Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:19 AM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal bandei Laurituke, su Loreal dažais dažyti? kažin ar verta tokius pinigus mokėti galvoju Na tie kur naujausi yra galvoju ne žinok ne mėginau aš visada garnier naudoju tai juos ir perku Quote (Romeniukas) Gal ir susitiktume ką čia gali žinoti _liuks_
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:25 AM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos Quote (noele) pliu spradejau dirbti.pareinu nusikalus.nieko nenoriu.nes pradedu dirbti 7.30 ryte o baigiam ivairiai.tai 19val tai 18 val vakare nusikalu.bet pinigas geras kaip smagu kad darbelį susiradai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:27 AM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne žinok ne mėginau aš visada garnier naudoju tai juos ir perku Aiškutis,bet aš pabandysiu su lorel,pažėsiu ar geri
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:28 AM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai manau bus gera proga aplankyti ir man Šiaulius tikrai verta aplankyti Quote (Romeniukas) Aišku,kad palauks,tik va svarstau pati plaukus nusidažyti tik nežinau kokius nusipirkti gerus plaukų dažus Gal bandei Laurituke, su Loreal dažais dažyti? kažin ar verta tokius pinigus mokėti Na tie kur naujausi yra aš paskutinį kartą dažiau su L'oreal, ir draugė juos naudoja bet tu sakei daysies su kirpykliniais po 10Lt, tai nesuk galvos, nes manau kad kirpikliniai geresni ir tau žymiai pigiau gausis , nors L'orealiui manau dabar akcija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:29 AM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aiškutis,bet aš pabandysiu su lorel,pažėsiu ar geri o tai ne kirpykloje dažysies
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:30 AM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš paskutinį kartą dažiau su L'oreal, ir draugė juos naudoja bet tu sakei daysies su kirpykliniais po 10Lt, tai nesuk galvos, nes manau kad kirpikliniai geresni ir tau žymiai pigiau gausis , nors L'orealiui manau dabar akcija Nesulauksiu aš tos kirpyklos Pati greičiau nusidažysiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:30 AM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai ne kirpykloje dažysies Manau,kad pati nusidažysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:31 AM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesulauksiu aš tos kirpyklos Pati greičiau nusidažysiu na aš galvojau kad nori ruda patapti tai namuose manau nelabai išeis, ar bandysi , tai geriau dažykis po kirpyklos mažiau dažų reikės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:32 AM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Manau,kad pati nusidažysiu tai draugytės paprašyk o kokia spalva nori dažyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:39 AM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai kaip mažyli sveikatytė na ką veikinėjate
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:40 AM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš galvojau kad nori ruda patapti tai namuose manau nelabai išeis, ar bandysi , tai geriau dažykis po kirpyklos mažiau dažų reikės ne vieną kartą dažiausi pati ir kuo puikiausiai nusidažiau Nežinaugal dažysiu tamsiai tamsiai ruda,o negrynai juodai,žinau loreal yra labai graži tamsiai ruda splava Quote (snieguoliuke) tai draugytės paprašyk o kokia spalva nori dažyti Aš pati moku Greičiausiai tamsiai ruda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:43 AM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš pati moku Greičiausiai tamsiai ruda geras, na tavo plaukai neilgi gal todėl ir moi, aš tai net nerizikuoju paskui vaikščiočiau pusiau dažyta pusiau ne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:45 AM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geras, na tavo plaukai neilgi gal todėl ir moi, aš tai net nerizikuoju paskui vaikščiočiau pusiau dažyta pusiau ne Nei ilgi nei labai trumpi,bet kažkaip gerai visai man išeina ir visi nusidažo mano sesuo tai pat pati sau nusidažo kuo puikiausiai,ji net pati moka sau eglutę susipinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:47 AM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mano sesuo tai pat pati sau nusidažo kuo puikiausiai,ji net pati moka sau eglutę susipinti na eglute aš irgi moku susipinti, bet dažyti kažkaip nerizikuoju, jug nugaroj akių neturiu tai draugytė dažo arba kirpykloje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:52 AM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mažylis pasveiko
|
Atsijungęs |
| |