Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:51 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nemėgsti grikių? vajėj kaip man jie patinka oj kaip jie man smirda, bet vyrukams kartais išverdu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:51 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai kai pertepi biskvitą irgi vaisių nededi , kaip tada tortus valgai jug daugumoje vaisių yra Kad aš nevalgau su vaisiais tai negi nepirksi,kiti gal mėgsta,aš graži ir nevalgiusi torto jei būna su vaisiais Quote (Laurituke) o jau mes dvi jau gerai ne viena aš Ne viena ne viena ,abi nenormalios Quote (Laurituke) nemėgsti grikių? vajėj kaip man jie patinka Tipo mėgstu grykius,tik jų kažkaip neverdu Pas mane jokių kruopų namie nerasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:53 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš pvz šiaip nemėgstu ryžių išskyrus su šašlykiukais ir plovas pačios darytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:59 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kaip jie man smirda, bet vyrukams kartais išverdu juokas juokas nu keistumo pilnos visos ne viena aš tokia pasirodo Quote (Romeniukas) Ne viena ne viena ,abi nenormalios juokas Quote (Romeniukas) Tipo mėgstu grykius,tik jų kažkaip neverdu juokas Pas mane jokių kruopų namie nerasi juokas kažkoks siaubas vaikams košių neduodi? Quote (Romeniukas) Aš pvz šiaip nemėgstu ryžių 10 išskyrus su šašlykiukais ir plovas pačios darytas 10 mėgstu ryžius irgi labai kaip ir grikius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:02 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tipo mėgstu grykius,tik jų kažkaip neverdu Pas mane jokių kruopų namie nerasi tai vaikams košių neverdi Quote (Laurituke) mėgstu ryžius irgi labai kaip ir grikius oj ryžius aš irgi mėgstu o grikiai tik vyrams verdami
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:03 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkoks siaubas vaikams košių neduodi? Duodu,tik ne kekvieną dieną nuperku aš jiems vaikiškas košes dėžutėse ir savaitgaliais išverdu pusryčiams Quote (Laurituke) mėgstu ryžius irgi labai kaip ir grikius Ne ne nemėgstu Aš aplamai mėseėdė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:04 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vaikams košių neverdi Verdu verdu vaikiškas perku asmeniškai vaikams,nes nei aš nei vyras nevalgome
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:04 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nuperku aš jiems vaikiškas košes dėžutėse kas čia per dalykas? Quote (Romeniukas) Aš aplamai mėseėdė juokas nu aš irgi bet košes irgi valgau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:05 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jatau kad varagau pagaliau užkūriau ugnį nu nedegė nors tu ką dabar jau bus šiltą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:07 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Verdu verdu vaikiškas perku asmeniškai vaikams,nes nei aš nei vyras nevalgome geras o kas čia per košės , jug kruopos tai tos pačios kaip ir saugusiems, ar tu tas sintetines perki , pažįstaminevalgo pieniškų sriubų ir vaikui neverda bet tas darželyje paragavo tai kaip jam patiko tai prašo mamos kad išvirtų bet ta neverda tikra mama, jei ji ko nemėgsta vadinasi ir vaikas turi nevalgyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:08 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kas čia per dalykas? Košės vaikams tokios kaip beby ,nestle, Nordic įvairiausių rušių yra ir vaikams labai patinka
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:08 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jatau kad varagau pagaliau užkūriau ugnį nu nedegė nors tu ką dabar jau bus šiltą as lauksiu kol vyrai gryz.nes jei per anksti uzsikuriu paskui jau einant miegot ugnis buna uzgesusi ir man tada jau salta.na o apie koses tai pas mane valgoma tik manu su braskem,o visas kitas arba as valgau arba suo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:08 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu aš irgi bet košes irgi valgau skanu, mano vyrukai labai mėgsta manų košę galėtų kiekvieną rytą valgyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:09 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o apie koses tai pas mane valgoma tik manu su braskem oj kaip skanu, vakar išvyriau pavakariams tai valgėm tiūk su mėlynėm
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 4:10 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jei mano vaikai gautų valgyti tik tai ką aš mėgstu,tai senai badu būtų numirę,daug ką tenka gaminti tik dėl vaikų,arba tik dėl vyro
|
Atsijungęs |
| |