Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:43 PM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur žiūrėjau ir nebrangūs dar galvoju gal reiks pirkti man irgi jau tie su kailiuku super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:44 PM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va aš šnd su kaliuku mačiau tik didelių kaip ant taviškių tai ne nebuvo tokių man patiko kur žiūrėjau ir nebrangūs dar galvoju gal reiks pirkti Šiaip tai man pačiai tokio megstuko ar džemperiuko žiemai reikėtų na nieko artėja apsišopinimo žiemai diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:44 PM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mielosios lekiu namo gerų plepesių, reikia sumastyti ką čia valgyt padaryt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:44 PM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na si men bandysiu issiverstt be rubu pirkimo,nes mokykla normaliai prajuokino.o dar siandien pas zyga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:45 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na nieko artėja apsišopinimo žiemai diena ir kada ta diena, aš tai manau anksti, palauksiu kokio spalio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:46 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na si men bandysiu issiverstt be rubu pirkimo,nes mokykla normaliai prajuokino.o dar siandien pas zyga mums irgi artėja darželyje kažin kiek dabar reikės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:47 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na si men bandysiu issiverstt be rubu pirkimo,nes mokykla normaliai prajuokino.o dar siandien pas zyga Isivaizduoju kaip pratuština piniginę,gerai kad dar yra ką tuštinti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:47 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kada ta diena, aš tai manau anksti, 10 palauksiu kokio spalio juokas na kaip kas gali taip tas nerka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:50 PM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na kaip kas gali taip tas nerka dabar truputi pigiau Spali gal pinigėlių neturėsiu,o gal ir Lapkriti tik apsišopinsiu,čia nuo vyro uždarbio priklausys
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:52 PM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Spali gal pinigėlių neturėsiu,o gal ir Lapkriti tik apsišopinsiu,čia nuo vyro uždarbio priklausys 10 tai aišku kada išeis tada ir apsipirksite didelis čia matai skirtumas kaip sakoma kas kaip moka tas taip šoka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:54 PM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai aišku kada išeis tada ir apsipirksite didelis čia matai skirtumas kaip sakoma kas kaip moka tas taip šoka Arba visai pusnuogė vaikščiosiu jei vyras daug neuždirbs,vaikus aprengsim ir man nebeliks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:59 PM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Isivaizduoju kaip pratuština piniginę,gerai kad dar yra ką tuštinti na manau mokykloje niekas neklaus turi neturi sakys reikia Quote (Romeniukas) dabar truputi pigiau Spali gal pinigėlių neturėsiu,o gal ir Lapkriti tik apsišopinsiu,čia nuo vyro uždarbio priklausys tai faktas kad pigiau, bet kad pasirinkimo nėra na nieko važiuosim iki mašinų turgaus, bet ir ten dabar kainos kosminės Romeniukai tai tu irgi gauni pinigėlių susitaupysi ir nusipirksi, Quote (Laurituke) tai aišku kada išeis tada ir apsipirksite didelis čia matai skirtumas kaip sakoma kas kaip moka tas taip šoka faktas, aš tai dabar algos laukiu kaip išganymo nes piniginėje keli litai kaip sakoma svarbiausia vaikai paskui pačios
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 3:00 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vyras daug neuždirbs,vaikus aprengsim ir man nebeliks uždirbs o vaikai pas tave beveik aprengti tai tau tikrai liks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 3:01 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as su zygiu daugiausiai rubu turim,man kazkaip nieko nereik<isskyrus botu>.gal ka pavyks nusipirkt internetu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 3:02 PM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip sakoma svarbiausia vaikai paskui pačios Pas mane visada buvo ir bus pirmoje vietoje vaikai,paskui vyras,o kas lieka jau tada man Labai mažai palyginus sau kažką perku vis žiūriu,kad tik vaikas ką nors naujo ir gražaus
|
Atsijungęs |
| |