai katastofa. juokas bet tikiuosi tai praeis jėtau mano tikrai praeis 10 aišku kad prais juk dar maži palyginus yra
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:41 AM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vajėtau bėgu taisytis ot vištų višta nieko pasitaiko prie trijų metukų jau pasveikino irce
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:41 AM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| seip butinai snekekit kodel nenori.mano zygis per2 metus nepriprato.dabar jau neprasau o liepiu prie jo nelysti,nesnekinti,nepadeti apsirenk kol jis pats nepraso o jei kiltu kokiu problemu atvesti brolius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:42 AM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip butinai snekekit kodel nenori maniškis tai nesako nenori ir viskas nesuprantu nors mūsų dar taip aiškiai labai ir nekalba pradeda jau po biški bet dar ne visai gal kai jau kalbės aiškiai pasakys kame reikalas
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:43 AM | Žinutė # 268 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o nesako kodel neneori? sako nezinau.seip mano pupa eina i vyresniu grupe,norejau kad kartu su pusesere eitu,maniau bus lengviau prisitaikyt,puseke metais vyresne,bet yra ir jos amziaus vaikuciu
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:46 AM | Žinutė # 269 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip butinai snekekit kodel nenori na taip reikia,klausinejau ir vakar ir siandien,matysiu kai parsivesiu ka kalbes dar,reiks paklaust auklyciu kaip kas.kazka uzminejo mazoji apie piesima,kad kiti vaikai ziuri kai ji piesia,sako as nemoku piest,tai matyt kazkas pasake kad tu nemoki piest,ir su miegeliu sunku jai,uzmigt uzmiega matyt,o atsikelus verkia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:47 AM | Žinutė # 270 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) ako as nemoku piest,tai matyt kazkas pasake kad tu nemoki piest sakau pupuliuk taigi ismoksi dar piest,viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |