Šeštadienis, 2025-01-04, 11:14 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:04 PM | Žinutė # 361

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš tai susitvarkiau,išsivaliau visus kampus,dulkes,persistačiau truputi,išsisiurbliavau visur tai švara ir tvarka namuose _liuks_ Vakarienę vėliau eisiu gaminti 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:07 PM | Žinutė # 362

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
čia ir yra manau karė man neleistų taip trumpai nusikirpti

Čia iškarpytas karė _liuks_ Man ir kas durniausia,kad taip trumpai neleidžia,sako vėl būsi be plaukų juokas Aš jam graži tipo ir su tokias plaukais net ir nedažytais,sako dėl manęs tokia būk miela juokas Man negražu ir darysiu taip kaip aš noriu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:07 PM | Žinutė # 363

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aš tai susitvarkiau,išsivaliau visus kampus,dulkes,persistačiau truputi,išsisiurbliavau visur tai švara ir tvarka namuose Vakarienę vėliau eisiu gaminti

tau gerai o aš nieko dar nedariau tik darbo reikalus susitvarkiau susiderinau dėl kelionės ir brangiausiajam pietus padariau tai dabar man kavos daro

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:17 PM | Žinutė # 364

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va sriubytė išvirta, kmpotas irgi beliko kepenėles ištroškinti miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:23 PM | Žinutė # 365

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš tai pat užkaičiau puodą burokėlių sriubai valgo pas mane kaip reikalas burokėlių sriubą tik spėk virti juokas Vakar vyriau šiandien vėl,bet nieko svarbu valgo,sveika burokėliai _liuks_ Užtat aš nevalgau ir nemėgstu burokėlių sriubos,ir visai nelabai man burokėliai 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:26 PM | Žinutė # 366

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aš tai pat užkaičiau puodą burokėlių sriubai valgo pas mane kaip reikalas burokėlių sriubą tik spėk virti Vakar vyriau šiandien vėl,bet nieko svarbu valgo,sveika burokėliai Užtat aš nevalgau ir nemėgstu burokėlių sriubos,ir visai nelabai man burokėliai

mes išvis ant sriubų pasinešę juokas juokas juokas visada jos tur būti ir visokias mėgstam ypač mano vyrai miela anwei

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:37 PM | Žinutė # 367

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Dėl manęs sriubos galėtų visai nebūti Na ką reikės jau ruoštis vaikus pasiimti,dar kieme pasibūsime kol gryš tėtis iš darbo miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:49 PM | Žinutė # 368

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dėl manęs sriubos galėtų visai nebūti Na ką reikės jau ruoštis vaikus pasiimti,dar kieme pasibūsime kol gryš tėtis iš darbo

aga mes irgi eisim pasivaikščiot _liuks_ graži diena _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:50 PM | Žinutė # 369

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš tai obuolių ir mėlynių kompotą išvyriau sakau bus prie spurgų

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 7:36 PM | Žinutė # 370

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ei pupos kur dingusios 4 4

Atsijungęs
NikuteaData: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:52 PM | Žinutė # 371

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Maniškis miega, aš jau namie susitvarkiau vsiką, užlėkiau tik pažiūrėti čia, pasidariau arbatos, lekiu "Nusivylusių namų šeimininkių" žiūrėt 4 Čia tokie mano relaksaciniai pirmadienio vakarai

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:23 PM | Žinutė # 372

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikutes.aha isidarbinau vienam pachause.kol puske dar yra reiki apasidarbuoti.nusikalu labai.bet ka padarysi kitokio darbo ir nerasi... smile rankos pqtine.pirstai irgi.net vestuvinio ziedo neuzmaunu liudna tai va.brolis zada atskristi ant mano brangiausiojo gimses.tai vel balius tusas nusimato.nu brolio 30 meti sventem.nors ir Lietuvoj palaidojo mociute penktadieni.o mes sestadieni sventem.nes viskas suplanuota buvo.bet pasedejom ramiai.aisku kaip visada prisijuokem.fotkeiu reiktu ikleti.nes prisipozavom tai vajei juokas facebooke kelias ismeciau.nu bet kai dainavom ilgiauisu metu.tai smaugiamu kaciu choras buvo juokas pas mus kita savaite prades rodyti nauja seimininkiu sezoina ne sjau kaip laukiu.nes pas jus lt kur rodo esu macius.dabar bus kitas.vejei reklamuoj akad idomus bus _liuks_ nu prirasiau daug kaip reikia.enjoy mergaites welcome

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:23 PM | Žinutė # 373

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
lekiu "Nusivylusių namų šeimininkių" žiūrėt

aga žiūrim ir mes _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:26 PM | Žinutė # 374

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
sveikutes.aha isidarbinau vienam pachause.kol puske dar yra reiki apasidarbuoti.nusikalu labai.bet ka padarysi kitokio darbo ir nerasi... rankos pqtine.pirstai irgi.net vestuvinio ziedo neuzmaunu tai va.brolis zada atskristi ant mano brangiausiojo gimses.tai vel balius tusas nusimato.nu brolio 30 meti sventem.nors ir Lietuvoj palaidojo mociute penktadieni.o mes sestadieni sventem.nes viskas suplanuota buvo.bet pasedejom ramiai.aisku kaip visada prisijuokem.fotkeiu reiktu ikleti.nes prisipozavom tai vajei facebooke kelias ismeciau.nu bet kai dainavom ilgiauisu metu.tai smaugiamu kaciu choras buvo pas mus kita savaite prades rodyti nauja seimininkiu sezoina ne sjau kaip laukiu.nes pas jus lt kur rodo esu macius.dabar bus kitas.vejei reklamuoj akad idomus bus nu prirasiau daug kaip reikia.enjoy mergaites

kaip smagu, lauksim foto _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:49 PM | Žinutė # 375

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė