Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Mody | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:29 AM | Žinutė # 841 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 40
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O mane einant į darbą sulijo. Nors ir turėjau skėtį, bet kelnių apačios šlapios. Kaip dabar šalta, kai jos prie kojos prisiglaudžia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:33 AM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mody) O mane einant į darbą sulijo. Nors ir turėjau skėtį, bet kelnių apačios šlapios. Kaip dabar šalta, kai jos prie kojos prisiglaudžia Žinau kaip nefaina ir šaltą,man ne vieną kartą teko darbe tokiomis kojomis būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:36 AM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mody) O mane einant į darbą sulijo. Nors ir turėjau skėtį, bet kelnių apačios šlapios. Kaip dabar šalta, kai jos prie kojos prisiglaudžia Quote (Romeniukas) Žinau kaip nefaina ir šaltą,man ne vieną kartą teko darbe tokiomis kojomis būti o kodel nenesiojat guminiu?gi tokiu fainu dabar yra
|
Atsijungęs |
| |
Mody | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:37 AM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Brrr, nors ant radiatoriaus prisėsk.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:39 AM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai kai pas mus svečiai geria tik kavą 10 Nors arbatos turime kokių 5 rušių, išskyrus žalios tai neturime. nu va tai daug rušių turite Quote (idit) na vakar per radija skalijo kad jau pagaliau pajuri nebebus lietaus,nors kol kas taip neatrodo liudna kaip minija isiliejus is krantu,ir seip vanduo stipriai pakiles jo girdėjau ir aš pranešimus,lindo saulikė ir pas mus bet dabar nebematau jos snieguoliuke, sveikute Quote (Mody) O mane einant į darbą sulijo. Nors ir turėjau skėtį, bet kelnių apačios šlapios. Kaip dabar šalta, kai jos prie kojos prisiglaudžia oj jo jausmas tai tikrai nekoks ką dirbi jai ne paslaptis? Quote (idit) o kodel nenesiojat guminiu?gi tokiu fainu dabar yra _liuks_ jo tikrai yra sakiau įsigyti ir man reiks kokius fainus ir madinga ir labai gerai per tokius orus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:39 AM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mody) Brrr, nors ant radiatoriaus prisėsk. šildo jau kažkur gal?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:50 AM | Žinutė # 847 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien kaip gerai internetas veikia gal del profilaktikos televizijoj
|
Atsijungęs |
| |
Mody | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:57 AM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) šildo jau kažkur gal? Pas mus kau užkūrė pečių. Dirbu aš globos namuose, ir kūrenem mes savo katilinę. Tai radiatoriau jau po truputį atgyja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:05 AM | Žinutė # 849 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mody) Pas mus kau užkūrė pečių. Dirbu aš globos namuose, ir kūrenem mes savo katilinę. Tai radiatoriau jau po truputį atgyja tai aukletoja esi?
|
Atsijungęs |
| |
Mody | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:31 AM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ne, sekretorė
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:50 AM | Žinutė # 851 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba ryta Aš kaip visad vėlyva ir su kavos puodeliu, nes antraip vaikščiočiau visą dieną prisnūdus Gerai, kad televizijoj techninė profilaktika, nebus kas veikti, eisiu kambarius tvarkytis Jau reikia verkiant, per tuos balius festivalius kiek apleidau Mody, sveika prisijungusi prie plepučių
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:54 AM | Žinutė # 852 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as ir jau isvedziau zuika savo i mokyklele.jau noriai eina.sake turi drauge.nesasi pietus i mokykla.idedu pora sumustiniu jogurta...siandien vaziuosim vel pas akyciu.lasins lasiukus.nes sake kad kaire akis gerai kazkas su desine.tai istirs iki galo.o as penktadieni varysiu tikrintis, noriu lindziu.nes jei pradesiu dirbti akinukai biski trukdys.mano siaip yra -0.5 bet jau ciau kad dar pasilpo.nes jau liejasi i toli viskas.telika net kai ziuriu reikia uzsideti.tada toks ryskus vaizdas... nu va paplepejau.pas mus saukute sviecia.silta turetu but.vakar ir labai silta buvo..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:58 AM | Žinutė # 853 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mes tai dar sirguliuojam siandien auklyte is darzelio skambino pasiteiraut kaip jauciasi maziuke,tai sake dar jei vienas is tevu nedirba ,stovi darbo birzoj ir tris menesius negaves pasalpos,tai darziukas buna puse kainos.na as dar tik menesi negaunu pasalpos tai nepriklauso
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Trečiadienis, 2010-09-22, 11:59 AM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 12:28 PM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės jungiuosi į arbatininkių būrį, nes kava man ne draugė laukiu vaikų iš mokyklėlės, važiuosim pas gyd, mažoja mot problemos užpuolė,ir va jau aštunta diena nesustoja.. vakare veleliau gal prisijungsiu, nes susirinkimas nusimato, mat mūsų miesto valdžia patyliukais, miestelio pašonėje savartyna įrengt numatė, tai va su bendruomene sukilom, penkis šimtus parašų surinkom.,žėsim, ar atsižvelgs į tai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 12:41 PM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės jungiuosi į arbatininkių būrį, na as su arbata dabar prisesiu,pailsesiu.pavargau,bandziau krauti malkas,kol geras oras. Quote (vaidabas) vakare veleliau gal prisijungsiu, nes susirinkimas nusimato, mat mūsų miesto valdžia patyliukais, miestelio pašonėje savartyna įrengt numatė, tai va su bendruomene sukilom, penkis šimtus parašų surinkom.,žėsim, ar atsižvelgs į tai nu sakes.o kurioj pusej zada daryt?
|
Atsijungęs |
| |