Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:25 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur batukus pirkote? pirštinių kokių neperšlampamų reiktų ir mums,kepuryčių turime dar iš anų metų gerą buvau nupirkusi Pirkau iš draugės Ji nežinau kur pirko,bet geros kokybės,labai šilti,praktiškai nauji mūms ir reikia neperšlampamų pirštinių bet žiūriu dar nepasiruošę žiemos sezonui tarkim maxima
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:25 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) šnd mažiui internete radau striukę labai faina žiemai,paskui kelnes tokias stiliovas,ir pižamą šiltą žiemai jau ruošaimės šaltąjam sezonui dar reikia batukus rasti gerus žieminius vaikui ir kokių golfikių ir būsime apsirengę jau na mes sriukytes kelias turime, batukai irgi yra bet nežinau ar nebus maži reikia palaukti kol užveš žieminių batukų, o golfyčių tai turim o žieminę pižamą aš vakar turguje nusipirkau batukų žiūrėjau mažiui bet nebuvo gerų, noriu kad būtų apsiųti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:26 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pirkau iš draugės Ji nežinau kur pirko,bet geros kokybės,labai šilti,praktiškai nauji mūms ir reikia neperšlampamų pirštinių bet žiūriu dar nepasiruošę žiemos sezonui tarkim maxima na šeip dar anksti, spalio mėnesį manau bus jau prekės , o šeip šiltesnių rūbų vaikams yra ir batukų yra bet man jie tokie nepatvarūs atrodo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:27 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) batukų žiūrėjau mažiui bet nebuvo gerų, noriu kad būtų apsiųti Pas mus apsiūti ir rudeniniai ir žieminiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:29 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man maximoj tokioj,tai tik tokie lengvi vasariniai drabužėliai patinka,visai gerai nešiojasi,o terik kas liečia žieminius batukus,tai nemanau,kad ten jie labai jau geri,ir kaina tai rodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:30 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus apsiūti ir rudeniniai ir žieminiai tai mes perkam ir apsiūtus mes perkam iš vaikškos parduotuvės prie molainių komisariato , tik va užknisa kad kiekvienais metasi reikia pirkti, nes išašauga, o per didelių irgi negali pirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:32 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man maximoj tokioj,tai tik tokie lengvi vasariniai drabužėliai patinka,visai gerai nešiojasi,o terik kas liečia žieminius batukus,tai nemanau,kad ten jie labai jau geri,ir kaina tai rodo aš tai perku nebent nuolaida būna tai paimu po kiemą tegu duodasi mes tai dar į darželį vienus žieminius nešim tai reikia dvejus pirkti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:33 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Visus drabužėlius vaikai labai greitai išauga,kartais net gaila brangesni drabužį pirkti,kai mes nupirkome žieminį dviejų dalių kombinezoną,su vilnos kailiu,daug sumokėjome ir kitais metais jau mažas
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-09-15, 2:34 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:35 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ui nesnekekit apie rubus.mano dickiai isvis pliki na gerai zygui bent jau kazka turiu.labai noriu vaikaim nupirk megztinius su kailiuku,bet nieko normalaus nematau,arba kai pamatau pinigu neturiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:36 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet žiūriu dar nepasiruošę žiemos sezonui tarkim maxima 10 aha ten ir aš pažiūrėjau kad dar nieko gero,va dabar prisiminiau eisiu iki batų kalno ten labai kokybiški batai yra tai vat ten rasiu gal Quote (Romeniukas) Visus drabužėlius vaikai labai greitai išauga,kartais net gaila brangesni drabužį pirkti,kai mes nupirkome žieminį dviejų dalių kombinezoną,su vilnos kailiu,daug sumokėjome ir škitais metais jau mažas jo aš anais metais irgi piraku kombinezoną dviejų dalių jau mažas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:37 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) megztinius su kailiuku,bet nieko normalaus nematau,arba kai pamatau pinigu neturiu oj super nupirkau iš Mašinų turgaus savo vyrukui toks šiltas su kailiu megztukas kaip striukytė už 10Lt o draugytė sakė iš vilniaus atveš panašų, sakė matė kažkur labai pigiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:38 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui nesnekekit apie rubus.mano dickiai isvis pliki na gerai zygui bent jau kazka turiu.labai noriu vaikaim nupirk megztinius su kailiuku,bet nieko normalaus nematau,arba kai pamatau pinigu neturiu Nu pliki vistiek nevaikščios faini tie šilti megstukai su kailiukais mes tokį šiltą storą su kailiuku viduje turime džemperį tai su juo Dove vaikšto į darželį vietoj striukės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:40 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo aš anais metais irgi piraku kombinezoną dviejų dalių jau mažas Tai va, ir pas mus tas pats. gerai kad dar turime kitą kombinezoną dviejų dalių,ir pirkome naują,bet jau ėmėme didesnį ir be vilnos kailio,kad pigiau būtų bet ir tas jau mažokas jaučiu bus,kelnės trumpokos košmaras kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:41 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dove vaikšto į darželį vietoj striukės na jei oras toks bus ir toliau manau reikės jau sriukę dėti savo vyriokui
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:42 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na gerai zygui bent jau kazka turiu.labai noriu vaikaim nupirk megztinius su kailiuku,bet nieko normalaus nematau,arba kai pamatau pinigu neturiu juokas va aš šnd su kaliuku mačiau tik didelių kaip ant taviškių tai ne nebuvo tokių man patiko kur žiūrėjau ir nebrangūs dar galvoju gal reiks pirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |