Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:02 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man skaniausias namie keptas pyragas negras su riešutais O obuolių pyrago nemėgstu,tai kai kepiau,vietoj obuolių dėjau riešutus Negras ir viskas beveik tai pat,tik dedasi kakava ir riešutai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:03 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visko turiu gal reikia kepti nu bet aš jo nemėgstu gal vyrai valgytų Maniškiai ir nemėgsta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:04 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visko turiu gal reikia kepti nu bet aš jo nemėgstu gal vyrai valgytų aš irgi žiūriu visko turiu sakau reikia iškepti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:04 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man skaniausias namie keptas pyragas negras su riešutais O obuolių pyrago nemėgstu,tai kai kepiau,vietoj obuolių dėjau riešutus 10 Negras ir viskas beveik tai pat,tik dedasi kakava ir riešutai _liuks_ va čia jau skanu nes iš riešutų viską mėgstu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:06 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man skaniausias namie keptas pyragas negras su riešutais O obuolių pyrago nemėgstu,tai kai kepiau,vietoj obuolių dėjau riešutus Negras ir viskas beveik tai pat,tik dedasi kakava ir riešutai o man draugystė labai skanus arba varškės su vaisiais, na maniškis tai labai saldumynus mėgsta, tai paprašo kad iškepčiau o man prie arbatos irgi labai skanu, nors šeip labai noriu spurgų, reikės savaitgalį iškepti, jei vėl nelėksim iki miško
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:06 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ačiū už receptelį, einu kažką mastyt...vieną blėtą reik daryt su obuoliais, kita gal su kakava..tik va ma dar su rabarbarais noretus... na kažką sumastysiu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:06 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal aš čia nusipasitysiu bet man atrodo tai reiškia, kad kai vaikui pasakai žodį jis turi pasakyti kokios raidės, na sakykim pasakai pamoka, ir vaikas kartodamas žodį turi pasakyti kad pirmas skiemuo tai pir o ir t.t na kai vaziuosiu vaikinu pasimti kokia diena reiks mokytojos klaust ka ji norejo tuom pasakyti. Quote (Romeniukas) Man skaniausias namie keptas pyragas na mes su vyru dievinam karsta obuoliu pyraga su ledais ir sokoladu o jei dar kokio vyno tai isvis pasaka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:07 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ačiū už receptelį, einu kažką mastyt...vieną blėtą reik daryt su obuoliais, kita gal su kakava..tik va ma dar su rabarbarais noretus... na kažką sumastysiu... prašom tai įdėk ir rabarbarų, o kaip aš rabarbarų kompoto norėčiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:07 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va čia jau skanu nes iš riešutų viską mėgstu Aš ir labai mėgstu kas iš riešutų ir kur dedasi riešutai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:07 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va čia jau skanu nes iš riešutų viską mėgstu aš atvirkščiai, nemėgstu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:08 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš atvirkščiai, nemėgstu... miela tą tai jau žinau kad yra daug kas nemėgstą rešutų ir kur jie yra ,mano mamai labai nepatinka,o man tai šakės kaip skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:09 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mes su vyru dievinam karsta obuoliu pyraga su ledais ir sokoladu o jei dar kokio vyno tai isvis pasaka aga su ledais fantastika aš dar cukraus pudra ant viršaus užbarstau Quote (idit) na kai vaziuosiu vaikinu pasimti kokia diena reiks mokytojos klaust ka ji norejo tuom pasakyti. kiek žinau jei vaikas jos neįsisavinęs rašyt bus sunkiau ar kažkas panašaus, aišku pasiklausi mokytojos ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:09 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mes su vyru dievinam karsta obuoliu pyraga su ledais ir sokoladu o jei dar kokio vyno tai isvis pasaka Skanu,bet obuoliai man nepatinka pyrage
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:10 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) man nepatinka pyrage 10 man irgi kažkaip ne net nežinau kodėl
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:10 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tą tai jau žinau kad yra daug kas nemėgstą rešutų ir kur jie yra ,mano mamai labai nepatinka,o man tai šakės kaip skanu aš nemėgstu, jei torte yra riešutų aš juos išrenku o šeip lazdyno riešutus vienus mėgstu ir pistacijas dievinu o kitų
|
Atsijungęs |
| |