Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:18 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai vėlai ir buvom prieš 7, tai juokėmės kad uodai tikriausiai antrą kvėpavimą įgavę juokas juokas ai nu taip vakare gal ir būna tokiu laiku nevažiuojam kažkaip Quote (snieguoliuke) bet žmonių nemažai, jaučiu ten veiksmas vyksta visą dieną miela jo,jo kiek buvome tai daig ir užseniečių ir šeip visokių žmonių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:20 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai nu taip vakare gal ir būna tokiu laiku nevažiuojam kažkaip mes tik kokią 5 šiauliuose buvom tai ir nusivėlinom, bet ir tai žmonių buvo net autobusas atvažiavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:37 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tik kokią 5 šiauliuose buvom tai ir nusivėlinom, bet ir tai žmonių buvo net autobusas atvažiavo miela Ilgai ten lankosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:44 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Ilgai ten lankosi manau kad taip na ką veikinėjate? kažkaip tuštuma šiandien
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 11:22 PM | Žinutė # 320 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mano kompiuteris uzsilenke.draugas issiveze paziureti.nu sake jau veikia.bet atgausiu tik ant gruodzio menesio.tai dabar sedziu be jo.pliu spradejau dirbti.pareinu nusikalus.nieko nenoriu.nes pradedu dirbti 7.30 ryte o baigiam ivairiai.tai 19val tai 18 val vakare nusikalu.bet pinigas geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 8:03 AM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 8:10 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 8:16 AM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes mano kompiuteris uzsilenke.draugas issiveze paziureti.nu sake jau veikia.bet atgausiu tik ant gruodzio menesio.tai dabar sedziu be jo.pliu spradejau dirbti.pareinu nusikalus.nieko nenoriu.nes pradedu dirbti 7.30 ryte o baigiam ivairiai.tai 19val tai 18 val vakare liudna nusikalu.bet pinigas geras _liuks_ gerai kad parašei o tai jau galvojau kur vėl ji dingo virginijak, idit, sveikos merginos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 8:37 AM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikos merginos na kas gersnio?kaip savaitgalis? va mes nuo vakar turim nauja augintini.sianakt visa nakti ismiegojo jis su Augustu reik del vardo tik apsisprest
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 8:52 AM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kas gersnio?kaip savaitgalis? va mes nuo vakar turim nauja augintini.sianakt visa nakti ismiegojo jis su Augustu anwei reik del vardo tik apsisprest eisiu tvarkytis varysiu iki miesto reikia varyti kelnias pasisiaurinti smunka juodai blemba o savatgalis tai ramus vakar vaiką į žaidimų kambarį vedžiau tai prisidūko,dar nuėjome mėsainių pavalgyti kad patiko Airidukui 6tadienį vyras mašiną mano dažė kur buvo nušpakliuota tai savaitgalis gan ramus ką jūs nuveikėt?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:33 AM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Jau ruošiausi keliauti į kirpyklą,bet paskambinokirpėja,ji apsirgo,tai apsikirpimas atidėtas kažkur savaitei na nieko pakentėsiu,kita galėjo priimti,bet noriu pas savo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:37 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, mes ir greičiausiai aplankysime Šaulius,nes vyras ten žada dirbti,kažkokią labai didelę aikštę klos trinkelėmis,tai manau bus gera proga aplankyti ir man Šiaulius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:42 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas rytas 4 Jau ruošiausi keliauti į kirpyklą,bet paskambinokirpėja,ji apsirgo,tai apsikirpimas atidėtas kažkur savaitei na nieko pakentėsiu,kita galėjo priimti,bet noriu pas savo 10 labas tai palauksi ne kur dingsi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:42 AM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, mes ir greičiausiai aplankysime Šaulius,nes vyras ten žada dirbti,kažkokią labai didelę aikštę klos trinkelėmis,tai manau bus gera proga aplankyti ir man Šiaulius _liuks_ nu va kaip smagu tai gal netyčia ir susitiksime
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:49 AM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas tai palauksi ne kur dingsi Aišku,kad palauks,tik va svarstau pati plaukus nusidažyti tik nežinau kokius nusipirkti gerus plaukų dažus Gal bandei Laurituke, su Loreal dažais dažyti? kažin ar verta tokius pinigus mokėti Na tie kur naujausi yra Quote (Laurituke) nu va kaip smagu tai gal netyčia ir susitiksime Gal ir susitiktume ką čia gali žinoti
|
Atsijungęs |
| |