|
Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 4:38 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jau pailsejai?airidukas uzmigo? užmigo apie 4tą tai ilsiuosi Quote (idit) as jau gryzauis miesto,Augusta veziau pas dantista .vel vaika mano pakankino,vaisus leido nesvisai jis kantrybes neturi vargšiukas Augustas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 4:38 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis dar karteli Dabar aš prisėdau su kavos puodeliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 4:39 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau gryzauis miesto,Augusta veziau pas dantista .vel vaika mano pakankino,vaisus leido nesvisai jis kantrybes neturi Vargšiukas,užjaučiu,žinauką tai reiškia,savo ne vieną kartą vedžiau,tai prisikankino vaikas
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 4:50 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai kad labai maloni gydytoja dabar vis ziuriu kad zando nenusikramtytu. va dabar ir as jau normaliai prisesiu,ugni uzsikuriau,lauksiu kol namai isils.na kokiu savaitgaliui planu turit? as tai netnezinauka brangiausiasis yra sumastes,bet nepriestarauciau jog liktume namuose
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 4:56 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va dabar ir as jau normaliai prisesiu,ugni uzsikuriau,lauksiu kol namai isils.na kokiu savaitgaliui planu turit? as tai netnezinauka brangiausiasis yra sumastes,bet nepriestarauciau jog liktume namuose Mes tai ryt žadame į mišką važiuoti jai oras geras pasigrožėti rudenėjančia gamta,pasipaveiksluoti grynu oru pakviepuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 5:05 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Mes tai ryt žadame į mišką važiuoti jai oras geras pasigrožėti rudenėjančia gamta,pasipaveiksluoti grynu oru pakviepuoti na labai faini planai ryt berots zada puiku ora
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 5:26 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Mes tai ryt žadame į mišką važiuoti jai oras geras pasigrožėti rudenėjančia gamta,pasipaveiksluoti grynu oru pakviepuoti Kaip faina,manojo jaučiu prie gerų noru neiškrapštytum įmišką O gal reikia pabandyti pasiūlyti,visai smagu būtų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 6:24 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Mes tai ryt žadame į mišką važiuoti jai oras geras pasigrožėti rudenėjančia gamta,pasipaveiksluoti grynu oru pakviepuoti kaip faina kap faina, mes šiandien poparką vaikščiojom, na fantastiškai gražu Quote (idit) na kokiu savaitgaliui planu turit tikriausiai iki pirtelės lėksim bet nežinau manasis apsiėmė namą tvarkyti skaisgiriuse , tai jei nedirbs tada gal ir iki miško palėksim šaunią įdėją davė Laurituke 
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 6:24 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina,manojo jaučiu prie gerų noru neiškrapštytum įmišką O gal reikia pabandyti pasiūlyti,visai smagu būtų pasiūlyk pasiūlyk gal ir sutiks, kiek galima namuose sedėti žiemą galės sedėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 6:47 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na labai faini planai _liuks_ ryt berots zada puiku ora tai smagu jai geras ir bus tada Quote (Romeniukas) Kaip faina,manojo jaučiu prie gerų noru neiškrapštytum įmišką juokas O gal reikia pabandyti pasiūlyti,visai smagu būtų _liuks_ o ko jis taip nenori aišku faina oras grynas Quote (snieguoliuke) kaip faina miela miela miela kap faina, kai oras geras tikrai faina Quote (snieguoliuke) tai jei nedirbs tada gal ir iki miško palėksim šaunią įdėją davė Laurituke nu va kaip gerai mano įdėja pravers
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 6:51 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va kaip gerai mano įdėja pravers jau susiskambinau, tai va sekmadienį lėksim į girininkiją šašlykiuko prigriebsim, o šeštadienį į pirtelę , ir pas krikštotėvelius
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 6:53 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o ko jis taip nenori aišku faina oras grynas manasis tai kai paskambinau sako, o kodėl gi ne svarbu noras yra , tai sakė draugė gal dar grybų ras o oras visą savaitgalį gražus bus žiūrėjom kad pas mus iki 15
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 7:10 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visą savaitgalį gražus bus žiūrėjom kad pas mus iki 15 _liuks_ _liuks_ tai tada liuks kelionei į mišką
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 7:23 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, užlėkiau nors sukriuksėt, nes ner kada prie pc pabūt normaliai... bet tikiuos, vėlų vakarėli, dar bus čia kokia naktinėjanti dūšelė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 9:31 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji