Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:16 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visai nieko spurgos,idomios,nes dėjau kokoso drožlių o kokias dareisi? gal ir įdomiai su kokoso drožlėm bet apdekt turėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:19 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokias dareisi? gal ir įdomiai su kokoso drožlėm bet apdekt turėjo Paprastas su varške Į pačią masę ibėriau kokoso drožlių ,neapkepė Visai skanu,man patinka labai kokosas tai ašj į galiu dėti visur,na į konditerijos gaminius Rytoj kepsiu žagarėlius iš neturėjimo ką veikti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:24 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rytoj kepsiu žagarėlius iš neturėjimo ką veikti kanu mano vyrukai labai mėgsta o čia visas vaišinu prie arbatytės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:26 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Reikės eiti ir man arbatytės pasidaryti,labai skanią nusipirkau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:28 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, tavo spurgikės tokios didelės atrodo,aš tai dariau mažutes Skanu betj au pas mus nebėra suėjo greit prie arbatos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:47 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, tavo spurgikės tokios didelės atrodo,aš tai dariau mažutes Skanu betj au pas mus nebėra suėjo greit prie arbatos aga aš visada labai dideles darau, nes kuo didesnė tuo skanesnės visai kaip pirktinė nes kai mažos jos būna kietesnės o kai pastovi tai labai greitai sukietėja bet varškės spurgos man pačios pačios skaniausios na dar ir jogurtinės skanios o plikytas senokai kepiau
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-10-12, 8:56 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-12, 9:21 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, vis užbėgu, paskaitinėju, bet vis neprisiruošiu parašyt.., šis vakaras laisvesnis, tai va nutariau pasikompint..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 10:10 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, laba na ir kaip laikaisi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-12, 10:17 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vaidabas, laba na ir kaip laikaisi? na va, tik sudėjau lauknešėlį mažyliui, ir apie tave pagalvojau mat ryt vaikai į Šiaulius lekia, tai ir juokiuos, kad prie geležinės lapės kai bus, pasakysiu ka Lauritukę pašauktų o aš nieko, sukausi tas dienas, tai čia, tai čia, ryt močiutės gimtadienis, apgavau, jog ryt lėksiu į Panevėžį su reikaliukais, tai ir maisto apipirksiu, o mes tai į Kauna lėksim, mamos iš oro uosto parsivežt, paskui vakare rinksimės jau į balių, visiems siurprizas bus o kaip sunku meluot, ir neišsiduot..na baba sako kokio velnio čia patalus nenaudojamus skalbi, ar ko čia lakstai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 8:14 AM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (vaidabas) o kaip sunku meluot, ir neišsiduot..na baba sako kokio velnio čia patalus nenaudojamus skalbi, ar ko čia lakstai juokas bet jau siurprizas bus..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 8:40 AM | Žinutė # 401 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas visoms
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:16 AM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, tik sudėjau lauknešėlį mažyliui, ir apie tave pagalvojau juokas mat ryt vaikai į Šiaulius lekia, tai ir juokiuos, kad prie geležinės lapės kai bus, pasakysiu ka Lauritukę pašauktų juokas nu va kaip gerai ir apie mane pagalvoji Quote (vaidabas) o aš nieko, sukausi tas dienas, tai čia, tai čia, ryt močiutės gimtadienis, apgavau, jog ryt lėksiu į Panevėžį su reikaliukais, tai ir maisto apipirksiu, o mes tai į Kauna lėksim, mamos iš oro uosto parsivežt, paskui vakare rinksimės jau į balių, visiems siurprizas bus miela eik tu sau smagi staigmena bus Quote (vaidabas) o kaip sunku meluot, ir neišsiduot..na baba sako kokio velnio čia patalus nenaudojamus skalbi, ar ko čia lakstai juokas geras o kažin ji neitaria
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:17 AM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, labutis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:25 AM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Priviet visoms Kokia širyt šalna už lango buvo jaučiasi ,kad žiema artinasi ...bet mums jau bent namie šilta,vakar šildyt pradėjo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:35 AM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Valedy) Priviet visoms Kokia širyt šalna už lango buvo jaučiasi ,kad žiema artinasi ...bet mums jau bent namie šilta,vakar šildyt pradėjo Gerai,kad Dovydą tėtis nuvežė į darželį, tai net nežinau ar šalta Pas mus tai dar nešildo,bet ir nereikia Tikrai namie nešalta.
|
Atsijungęs |
| |