Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
nerida | Data: Antradienis, 2010-09-28, 2:05 PM | Žinutė # 1066 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) užsimanė mano brangaiusias su žirniais ir spirgučiais Quote (idit) as su Zygeliu jau buvau pas gydytoja.sake nieko rimto jau beveik pasveikes,bet vistiek sia savaite neleisiu. as jau siandien isleidau mazaja i darzeli po ligos,nors dar pakosti,bet gydytoja sake jau sveika
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 3:38 PM | Žinutė # 1067 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) per mažai jam dienos aga sako ir rankų permažai ir diena per trumpa Quote (noele) sveikutes.va atjungia musu mociute siandien nuo aparato jau.suvaziavo jos vaikai atsisveikinti.tik va anukai ne visi gali gali gristi užjaučiu dar kartelį, laikykis Quote (Laurituke) jatau bet lauke koks bjaurumas baisu lietus tai lyja tai purškia nu baisu o pas mus kažkaip nebelyja ėjom pasivaikščiot su drauge, tai gana šilta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 5:22 PM | Žinutė # 1068 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va gryžome iš gydytojos gavome pažymą,o 5tad eisime pasiimti pažymą 36 mėnesismas yra kažkokia įtraukia vaiką į labai sergančiųjų sąrašą ir nereikia eiti tipo gydosi ir stiprėja namuose dydytoja sako jums per tuos tris mėn ir paaiškės viskas dėl to užsienio ir jai ką neėprarasite vietos darželyje,tai vat viskas labai gerai susiklostė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-09-28, 5:27 PM | Žinutė # 1069 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Laurituke, mačiau rašei, jog ir foto sakeis, kada tau atsiimt? aš net išsižiojau, spalio penkiolikta..., o raso per dvi, penkias dienas dienas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 5:29 PM | Žinutė # 1070 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Laurituke, mačiau rašei, jog ir foto sakeis, kada tau atsiimt? aš net išsižiojau, spalio penkiolikta..., o raso per dvi, penkias dienas dienas laba eik,eik man tai 2010 10 01 pasiimti jau greitai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-09-28, 5:34 PM | Žinutė # 1071 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man tai 2010 10 01 pasiimti jau greitai tu Maksej pildei pasiimt?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 5:40 PM | Žinutė # 1072 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tu Maksej pildei pasiimt? aha maksimoje,o tu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 6:00 PM | Žinutė # 1073 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na va gryžome iš gydytojos gavome pažymą,o 5tad eisime pasiimti pažymą 36 mėnesismas yra kažkokia įtraukia vaiką į labai sergančiųjų sąrašą ir nereikia eiti tipo gydosi ir stiprėja namuose dydytoja sako jums per tuos tris mėn ir paaiškės viskas dėl to užsienio ir jai ką neėprarasite vietos darželyje,tai vat viskas labai gerai susiklostė aga žinau apie tokią , labai gerai kai vaikas linkęs labiau sirgti , šaunu kad sveikstate o Laurituke planuojat į užsienį išvažiuot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:31 PM | Žinutė # 1074 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Orelis šiandien ne koks net vyras nedirbo,tai važinėjomės po miestą,ieškojome spauzdintuvo skenerio,nusižiūrėjome neblogą,sakė vyras nupirks,kad galėčiau fotošopo darbelius pati namie atsispauzdinti Noele Labai užjaučiu,stiprybės jūsų šeimai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:33 PM | Žinutė # 1075 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką plepsės veikiat
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:43 PM | Žinutė # 1076 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką plepsės veikiat 4 eisiu daryti draugikei kvietimus vaiko gimtadieniui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:50 PM | Žinutė # 1077 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu daryti draugikei kvietimus vaiko gimtadieniui aš tai ataskaitas darbui darau, dar padėką auklėtojai darau , Quote (Romeniukas) Orelis šiandien ne koks net vyras nedirbo,tai važinėjomės po miestą,ieškojome spauzdintuvo skenerio,nusižiūrėjome neblogą,sakė vyras nupirks,kad galėčiau fotošopo darbelius pati namie atsispauzdinti na žinok nebuvo šalta, mes su draugyte po pietų vaikštinėjom po turgų po miestą tai kai nelijo o mūsų skaneris pas draugę paskolinom nes kaip ir nereikia daba nes ką reikia darbe atsispauzdinu arba manasis darbe atspauzdina, bet labai geras dalykas na ir gerumas tavo vyro tūrėsi dabar lepinti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-09-28, 9:29 PM | Žinutė # 1078 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu daryti draugikei kvietimus vaiko gimtadieniui Man ir nusimato gimtadienis.1eriųmetukų berniuko,tai teks padirbėti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 9:42 PM | Žinutė # 1079 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu daryti draugikei kvietimus vaiko gimtadieniui kaip faina o aš šį grožį apleidau, visai nėra laisvo laiko vos spėju suktis, bet kartais prisėdu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-09-28, 11:37 PM | Žinutė # 1080 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dekui mergaites.mes uzdegem zvakele pasedejom tyliai...nu susitaikem su ta mintim kad nebera.ir kad nieko jau nebepakeisi.ir kad negalim buti salia...
|
Atsijungęs |
| |