Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:18 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man spauzdintuvo-skenerio aga pas mus irgi toks super daiktas Quote (Romeniukas) DVD pas vaikus,,kompakto į teliką neikiši,į paprastą teliką fliašo tai pat dvd jei turi tai kitas reikalas tai jei dvd pas vaikus tai ir telikas yra , tai kam tada jums vaikams telikas , taip pas mus yra DVD ir kišam į jį o šeip ir seną teliką galima įkišti tik reikia speciąlią jungtį nuipirkti Quote (Romeniukas) Aš tai skruzdelynu soti Vaikai kemša saldainius,katik buto šeimininke su dukra buvo svečiuose tai privaišino skanu, na bet tu sėdi forume, o tai kas tada su šeimininke bendravo vyras tikriausiai mano kinderis jau atlūžo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:21 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jei dvd pas vaikus tai ir telikas yra , tai kam tada jums vaikams telikas , taip pas mus yra DVD ir kišam į jį o šeip ir seną teliką galima įkišti tik reikia speciąlią jungtį nuipirkti Negražiai rodo telikas,spalvos šviesėja dienomis,tai ir mastom pakeisti Na kol rodo bus gerai Quote (snieguoliuke) skanu, na bet tu sėdi forume, o tai kas tada su šeimininke bendravo vyras tikriausiai mano kinderis jau atlūžo Trumpam šeimininke užėjo ir viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:25 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Negražiai rodo telikas,spalvos šviesėja dienomis,tai ir mastom pakeisti Na kol rodo bus gerai nereikia vaikučiams to teliko :_liuks_: pasidalinsit ir vienu susėsit šeimyna teliko visi pasižiūrėt :_liuks_: tai jaučiu už elektrą normaliai mokat :juokas: :juokas:pas mus vienas kaimynas vienas likęs mama išvažiavus į užsienį tai per mėnesį 80 Lt o nei skalbenkės nei mikruškės nieko neturi tik kompas ir telikas su šaldytuvu Quote (Romeniukas) Trumpam šeimininke užėjo ir viskas nepasakok speciailiai vyrą su svetima palikai :juokas: kad tik jis prie kompo nesėstų :juokas: na manau šianakt šaltuko bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-10-06, 9:27 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:26 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nereikia vaikučiams to teliko pasidalinsit ir vienu susėsit šeimyna teliko visi pasižiūrėt tai jaučiu už elektrą normaliai mokat Visai normaliai mokam už elektrą 100 kilovatų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:28 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visai normaliai mokam už elektrą 100 kilovatų tiek mažai geras, draugė aukštu žemiau gyvena moką 100kilovatų o gyvena viena
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:33 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tiek mažai geras, draugė aukštu žemiau gyvena moką 100kilovatų o gyvena viena Nu va būna truputi ir daugiau nei šimtas,bet panašiai apie tiek Taupom, kompas eina visą dieną,telikas eina tik dėl fono O mokam visai mažai Yra kaip yra Turbūt tavo draugė dieną naktį šviesą degina mes šviesos beveik nejungdavome,bet dabar tamsu jau vakarais ir elektros bus daugiau
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-10-06, 9:34 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:36 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu va būna truputi ir daugiau nei šimtas,bet panašiai apie tiek Taupom, kompas eina visą dieną,telikas eina tik dėl fono O mokam visai mažai Yra kaip yra na teikas pas mus retokai kažkaip , centras dl fono dažniausiai na tai kada einam dažytis plaukų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:38 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na teikas pas mus retokai kažkaip , centras dl fono dažniausiai na tai kada einam dažytis plaukų Viskas pas mus sujungta ką tik turim,ir skabenkė sukasi kekvieną dieną Kirpykla manęs laukia pirmadienį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:38 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turbūt tavo draugė dieną naktį šviesą degina mes šviesos beveik nejungdavome,bet dabar tamsu jau vakarais ir elektros bus daugiau mano draugė 5 dienas dirba 5 ne, tai namuose beveik nebūna bet yra visi būtiniausi daiktai bet moka panašei kaip mes , o pas mus naujas apšvietimas sudėtas tai galim deginti visą parą dabar dar ledus kelis sudėjo tai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:39 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano draugė 5 dienas dirba 5 ne, tai namuose beveik nebūna bet yra visi būtiniausi daiktai bet moka panašei kaip mes , o pas mus naujas apšvietimas sudėtas tai galim deginti visą parą dabar dar ledus kelis sudėjo tai Pas mus taupomosios lemputės ir viskas,deginam ir mokam tiek kiek išdeginam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:40 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Viskas pas mus sujungta ką tik turim,ir skabenkė sukasi kekvieną dieną Kirpykla na tai tada stebuklingas butas pas jus jei viskas eina o mokat tiek nedaug reikės kada atsiųst kad patikrintų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:47 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai tada stebuklingas butas pas jus jei viskas eina o mokat tiek nedaug reikės kada atsiųst kad patikrintų Butinai atsiūsk,dar ir vandenis atsiūsk,nes už karštą vandenį tik 1 kubą mokam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:47 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus taupomosios lemputės ir viskas,deginam ir mokam tiek kiek išdeginam na tikrai tada geras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:49 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Butinai atsiūsk,dar ir vandenis atsiūsk,nes už karštą vandenį tik 1 kubą mokam tada nesimaudot vadinasi o kiek šalto vandens išnaudoji
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:53 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tada nesimaudot vadinasi o kiek šalto vandens išnaudoji Nesimaudom nesiprausiam o pati net nežinai kiek išnaudojate,pas jus skaitliukų nėra arba jei yra tai bendri Šalto išnaudojame 5-6 kubus
|
Atsijungęs |
| |