Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
nerida | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:15 AM | Žinutė # 1261 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) O mano dičkė apsirgo, tempa 39,3 buvo, iš darželio paskambino. Gerklė raudona, sveikatytes jums labas rytas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:15 AM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Ir aš prisėdau kavutės, ruošiuosi, važiuosiu vėliau pasibandyt į tą darbelį. labas parašyk po to kaip sekėsi Quote (Romeniukas) bet kaip šalta šiandien,sušalsi galvoju baisiai šalta nėra buvau lauke normaliai apsirengus o jai dar dirbti lauke tai tikrai nešaltą Romeniukas, sveikatytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:16 AM | Žinutė # 1263 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Tai buvau pokalbyje, šiandien sakė ateiti pasibandyti, tai matysiu, ką šnekės, priima ar ne, nes be manęs dar viena yra sekmes
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:21 AM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet kaip šalta šiandien,sušalsi na gal nesusalsiu.liko tik lapus nusigrebti,nors ju nedaug dar tera vakar is dusios pasidarbavau tai mozolius prisitryniau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:29 AM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) baisiai šalta nėra buvau lauke normaliai apsirengus o jai dar dirbti lauke tai tikrai nešaltą Romeniukas, sveikatytės Na mes kai ant 8 ėjome tai man labai šalta buvo Ačiukas Manau greitai pasveiksime Quote (idit) na gal nesusalsiu.liko tik lapus nusigrebti,nors ju nedaug dar tera vakar is dusios pasidarbavau tai mozolius prisitryniau Na judėdama gal ir nesušalsi,gal čia tik man šiandien taip šalta O jėtaupasidarbavainetiki mozuolių,vargšiuke
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:31 AM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na mes kai ant 8 ėjome tai man labai šalta buvo o vyras juokes kam mazajam pirstines apmoviau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:32 AM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na mes kai ant 8 ėjome tai man labai šalta buvo 10 Ačiukas mua Manau greitai pasveiksime anwei nuo ryto aišku šaltą.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:34 AM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o vyras juokes kam mazajam pirstines apmoviau Nu čia dabar juk jau tikrai reikia pirštinių bent jau ryte tai tikrai šalta. net ir man rankos nušalė kol parėjau iš darželio.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:53 AM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) net ir man rankos nušalė kol parėjau iš darželio na matai jie is namu i masina is masinos i darzeli.gal reik paeiti kokius 5 metrus
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:11 AM | Žinutė # 1270 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu čia dabar juk jau tikrai reikia pirštinių bent jau ryte tai tikrai šalta. tikrai jau salta,as mazei ir pirstines ir zieminulkus aunu,pati rankas uzgeliau iki darzelio kol nuvedziau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:24 AM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na matai jie is namu i masina is masinos i darzeli.gal reik paeiti kokius 5 metrus Na jei iki mašinos tai gal ir nesušala kol nueina Quote (nerida) tikrai jau salta,as mazei ir pirstines ir zieminulkus aunu,pati rankas uzgeliau iki darzelio kol nuvedziau Tai aišku,kad jau šalta,vaikams, butinos pirštinės, jau ir kepures galvoju pakeisti į šiltesnes
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:46 AM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip tingiu ka nors daryti .gaila kad nemoku su traktoriu dirbti,gal darba gauciau ,vel kruva cv issiunciau dabar belieks laukti gal kas atsilieps ka jus veikiat?gal arbatos isgeriam?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:49 AM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip tingiu ka nors daryti .gaila kad nemoku su traktoriu dirbti,gal darba gauciau ,vel kruva cv issiunciau dabar belieks laukti gal kas atsilieps ka jus veikiat?gal arbatos isgeriam? Ne tu viena tingi ką nors daryti,aš tai pat tingiu Mielu noru atsigersiu arbatos tikiuosi,kad sulauksi kokio darbelio pasiūlymo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:07 AM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikiuosi,kad sulauksi kokio darbelio pasiūlymo kaip sakoma kas isko tas randa Quote (Romeniukas) Mielu noru atsigersiu arbatos kokia geri?as dabar svarainiu pasitaisiau vakar Zygutis pamate svaraini pagriebe neklauses ir puole valgyt buvo juokinga iki asaru
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:11 AM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kokia geri?as dabar svarainiu pasitaisiau vakar Zygutis pamate svaraini pagriebe neklauses ir puole valgyt buvo juokinga iki asaru Dabar geriu juodūjų serbentų nu isivaizduoju dabar manau niekada nebečiups
|
Atsijungęs |
| |