Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-01, 10:24 PM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikinėjat mes tai su draugyte sedim arbatytę geriam, laukiam vyrukų, išvažiavo už bernatonių darbutis tai laukiam nesimiega kažko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-10-01, 11:11 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 8:32 AM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 8:45 AM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 9:47 AM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas mergytės Quote (virginijak) Sveikos mergytes labas jungiuos su kava ir as .rytas nors ir saltas ,bet saulute sviecia-nuotaika is kart gera
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 9:54 AM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .rytas nors ir saltas ,bet saulute sviecia jo tikrai šalta buvau išėjusi tai brrrr...per pietus gal sušils kažkiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 9:58 AM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na turetu.vis galvoju kuom siandien seimyna nudziugint,ka skanaus valgyt padaryt gal kokiu ideju turit?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 10:09 AM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na turetu.vis galvoju kuom siandien seimyna nudziugint,ka skanaus valgyt padaryt nu jo čia klausimas geras kuris mane irgi kamuoja
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 10:10 AM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| http://www.gaspadine.lt/patiekalas/bulviu_pica.html?ref=nf skaniai atrodo reiks kada mėginti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 10:16 AM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vakar dariau tokį sluoksniuotą mėsos apkepą į indą pilu truputi aliejaus,vandens truputį,paskui sluoksniuoju bulvės morkos (daržovės apvirtos) mėsa,malta mėsa padaryta su prieskoniais,ir taip sloksniuoji kol bus pilnas indas daržovės mėsa,dar patepu majonezu ir kečiupu,galima dar garstyčiomis ir kepu orkaitėje labai skanu ir daug išeina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:05 AM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos su dar viena gražia rudens dienele Quote (idit) na turetu.vis galvoju kuom siandien seimyna nudziugint,ka skanaus valgyt padaryt gal kokiu ideju turit? aš tai sugalvojau daryti cepelinus Quote (Laurituke) vakar dariau tokį sluoksniuotą mėsos apkepą į indą pilu truputi aliejaus,vandens truputį,paskui sluoksniuoju bulvės morkos (daržovės apvirtos) mėsa,malta mėsa padaryta su prieskoniais,ir taip sloksniuoji kol bus pilnas indas daržovės mėsa,dar patepu majonezu ir kečiupu,galima dar garstyčiomis ir kepu orkaitėje labai skanu ir daug išeina tikrai labai skaniai skamba, reikės pabandyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:06 AM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai labai skaniai skamba, reikės pabandyti _liuks_ _liuks_ pamėginkit tikrai labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:09 AM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) skaniai atrodo reiks kada mėginti kažką panašaus dariau bet dar grybų dėjau ir parūkytą dešrą skanu ir paprasta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:16 AM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažką panašaus dariau bet dar grybų dėjau ir parūkytą dešrą skanu ir paprasta _liuks_ nu jo į tokį tinka daug kas manau dėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:19 AM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo į tokį tinka daug kas manau dėti Būtinai, nes labai sknu pasirodė iš sudėties Laurituke, kada iki miško lėksit , oras tai pasakiškas mes ruošiamės iki parodos palėkt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-02, 11:20 AM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo į tokį tinka daug kas manau dėti fantazijos tik reikia
|
Atsijungęs |
| |