Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 8:14 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke įsivaizduoju kaip buvo faina tikrai Quote (virginijak) Sveikos plepsės, trumpam užsukau, mažoji užsisirgo liudna : , tempą aukštą jau numušėm, bet vaikas klykiantis , nes stomatitas užpuolė liudna , į vakarą jau geriau, bet kažin kaip naktelė bus.... liudna labukas vajatau kaip užpuolė sveikatytės jums
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 8:38 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) tempą aukštą jau numušėm, bet vaikas klykiantis , nes stomatitas užpuolė , į vakarą jau geriau, bet kažin kaip naktelė bus.... aik tu sau sveikatytės jums dideliausios ir ramios naktelės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 8:45 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 9:07 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką veikinėjate? su draugytėm sėdim, laukiam brangiausiųjų ir lėksim iki klubiuko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 9:13 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) su draugytėm sėdim, laukiam brangiausiųjų ir lėksim iki klubiuko kur vaiką padėjai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 5:29 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 5:32 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip savaitgalis mes taivakar prisisvaigome juodai,buvome pas draugus svečiuose,paskui užkvietė visą kompaniją į gimtadienį,tai gerai pasibuvome, vyko disko stiliaus vakarėlis Šiandien jau ramybė,sukuosi prie puodų,jau 3 kartus į parduotuvę sukursavau,vėliaureikės su vaikais į kiemą išeiti.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 5:40 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip savaitgalis 10 mes taivakar prisisvaigome juodai,buvome pas draugus svečiuose,paskui užkvietė visą kompaniją į gimtadienį,tai gerai pasibuvome, vyko disko stiliaus vakarėlis juokas Šiandien jau ramybė,sukuosi prie puodų,jau 3 kartus į parduotuvę sukursavau,vėliaureikės su vaikais į kiemą išeiti. miela nu tai judrus jūsų savaitgalis aš laukiu mamos turi ateiti gal eisime su vaiku pasivaikščioti kai atsikels
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 5:46 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tai judrus jūsų savaitgalis aš laukiu mamos turi ateiti gal eisime su vaiku pasivaikščioti kai atsikels Tikrai judrus,neatsimenu kada taip gerai tūsinausi Oras puikus tikrai keliaukite pasivaikščioti,ir mes vėliau manau eisime į kiemą,jei sveikatytė pasitaisys Kepu dabar picą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 6:23 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Užmigo Deivydukas tai į kiemą nebeišeisime Picuke dabar visi trys valgome,skani labai išėjo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:58 AM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,pleputės Vaišinu rytine kavute Gero sekmadienio visoms
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 9:26 AM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, o kokia kavytė skani ačiukas Valedy, ir labas rytas graži dienelė ir šnd bus
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 9:51 AM | Žinutė # 298 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas as tai nesveikuoju,baisiai gerkle skauda,ir seip visa kuna,prikibo jau kazkoks virusas gal
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 10:05 AM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) as tai nesveikuoju,baisiai gerkle skauda,ir seip visa kuna,prikibo jau kazkoks virusas gal liudna sveikute vajėj čia tau į gripą panašu sveikatytės,laikykis ir gydykis nerida, avataras fainas
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 10:16 AM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, Mano mažąjai jau žymiai geriau , pagerėjo tiek, kad vakar popietei buvau palikus ją su anyta, o mes buvom nuvažiavę į Krikštasūnio gimtadienį. truputuką atsiplaidavom Quote (Laurituke) nerida, avataras fainas Kaip visada Quote (nerida) as tai nesveikuoju,baisiai gerkle skauda,ir seip visa kuna,prikibo jau kazkoks virusas gal vargšelė , man irgi gerklę skauda... Kompas pradėjo streikuot - išsijunginėja kartais, nsuprantu kas jam...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |