Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:12 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką tada geria miela miela na jei arbatos nei kavos...manasis tai gavos irgi ne juokas nieko negeria būna atsigeria 3 in 1 tokios bet ir tai nedažnai Quote (snieguoliuke) aišku geriau iki galo pasveikt suspės dar tas daržas miela miela man jau negera darosi pagalvojus apie jį Quote (snieguoliuke) na gudukų ir aš nežinojau bet man parodė, bet vistiek man jie pasirodė įtartini, dar kitaip vokietukais vadina juokas juokas , tai internete pasižiūrėjau ar tikrai valgomas o makavykai iš baravykų giminės _liuks_ geri pavadinimai Quote (snieguoliuke) na ką veikiat ganaa neblogas pas mus vakaras pas mus vakaras irgi gražus nei vėjuko labai fainas buvom iki mamos mano tai biški pasivaikščiojome Quote (snieguoliuke) na ką veikinėjat 4 parafiną vaikui uždėjau,kojas mirkėme bet ne įmanoma lovoje užlaikyti duodasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:15 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho kaip pas jus čia viskas,gryžusi papasakok kaip merginai ką daktarė pasakė na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar susirinkimas buvo labai emocingas pas mus, bet nepraslydo, po savaitės turės siūlyt kitas vietas... Vyrioko atsakymus pasiemem, bet kuo toliau į mišką, tuo medžių daugiau... viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:22 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar galvoju ai tai gal nuo streso mergičkai tada tikrai Quote (vaidabas) Vyrioko atsakymus pasiemem, bet kuo toliau į mišką, tuo medžių daugiau... viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt o kas jam yra skauda ar kas darosi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:27 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kas jam yra skauda ar kas darosi? jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda, kuo tolyn, tuo stipryn, buvo kojas atėme prieš porą metų, tai nuo to laiko, į darba tik su vaistais, o neišgėres jei padirbdavo, ryte jau nebeišlipdavo iš lovos paskutiniu metu labai jau dažni kojų mešlungiai, ir rankos ėmė tirpt..tai va ir einam per medikus dabar, nes birža vėl jį siunčia prie fizinio darbo, atsisakius grasina jog išmes, tada ne gana, kad negydo, dar ir ligonių kasai reiks iš savo kišenės mokėt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:29 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda, kuo tolyn, tuo stipryn, buvo kojas atėme prieš porą metų, tai nuo to laiko, į darba tik su vaistais, o neišgėres jei padirbdavo, ryte jau nebeišlipdavo iš lovos paskutiniu metu labai jau dažni kojų mešlungiai, ir rankos ėmė tirpt..tai va ir einam per medikus dabar, nes birža vėl jį siunčia prie fizinio darbo, atsisakius grasina jog išmes, tada ne gana, kad negydo, dar ir ligonių kasai reiks iš savo kišenės mokėt oho ,mano mamai su koja yra negerai tai irgi sakė nuo stuburo kažkas vaistus geria kazdiena nuo skausmo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:36 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho ,mano mamai su koja yra negerai tai irgi sakė nuo stuburo kažkas vaistus geria kazdiena nuo skausmo tai pirmi sakė stuburo ligų požymiai, mešlungiai, tirpimai, kojų smarkūs skausmai..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:34 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jis dėl nugaros ir iš darbo išėjo, šiaip jau keli metai jam skauda, manasis seniau skųsdavosi nugaros skausmai, bet nieko nerado , bet dabar jau senokai neskauda sveikatytės tavo šeimynai vaidabas viskas bus gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 11:59 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| užėjau dar pažiūrėti ką veikiate ir varau jau miegoti iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:39 AM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:48 AM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, Quote (snieguoliuke) na gudukų ir aš nežinojau bet man parodė, bet vistiek man jie pasirodė įtartini, dar kitaip vokietukais vadina Tai ne gudukai gudukai tamsiai rudi (dar žydukais vadina) jie valgomi, bet mes jų nerenkam, nes jie labai kaupia radiaciją. O vokietukai (vištukės, kalpokėliai) tikrai geri, atrodo kiek panašūs į musmires (todėl labai svarbu gerai jas žinot, kad musmirių neprisirinkt), bet labai skanūs grybai, o ir kai auga, tai juokėmės - nors su "trimeriu" šienauk... Quote (vaidabas) viena gyd neapsisprendė, stuburo disko atauga ar išvarža, dabar kita nustatė jog stuburo ostechondroze, jokių ataugų ir tt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:20 AM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nieko, kažkaip apstojo, tai liepė stebėt, ar čia ne nuo streso, kad pas gyd, o šiaip, kadangi kas tris men sirginėdavo, tai jau antra gyd, man apie kontraceptikus uzsimena.., tik aš nelabai to norečiau, visgi tik 13m dar o ehoskopo nedare?man buvo panasei tai rado cista gimdoj,ir tik kontreceptiku pagalba galima sureguliuot menesines. Quote (vaidabas) susirinkimas buvo labai emocingas pas mus, bet nepraslydo, po savaitės turės siūlyt kitas vietas... saunuoliai kad taip vieningai kovojat Quote (Laurituke) parafiną vaikui uždėjau,kojas mirkėme bet ne įmanoma lovoje užlaikyti duodasi vadinasi gerai jauciasi beje labas rytas sianakt blogai miegojau.kazkas martynui su koja gryzo vakar is lauko,ir kai prigule pradejo verkti jog koja skauda.na blauzda tai nemazai buvo sutinus,per nakti 5k tepiau fastum geliu tai bent skausma numusdavo.na jei ir ryt negeres tai vesiu pas gydytoja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:23 AM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) žydukais vadina) jie valgomi, bet mes jų nerenkam, nes jie labai kaupia radiaciją kadangi apie grybus nenusimanau,tai cia tie kur labai trupa,ir beveik nekirmyja?geriausi grybai voveruskos ju daug vienoj vietoj,nesumaisysi su kitais,ir nekirmyja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:26 AM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) O vokietukai (vištukės, kalpokėliai) tikrai geri, atrodo kiek panašūs į musmires (todėl labai svarbu gerai jas žinot, kad musmirių neprisirinkt), bet labai skanūs grybai, o ir kai auga, tai juokėmės - nors su "trimeriu" šienauk... aga dar vadina vokietukais aga labai skanūs, kai aš juos pirmą kartą pamačiau sakau musmirės bet paskui pamačiau skirtumą, o kad skanūs tai labai labai aš grybų knygoj žiūrėjau ir internete, kol įsitikinau kad geri grybai, bet isur rašo kad tai gudukai tik mes renkam tik jaunas galvas, O vokietukas tai tik Suvalkijoje vokietukas, Dzukijoje ir Aukstaitijoje vadinamas guduku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:29 AM | Žinutė # 884 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba rytuka
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:30 AM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Raukšlėtasis gudukas (lot. Cortinarius caperatus) – nuosėdžių (Cortinariaceae) genties grybų rūšis. Vaisiakūniai vidutinio didumo. Kepurėlė 5-7 (12) cm skersmens, jauna varpelio, šalmo formos, ovališka, senesnė paplokščia, su ryškiu gūbreliu, jauna balsva, violetinio atspalvio, senesnių grybų gelsva, šiaudų spalvos, apšepusi gelsvais plaušeliais, žvyneliais, kartais suskeldėjusi. Lakšteliai gelsvai rusvi, rudi, priaugtiniai. Kotas 7-10 (12) cm ilgio, 1-2 cm storio, kepurėlės spalvos, su plėveliniu rinkiu, plaušuotas, į pagrindą dažniausiai storėjantis. Trama balsva, gelsva, malonaus kvapo, ir skonio. Auga rugpjūčio – spalio mėn. spygliuočių miškuose, daugiausiai pušynuose. III kategorijos grybas. Lietuvoje dažnas ir mėgstamas grybautojų. aš kalbėjau apie šituos o apie radiaciją nieko negirdėjau žinau kad paaksniukai arba kitaip storalupiai kaupia
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:38 AM |
Atsijungęs |
| |