|
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
| nerida | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 10:58 AM | Žinutė # 301 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute vajėj čia tau į gripą panašu liudna sveikatytės,laikykis ir gydykis gal koks gripas grindis prasiploviau,visai jieguciu nera Quote (Laurituke) nerida, avataras fainas aciukas Quote (virginijak) Sveikutės, labuliukas Quote (virginijak) Mano mažąjai jau žymiai geriau tai faina maniske tai dar sloguoja,pakosti,net nebezinau ar ryt pas gydytoja vest ar i darzeli Quote (virginijak) Kaip visada aciukas Quote (virginijak) vargšelė , man irgi gerklę skauda... Quote (virginijak) Kompas pradėjo streikuot - išsijunginėja kartais, nsuprantu kas jam... gal koki virusa pagavo,gal jau perasyt laikas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:20 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip savaitgalis mes taivakar prisisvaigome juodai,buvome pas draugus svečiuose,paskui užkvietė visą kompaniją į gimtadienį,tai gerai pasibuvome, vyko disko stiliaus vakarėlis Šiandien jau ramybė,sukuosi prie puodų,jau 3 kartus į parduotuvę sukursavau,vėliaureikės su vaikais į kiemą išeiti. super savaitgalis labai smagūs yra teminiai vakarėliai pas mus tai savaitgalis ant ratų penktenį klubiuke išsišokom, tai miego trūko, nes šeštadienį 6,30 ryto jau judėjom į Uteną , pasibuvau pas sesę buvom bažnyčioje nes jau 9 metukai kai mamytės nebėra o tada iki kapų į namus daiktus susikrovėm iį šiaulius pasibuvom pas draugus baulingą pažaidėm paplaistėm butą tuoj bus naujas prilaistymas tai va šiandien grįžom, bet dar eisim pasivaikščiot nes oras tai pasakiškas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:21 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nerida sveikatytės tau Laurituke ar girdėjai kai šaukiau kai prie lapės buvom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:39 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke ar girdėjai kai šaukiau kai prie lapės buvom blemba nebuvau namuose
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:41 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) blemba nebuvau namuose o žinok negali būti kad vakar aš tave mačiau kažkur pusę aštuonių vakare, ežero gatvėj mes kip tik važiavom nuo lapės ir ėjo vyrukas, mergina ir vaikiukas ir žinok pagalvojau kad tu net atsisukau, bet skubėjom tai gal apsirikau
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:43 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o žinok negali būti kad vakar aš tave mačiau miela miela kažkur pusę aštuonių vakare, ežero gatvėj mes kip tik važiavom nuo lapės ir ėjo vyrukas, mergina ir vaikiukas ir žinok pagalvojau kad tu net atsisukau, bet skubėjom tai gal apsirikau kad na vakar nevaikščiojom niekur ,su mašina varėm kur reikėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:45 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad na vakar nevaikščiojom niekur ,su mašina varėm kur reikėjo tai tada ne tu gerai kad nesustojau kažinką būčiau sakius
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:46 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiauliai labai išgražėje, ten kur sutvarkytos ar perklotos plytelės ir pagaliau kryžių kalną aplankėm po kelių metų
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:51 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada ne tu gerai kad nesustojau kažinką būčiau sakius būtum gerai apsirikusi Quote (snieguoliuke) Šiauliai labai išgražėje, ten kur sutvarkytos ar perklotos plytelės _liuks_ _liuks_ ir pagaliau kryžių kalną aplankėm po kelių metų _liuks_ jo centras labai gražiai atrestauruotas kaip kryžių kalne patiko?vienuolyne buvote?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 5:15 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo centras labai gražiai atrestauruotas kaip kryžių kalne patiko?vienuolyne buvote? aga labai gražus, o vienuolyne nebuvom nes mažasis Augustas labai jau verkt pradėjo tai kitą kart nuvažiuosim na ką einam pasivaikščiot susirašysim vakare
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 5:17 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga labai gražus, o vienuolyne nebuvom nes mažasis Augustas labai jau verkt pradėjo miela tai kitą kart nuvažiuosim _liuks_ na ką einam pasivaikščiot miela susirašysim vakare _liuks_ aišku na kitą kartą aplankysite
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:12 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku na kitą kartą aplankysite aga būtinai po mėnesiuko lėksim į šiaulius tai būtinai nueisim bet kiek uodų prie Kryžių kalno siaubas
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:15 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga būtinai po mėnesiuko lėksim į šiaulius tai būtinai nueisim miela miela bet kiek uodų prie Kryžių kalno galvoju galvoju siaubas nemačiau nei vieno kiek buvau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:16 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nemačiau nei vieno kiek buvau mes tai vėlai ir buvom prieš 7, tai juokėmės kad uodai tikriausiai antrą kvėpavimą įgavę
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 8:17 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet žmonių nemažai, jaučiu ten veiksmas vyksta visą dieną
|
Atsijungęs |
| |