Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:05 PM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| koks baisus oras, lyja prasidės vėl lietūs mažajam galvą šiek tiek skauda sakau nuo skiepų gal
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:12 PM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka dar kartelį Aš tai slaugau savo vyrioką sirguliuoja ir labai nugarą skauda Nepadėjo jokie tepaliukai,tai nupirkau olfen pleistrus,gal jie padės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:14 PM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sirguliuoja ir labai nugarą skauda Nepadėjo jokie tepaliukai,tai nupirkau olfen pleistrus,gal jie padės pas gydytojus tegu nueina duos procedūrų nemokamų gal darbe pervargsta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:26 PM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės aš tai tvarkiausi virtuvę,ploviausi indus tai dabar prisėdau prie kompo atsigėriau 3 in 1 ,ir valgau obuolį mažius šnd užmigo pietų apie puse 5 dar miega reiks eiti žadinti o tai naktį pašogdins jis mane Quote (Romeniukas) sirguliuoja ir labai nugarą skauda tegul daktarui pasirodo Quote (snieguoliuke) koks baisus oras, lyja galvoju galvoju prasidės vėl lietūs liudna jo labai bjaurus lauke buvau tai fui tikras ruduo....o savaitgalis toks gražus buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:53 PM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pietų apie puse 5 dar miega reiks eiti žadinti o tai naktį pašogdins jis mane maiškis tai šiandien be pietų miego ir dabar pas kaimynka šuniuko žaidžia sakau išdūkink nes tuoj į lovą eis aš tai va draugę mokau kaip filmą perkelti į flešą, laptopą nusipirko o apie kompus nei bum bum
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:53 PM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o savaitgalis toks gražus buvo savaitgalis tai superinis labai gražu ir gera
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:19 PM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakariuka Aš prisėdau su arbatyte poilsio šiandien Prikepiau brangiausiam žemaičių blynų keliom dienom dabar užteks O savaitgalis buvo superinis, tiek oras, tiek ir pati šventė. Šeštadienį smagiai pasibaliavojom kavinėj senelio 80-mečio proga. Sekmadienį pratęsimą namie jau darėm Šiandien pailsėt negalėjau, nes valgyt reikėjo pridaryt. Ryt į biržą reikia nueit. Paklausiu, ko man iš biržos tiek laiko dar jokio pasiūlymo dėl darbo nebuvo snieguoliuke, su pagausėjimu Laurituke, smagu, kad sveiksta jau tavo Airidėlis Romeniukas, tai tikrai reikia vyriškiui gal jau pas gydytoją pasirodyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:31 PM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Laba vakariuka Aš prisėdau su arbatyte poilsio šiandien Prikepiau brangiausiam žemaičių blynų keliom dienom dabar užteks O savaitgalis buvo superinis, tiek oras, tiek ir pati šventė. Šeštadienį smagiai pasibaliavojom kavinėj senelio 80-mečio proga. Sekmadienį pratęsimą namie jau darėm labukas smagiai atšventėm super ir su oru labai pasisekė Quote (Nikutea) snieguoliuke, su pagausėjimu ačiukas ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:48 PM | Žinutė # 1044 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes pas mus nuo ryto naujienos nekokios vakar isveze i ligonine musu mociute.ir sake jau viskas.ryt lyg atjungia ja nuo aparato.ruostis laidotuvems.oo mes negalim parskristi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:52 PM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes pas mus nuo ryto naujienos nekokios vakar isveze i ligonine musu mociute.ir sake jau viskas.ryt lyg atjungia ja nuo aparato.ruostis laidotuvems.oo mes negalim parskristi oj mažutę labai užjaučiu laikykis, manau labai sunku tau, kad negalėsi dalyvauti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:55 PM | Žinutė # 1046 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai skaudu ziureti i pussesere.nes ji gi gyveno.as tai ne...jai labai sunku kad negali grizti..bet mes jai sakom kad laikytisi.nes toks jau tas gyvenimas.o ji gi vis delto 81 metu jau buvo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 9:04 PM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) labai skaudu ziureti i pussesere.nes ji gi gyveno.as tai ne...jai labai sunku kad negali grizti..bet mes jai sakom kad laikytisi.nes toks jau tas gyvenimas.o ji gi vis delto 81 metu jau buvo. tikrai skaudu tik svarbiausia nepalūžti, nes taip jai buvo skirta, niekas to nepakeis, ir kaip pati sakai jau buvo sulaukusi garbingo amžiaus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 7:09 AM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Laurituke, smagu, kad sveiksta jau tavo Airidėlis Labas rytas jo jau visai beveik sveikas dar čiut čiut pakosija bet jau visai mažai šnd pas daktare Quote (noele) sveikutes 12 pas mus nuo ryto naujienos nekokios 12 vakar isveze i ligonine musu mociute.ir sake jau viskas.ryt lyg atjungia ja nuo aparato.ruostis laidotuvems.oo mes negalim parskristi 12 12 12 12 12 Užuojauta mergyt tau kaip sunku kai esi Quote (noele) o ji gi vis delto 81 metu jau buvo. 12 niu jo jau senutė bet žinai kiek metų bebūtų vis tiek brangus žmogus yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2010-09-28, 7:33 AM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (noele) vakar isveze i ligonine musu mociute.ir sake jau viskas.ryt lyg atjungia ja nuo aparato užjaučiu Quote (Laurituke) Labas rytas jo jau visai beveik sveikas kaip smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:06 AM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) kaip smagu labukas jo tikrai
|
Atsijungęs |
| |