Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:51 AM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš eisiu apsitvarkyti paskui iki pardės važiuosiu pirksiu produktų darysiu tortą Kaip skanu Aš ir turiu varškės,kondensuoto pieno,tai galvoju ką čia idomaus pagaminti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:53 AM | Žinutė # 812 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką veikinėjate daug darbu vienu metu ir cia sedziu ir telika ziuriu kaip soka per LNK,makaronus verduos ir i tarpus kambari apsirenku
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:55 AM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip skanu Aš ir turiu varškės vyro prasiau varskes kad parveztu bandysiu daryti Cicinskus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:55 AM | Žinutė # 814 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va ir pas mus jau krusa,abejoju ar snigs nes +5.si ryta galvojau kaip vaikinus rengti,bet pirstines Zygiui uzmoviau reikia,reikia pirštinių nu va aišku jei + tai jokio to sniego dieną ir nebus Quote (Romeniukas) Kaip skanu jo gal pavyks man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:56 AM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) daug darbu vienu metu ir cia sedziu ir telika ziuriu kaip soka per LNK,makaronus verduos ir i tarpus kambari apsirenku Sukiesi kaip bitute
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:58 AM | Žinutė # 816 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sukiesi kaip bitute ai kazkaip viska pakeliui psidarau.va kad ir nueinu i toleta ta proga isivalau dantis ir isplaunu vonia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:59 AM | Žinutė # 817 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pažiūrėjau pagamintos jau mano teisės varysiu pasiimti,kai išsilaikiau tai toks durnas įstatymas buvo po 2 metų reikėjo keistis tai vat 20 pasibaigė pagamino jau naujas varysiu pasiimti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:01 AM | Žinutė # 818 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pažiūrėjau pagamintos jau mano teisės varysiu pasiimti,kai išsilaikiau tai toks durnas įstatymas buvo po 2 metų reikėjo keistis tai vat 20 pasibaigė pagamino jau naujas varysiu pasiimti as kazkaip buvau spejus isilaikyti iki to idijotisko istatymo.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:02 AM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as kazkaip buvau spejus isilaikyti iki to idijotisko istatymo. aš nespėjau ir patekau į jį nu nieko jau pasikeičiau dabar belieka tik pasiimti gerai kad jokių nusižengimų nėra o tai reiktų perlaikyti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:04 AM | Žinutė # 820 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai kad jokių nusižengimų nėra o tai reiktų perlaikyti pazystamas uztaikad be dirzu vaziavo turejo persilaikyti
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:53 AM | Žinutė # 821 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pazystamas uztaikad be dirzu vaziavo turejo persilaikyti tai, kad ne tik vairuotojai turi būti atidesni, bet ir pėstieji nes dabar jei eisi ne per pėsčiujų tai ir gi gali gauti bauda, o ta bauda berods 70lt
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:01 AM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) tai, kad ne tik vairuotojai turi būti atidesni, bet ir pėstieji nes dabar jei eisi ne per pėsčiujų tai ir gi gali gauti bauda, o ta bauda berods 70lt na tie kurie vaiksto ne per pesciuju perejas isvis turetu but skaudziai baudziami.klaiku buna kai kokia klipata bobule su lazda bando perbegt kokiu 4 eismo juostu gatve ir sudaro avarine situacija.o va is vaikinu klases vaikais isvis baruos ,suprantu kad eina kiemo gatve bet net papypinus neistraukia.tai jau mokytoja zino jei as atvaziuosiu butinai del kokio butinai skusiuos.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:06 AM | Žinutė # 823 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) tai, kad ne tik vairuotojai turi būti atidesni, bet ir pėstieji nes dabar jei eisi ne per pėsčiujų tai ir gi gali gauti bauda, o ta bauda berods 70lt aga tikrai reikia baudas dėti pestiesiems kur ne per perejas eina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:26 AM | Žinutė # 824 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tikrai reikia baudas dėti pestiesiems kur ne per perejas eina tai gi taisyklėse pasakyta vairuotojai, dviratininkai ir pėstieji yra eismo įvykio dalyviai, tik pas mus kažkaip tai dar nenori to suprasti,kad visi yra lygūs
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:29 AM | Žinutė # 825 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) tik pas mus kažkaip tai dar nenori to suprasti,kad visi yra lygūs tikrai taip, o ypač mane nervina mamos kurios veda vaikus ne per perėjas, tai jau kaip ir moko kad galima bėgti per bet kur tai ir laksto vaikai per gatves
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |