Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:04 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai susitvarkiau,išsivaliau visus kampus,dulkes,persistačiau truputi,išsisiurbliavau visur tai švara ir tvarka namuose Vakarienę vėliau eisiu gaminti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:07 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia ir yra manau karė man neleistų taip trumpai nusikirpti Čia iškarpytas karė Man ir kas durniausia,kad taip trumpai neleidžia,sako vėl būsi be plaukų Aš jam graži tipo ir su tokias plaukais net ir nedažytais,sako dėl manęs tokia būk Man negražu ir darysiu taip kaip aš noriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 1:07 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai susitvarkiau,išsivaliau visus kampus,dulkes,persistačiau truputi,išsisiurbliavau visur tai švara ir tvarka namuose Vakarienę vėliau eisiu gaminti tau gerai o aš nieko dar nedariau tik darbo reikalus susitvarkiau susiderinau dėl kelionės ir brangiausiajam pietus padariau tai dabar man kavos daro
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:17 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sriubytė išvirta, kmpotas irgi beliko kepenėles ištroškinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:23 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai pat užkaičiau puodą burokėlių sriubai valgo pas mane kaip reikalas burokėlių sriubą tik spėk virti Vakar vyriau šiandien vėl,bet nieko svarbu valgo,sveika burokėliai Užtat aš nevalgau ir nemėgstu burokėlių sriubos,ir visai nelabai man burokėliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:26 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai pat užkaičiau puodą burokėlių sriubai valgo pas mane kaip reikalas burokėlių sriubą tik spėk virti Vakar vyriau šiandien vėl,bet nieko svarbu valgo,sveika burokėliai Užtat aš nevalgau ir nemėgstu burokėlių sriubos,ir visai nelabai man burokėliai mes išvis ant sriubų pasinešę visada jos tur būti ir visokias mėgstam ypač mano vyrai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:37 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dėl manęs sriubos galėtų visai nebūti Na ką reikės jau ruoštis vaikus pasiimti,dar kieme pasibūsime kol gryš tėtis iš darbo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:49 PM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dėl manęs sriubos galėtų visai nebūti Na ką reikės jau ruoštis vaikus pasiimti,dar kieme pasibūsime kol gryš tėtis iš darbo aga mes irgi eisim pasivaikščiot graži diena
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:50 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai obuolių ir mėlynių kompotą išvyriau sakau bus prie spurgų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 7:36 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ei pupos kur dingusios
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 9:52 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maniškis miega, aš jau namie susitvarkiau vsiką, užlėkiau tik pažiūrėti čia, pasidariau arbatos, lekiu "Nusivylusių namų šeimininkių" žiūrėt Čia tokie mano relaksaciniai pirmadienio vakarai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:23 PM | Žinutė # 372 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.aha isidarbinau vienam pachause.kol puske dar yra reiki apasidarbuoti.nusikalu labai.bet ka padarysi kitokio darbo ir nerasi... rankos pqtine.pirstai irgi.net vestuvinio ziedo neuzmaunu tai va.brolis zada atskristi ant mano brangiausiojo gimses.tai vel balius tusas nusimato.nu brolio 30 meti sventem.nors ir Lietuvoj palaidojo mociute penktadieni.o mes sestadieni sventem.nes viskas suplanuota buvo.bet pasedejom ramiai.aisku kaip visada prisijuokem.fotkeiu reiktu ikleti.nes prisipozavom tai vajei facebooke kelias ismeciau.nu bet kai dainavom ilgiauisu metu.tai smaugiamu kaciu choras buvo pas mus kita savaite prades rodyti nauja seimininkiu sezoina ne sjau kaip laukiu.nes pas jus lt kur rodo esu macius.dabar bus kitas.vejei reklamuoj akad idomus bus nu prirasiau daug kaip reikia.enjoy mergaites
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:23 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) lekiu "Nusivylusių namų šeimininkių" žiūrėt aga žiūrim ir mes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:26 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.aha isidarbinau vienam pachause.kol puske dar yra reiki apasidarbuoti.nusikalu labai.bet ka padarysi kitokio darbo ir nerasi... rankos pqtine.pirstai irgi.net vestuvinio ziedo neuzmaunu tai va.brolis zada atskristi ant mano brangiausiojo gimses.tai vel balius tusas nusimato.nu brolio 30 meti sventem.nors ir Lietuvoj palaidojo mociute penktadieni.o mes sestadieni sventem.nes viskas suplanuota buvo.bet pasedejom ramiai.aisku kaip visada prisijuokem.fotkeiu reiktu ikleti.nes prisipozavom tai vajei facebooke kelias ismeciau.nu bet kai dainavom ilgiauisu metu.tai smaugiamu kaciu choras buvo pas mus kita savaite prades rodyti nauja seimininkiu sezoina ne sjau kaip laukiu.nes pas jus lt kur rodo esu macius.dabar bus kitas.vejei reklamuoj akad idomus bus nu prirasiau daug kaip reikia.enjoy mergaites kaip smagu, lauksim foto
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:49 PM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oho nebuvau visą dieną ir pripliurpėte
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |