Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:14 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maniškis tai pasipuošęs gryžo iš darbo Gimtadienis šefo buvo tai brendžiuku privaišino Parpia dabar
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:14 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nusitiesite ir bus gerai reikia manau ir laiko ir pinigėlių,viskam savas laikas tikra tiesa Quote (Romeniukas) Aišku savas lieka savu,bet bendri patogumai nėra faina. Kai prisimenu net nukrečia Tai jaučiu mano kambarėlį gavote ane? ot ir ne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:15 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tada tikrai neskaitysiu Neskatyk,nes sužinosi ko dar nežinojei Kiek aš kubų vandens ir elektros sunaudoju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:15 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškis tai pasipuošęs gryžo iš darbo Gimtadienis šefo buvo tai brendžiuku privaišino Parpia dabar maniškis dirba Quote (Laurituke) nu tada tikrai neskaitysiu na va sakiau žinok prašysiu kad prie tos garsiosios lapės nuveštų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:16 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ot ir ne Ne tai ne,koks skirtumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:17 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neskatyk,nes sužinosi ko dar nežinojei Kiek aš kubų vandens ir elektros sunaudoju diskusija virė visais klausimais lauritukei tai neaktualu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:17 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šanuniai laiką praleidote _liuks_ jo diena pralekė greitai Quote (snieguoliuke) kur tas žaidimų kambarys, mes šeštadienį varom į šiaulius eisim baulingo į akropolį tai kinderį nuvestume _liuks_ trečiam aukšte ten yra vaikams Quote (snieguoliuke) nava bus kur itr nusidepiliuoti, o tu antakių nesidepiliuodavai? visada pešiojiesi miela antakius su vašku man depiliuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:17 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne tai ne,koks skirtumas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:19 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neskatyk,nes sužinosi ko dar nežinojei juokas Kiek aš kubų vandens ir elektros sunaudoju juokas čia ne vieta apie kubus kalbėti Quote (snieguoliuke) na va sakiau žinok prašysiu kad prie tos garsiosios lapės nuveštų juokas juokas o tai šale manęs būsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:19 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) antakius su vašku man depiliuoja ai va sakau lyg ir minėjai kad su vašku , o neskauda , kažin ar mūsų didmiestį taip daro Quote (Laurituke) trečiam aukšte ten yra vaikams ok reiks nueit pasižiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:20 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia ne vieta apie kubus kalbėti aga Quote (Laurituke) o tai šale manęs būsi pašauksiu tave jei būsi namie išlisk
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:20 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai va sakau lyg ir minėjai kad su vašku miela , o neskauda galvoju , kažin ar mūsų didmiestį taip daro juokas skausmo yra bet sekundės ir praina turėtų ir pas jus būti manau Quote (snieguoliuke) ok reiks nueit pasižiūrėt _liuks_ nueikit,nueikit
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:20 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pašauksiu tave jei būsi namie išlisk miela būtinai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:21 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia ne vieta apie kubus kalbėti Vieta apie viską kalbėti ir apie orą Quote (snieguoliuke) , kažin ar mūsų didmiestį taip daro Aišku,kad daro,tik ne prie mūsų maximytės kur dauguma eina Jaučiu laikas į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:22 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vieta apie viską kalbėti ir apie orą juokas apie orą tai gali bet apie kūbus ne Quote (Romeniukas) Jaučiu laikas į lovytę 10 pabūk dar
|
Atsijungęs |
| |