Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:55 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesimaudom nesiprausiam o pati net nežinai kiek išnaudojate,pas jus skaitliukų nėra arba jei yra tai bendri ot ir žinau seniai niekas nebebendra o labaiusiai tai laukiu kitos žiemos kai ir už vandenį nebereikės mokėt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:57 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ot ir žinau seniai niekas nebebendra o labaiusiai tai laukiu kitos žiemos kai ir už vandenį nebereikės mokėt Vat kaip jūms jau gerai .o buvo tai ne kas,išnaudoji tarkim 2 bubus,o moki už 5 Kaip tai nebereikės mokėti už vandenį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:02 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vat kaip jūms jau gerai .o buvo tai ne kas,išnaudoji tarkim 2 bubus,o moki už 5 Kaip tai nebereikės mokėti už vandenį o vat taip keliaujam link svajonės, tik nežinau ar spėsim iki kitų metų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:02 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o vat taip keliaujam link svajonės, tik nežinau ar spėsim iki kitų metų Gero jūms kelio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:03 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vat kaip jūms jau gerai .o buvo tai ne kas,išnaudoji tarkim 2 bubus,o moki už 5 oj dabar daug kas kitaip ir kaimynai ir visa kita gyvenk ir žvenk, kaip manasis sako pratinkis prie minties kad reikės išsikelt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:04 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj dabar daug kas kitaip ir kaimynai ir visa kita gyvenk ir žvenk, kaip manasis sako pratinkis prie minties kad reikės išsikelt Bendrabutis lieka bendrabučiu ,pati kai išsikelsi kitaip ir kalbėsi kai pro šalį pravažiuosi ne koks prisiminimas bus,pamatysi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:05 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gero jūms kelio ačiū, bet dar reikia jį pabaigt nusitiest o žinok juokais juokais o va molainių gatvėj žmonės visam name atsisakę šilto vandens , pasirodo kad jie šaltą šildosi galvoju ar apsimoka o šeip mano viršininkė su trymis vaikais išnaudoja 12 k šalto vandens tikri ruoniai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:06 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vajėj kiek puslapių nu privarėte tyngiu net versti ir skaityti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:07 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bendrabutis lieka bendrabučiu ,pati kai išsikelsi kitaip ir kalbėsi kai pro šalį pravažiuosi ne koks prisiminimas bus,pamatysi na gal, bet kai yra savas savu manau ir lieka, nesvarbu ar namas ar butas , pamenu kai nusipirkau kaip buvo gera todėl niekas jo neparduos ir tuo labaiu dabar kai persitvarkėm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:09 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vajėj kiek puslapių nu privarėte tyngiu net versti ir skaityti oj žinok blevisgijom ir tiek ir apie kyšimus ir į ką kišt matai kokios mes su Romeniuku panašios ką tu laurituke nuveikei per dienelę susitvarkei antakius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:11 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką tu laurituke nuveikei per dienelę miela susitvarkei antakius miela buvome akropolį vaiką į tą žaidimų kambarį vežiau,paskui kavinukėje buvome dar visur važinėjome antakius susitvarkiau dabar džiaugiuosi patinka man kai tik sutvarko nei nereikalingų plaukelių nieko ta mano kur tvarko važiuos mokytis depiliuoti ne tik antakius bet ir daugiau kur reikia tai vo bus kur kreiptis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:12 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ačiū, bet dar reikia jį pabaigt nusitiest o žinok juokais juokais o va molainių gatvėj žmonės visam name atsisakę šilto vandens , pasirodo kad jie šaltą šildosi galvoju ar apsimoka o šeip mano viršininkė su trymis vaikais išnaudoja 12 k šalto vandens tikri ruoniai nusitiesite ir bus gerai reikia manau ir laiko ir pinigėlių,viskam savas laikas Nu tikrai ruoniai Quote (Laurituke) vajėj kiek puslapių nu privarėte tyngiu net versti ir skaityti Neskaityk nieko gudro ir nepakalbėjom apie orą Quote (snieguoliuke) na gal, bet kai yra savas savu manau ir lieka, nesvarbu ar namas ar butas , pamenu kai nusipirkau kaip buvo gera todėl niekas jo neparduos ir tuo labaiu dabar kai persitvarkėm Aišku savas lieka savu,bet bendri patogumai nėra faina. Kai prisimenu net nukrečia Tai jaučiu mano kambarėlį gavote ane?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:13 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvome akropolį vaiką į tą žaidimų kambarį vežiau,paskui kavinukėje buvome dar visur važinėjome antakius susitvarkiau dabar džiaugiuosi patinka man kai tik sutvarko nei nereikalingų plaukelių nieko ta mano kur tvarko važiuos mokytis depiliuoti ne tik antakius bet ir daugiau kur reikia tai vo bus kur kreiptis Šanuniai laiką praleidote
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:13 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvome akropolį vaiką į tą žaidimų kambarį vežiau,paskui kavinukėje buvome dar visur važinėjome antakius susitvarkiau dabar džiaugiuosi patinka man kai tik sutvarko nei nereikalingų plaukelių nieko ta mano kur tvarko važiuos mokytis depiliuoti ne tik antakius bet ir daugiau kur reikia tai vo bus kur kreiptis kur tas žaidimų kambarys, mes šeštadienį varom į šiaulius eisim baulingo į akropolį tai kinderį nuvestume nava bus kur itr nusidepiliuoti, o tu antakių nesidepiliuodavai? visada pešiojiesi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 10:13 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neskaityk nieko gudro ir nepakalbėjom apie orą juokas nu tada tikrai neskaitysiu
|
Atsijungęs |
| |