Penktadienis, 2025-01-10, 11:30 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
LauritukeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:12 PM | Žinutė # 871

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
o ką tada geria miela miela na jei arbatos nei kavos...manasis tai gavos irgi ne juokas

nieko negeria būna atsigeria 3 in 1 tokios bet ir tai nedažnai miela
Quote (snieguoliuke)
aišku geriau iki galo pasveikt suspės dar tas daržas miela miela

man jau negera darosi pagalvojus apie jį
Quote (snieguoliuke)
na gudukų ir aš nežinojau bet man parodė, bet vistiek man jie pasirodė įtartini, dar kitaip vokietukais vadina juokas juokas , tai internete pasižiūrėjau ar tikrai valgomas o makavykai iš baravykų giminės _liuks_

geri pavadinimai juokas juokas
Quote (snieguoliuke)
na ką veikiat ganaa neblogas pas mus vakaras

pas mus vakaras irgi gražus nei vėjuko labai fainas buvom iki mamos mano tai biški pasivaikščiojome
Quote (snieguoliuke)
na ką veikinėjat 4

parafiną vaikui uždėjau,kojas mirkėme bet ne įmanoma lovoje užlaikyti duodasi

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:15 PM | Žinutė # 872

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
oho kaip pas jus čia viskas,gryžusi papasakok kaip merginai ką daktarė pasakė

na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar galvoju
susirinkimas buvo labai emocingas pas mus, bet nepraslydo, po savaitės turės siūlyt kitas vietas...
Vyrioko atsakymus pasiemem, bet kuo toliau į mišką, tuo medžių daugiau... viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt

Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:22 PM | Žinutė # 873

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar galvoju

ai tai gal nuo streso mergičkai tada tikrai galvoju
Quote (vaidabas)
Vyrioko atsakymus pasiemem, bet kuo toliau į mišką, tuo medžių daugiau... viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt

o kas jam yra skauda ar kas darosi? galvoju

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:27 PM | Žinutė # 874

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
o kas jam yra skauda ar kas darosi?

jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda, kuo tolyn, tuo stipryn, buvo kojas atėme prieš porą metų, tai nuo to laiko, į darba tik su vaistais, o neišgėres jei padirbdavo, ryte jau nebeišlipdavo iš lovos
paskutiniu metu labai jau dažni kojų mešlungiai, ir rankos ėmė tirpt..tai va ir einam per medikus dabar, nes birža vėl jį siunčia prie fizinio darbo, atsisakius grasina jog išmes, tada ne gana, kad negydo, dar ir ligonių kasai reiks iš savo kišenės mokėt

Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:29 PM | Žinutė # 875

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda, kuo tolyn, tuo stipryn, buvo kojas atėme prieš porą metų, tai nuo to laiko, į darba tik su vaistais, o neišgėres jei padirbdavo, ryte jau nebeišlipdavo iš lovos
paskutiniu metu labai jau dažni kojų mešlungiai, ir rankos ėmė tirpt..tai va ir einam per medikus dabar, nes birža vėl jį siunčia prie fizinio darbo, atsisakius grasina jog išmes, tada ne gana, kad negydo, dar ir ligonių kasai reiks iš savo kišenės mokėt

oho ,mano mamai su koja yra negerai tai irgi sakė nuo stuburo kažkas vaistus geria kazdiena nuo skausmo

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:36 PM | Žinutė # 876

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
oho ,mano mamai su koja yra negerai tai irgi sakė nuo stuburo kažkas vaistus geria kazdiena nuo skausmo

tai pirmi sakė stuburo ligų požymiai, mešlungiai, tirpimai, kojų smarkūs skausmai..

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:34 PM | Žinutė # 877

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda,

manasis seniau skųsdavosi nugaros skausmai, bet nieko nerado galvoju , bet dabar jau senokai neskauda miela
sveikatytės tavo šeimynai vaidabas mua miela viskas bus gerai miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:59 PM | Žinutė # 878

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
užėjau dar pažiūrėti ką veikiate ir varau jau miegoti iki rytojaus

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:39 AM | Žinutė # 879

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas rytelis 4

Atsijungęs
virginijakData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:48 AM | Žinutė # 880

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės, 4
Quote (snieguoliuke)
na gudukų ir aš nežinojau bet man parodė, bet vistiek man jie pasirodė įtartini, dar kitaip vokietukais vadina

Tai ne gudukai juokas gudukai tamsiai rudi (dar žydukais vadina) jie valgomi, bet mes jų nerenkam, nes jie labai kaupia radiaciją.
O vokietukai (vištukės, kalpokėliai) tikrai geri, atrodo kiek panašūs į musmires (todėl labai svarbu gerai jas žinot, kad musmirių neprisirinkt), bet labai skanūs grybai, o ir kai auga, tai juokėmės - nors su "trimeriu" šienauk...
Quote (vaidabas)
viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:20 AM | Žinutė # 881

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar

o ehoskopo nedare?man buvo panasei tai rado cista gimdoj,ir tik kontreceptiku pagalba galima sureguliuot menesines.
Quote (vaidabas)
susirinkimas buvo labai emocingas pas mus, bet nepraslydo, po savaitės turės siūlyt kitas vietas...

saunuoliai kad taip vieningai kovojat
Quote (Laurituke)
parafiną vaikui uždėjau,kojas mirkėme bet ne įmanoma lovoje užlaikyti duodasi

vadinasi gerai jauciasi _liuks_
beje labas rytas 4 sianakt blogai miegojau.kazkas martynui su koja galvoju gryzo vakar is lauko,ir kai prigule pradejo verkti jog koja skauda.na blauzda tai nemazai buvo sutinus,per nakti 5k tepiau fastum geliu tai bent skausma numusdavo.na jei ir ryt negeres tai vesiu pas gydytoja liudna
Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:23 AM | Žinutė # 882

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (virginijak)
žydukais vadina) jie valgomi, bet mes jų nerenkam, nes jie labai kaupia radiaciją

kadangi apie grybus nenusimanau,tai cia tie kur labai trupa,ir beveik nekirmyja?geriausi grybai voveruskos juokas ju daug vienoj vietoj,nesumaisysi su kitais,ir nekirmyja juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:26 AM | Žinutė # 883

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (virginijak)
O vokietukai (vištukės, kalpokėliai) tikrai geri, atrodo kiek panašūs į musmires (todėl labai svarbu gerai jas žinot, kad musmirių neprisirinkt), bet labai skanūs grybai, o ir kai auga, tai juokėmės - nors su "trimeriu" šienauk...

aga dar vadina vokietukais _liuks_ _liuks_ aga labai skanūs, kai aš juos pirmą kartą pamačiau sakau musmirės juokas juokas juokas bet paskui pamačiau skirtumą, o kad skanūs tai labai labai _liuks_ _liuks_ aš grybų knygoj žiūrėjau ir internete, kol įsitikinau kad geri grybai, bet isur rašo kad tai gudukai miela miela tik mes renkam tik jaunas galvas, _liuks_ _liuks_
O vokietukas tai tik Suvalkijoje vokietukas, Dzukijoje ir Aukstaitijoje vadinamas guduku juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
neridaData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:29 AM | Žinutė # 884

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
laba rytuka

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:30 AM | Žinutė # 885

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Raukšlėtasis gudukas (lot. Cortinarius caperatus) – nuosėdžių (Cortinariaceae) genties grybų rūšis.
Vaisiakūniai vidutinio didumo. Kepurėlė 5-7 (12) cm skersmens, jauna varpelio, šalmo formos, ovališka, senesnė paplokščia, su ryškiu gūbreliu, jauna balsva, violetinio atspalvio, senesnių grybų gelsva, šiaudų spalvos, apšepusi gelsvais plaušeliais, žvyneliais, kartais suskeldėjusi. Lakšteliai gelsvai rusvi, rudi, priaugtiniai. Kotas 7-10 (12) cm ilgio, 1-2 cm storio, kepurėlės spalvos, su plėveliniu rinkiu, plaušuotas, į pagrindą dažniausiai storėjantis. Trama balsva, gelsva, malonaus kvapo, ir skonio.
Auga rugpjūčio – spalio mėn. spygliuočių miškuose, daugiausiai pušynuose. III kategorijos grybas. Lietuvoje dažnas ir mėgstamas grybautojų.
aš kalbėjau apie šituos _liuks_

o apie radiaciją nieko negirdėjau žinau kad paaksniukai arba kitaip storalupiai kaupia galvoju

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:38 AM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025