Šeštadienis, 2025-01-25, 4:27 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
vijole1972Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:37 AM | Žinutė # 826

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, visiškai sutinku su tavim

FACEBOOK
Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-10-22, 11:47 AM | Žinutė # 827

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na bet kokiu atveju nera pas mus supratingumo visikai.nervija kaip vaikai laksto kiemuose po gatve,bet nervija kai masinu vairuotuojai neupranta zenklo 20. _pikt_
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 11:49 AM | Žinutė # 828

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
,bet nervija kai masinu vairuotuojai neupranta zenklo 20.

oj daug tokių yra daug

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 11:50 AM | Žinutė # 829

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vijole1972)
snieguoliuke, visiškai sutinku su tavim

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:05 PM | Žinutė # 830

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va nežinau ką valgyt sugalvot 10 išseko fantazija juokas juokas
kažkas lyg ir čeburekus šiandien darys, aš tai šeštadienį darysiu, nes draugai atvažiuos tai užsiprašė firminių čeburekų ir tunų sluoksniuotos mišrainės draugę reikės pamokyti daryti mielinę tešlą _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:20 PM | Žinutė # 831

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na va čeburekai jau kepa _liuks_ Nesugalvoju ką saldaus iš varškės pagaminti galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:22 PM | Žinutė # 832

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
yra nemažai tokių, sako kam dirbt jei nemažai iš valstybės gaunu

nu niekaip nesuprantu kaip gali daugiau gaut galvoju as uzdirbdavau po 1600lt o pasalpa gaudavau yik 650 ir tik 3 men kitus 3 dar maziau.kaip jie skaiciuoja tuos 2000lt niekaip nedasunta.o istatymo nenoretu priimt kad jei neidarbina vien del to kad turi seima mazameciu vaiku butu bauda pvz 5000lt juokas 12 ,arba kad neturi patirties nors iskur jos gauti jei nieks i darba neima 12
Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:24 PM | Žinutė # 833

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tunų sluoksniuotos mišrainės

cia ta kur reik su blenderiu trinti?kur dedasi zirneliu sluoksnis ir dar kazkoks galvoju jei sita tai super skani _liuks_
beje mano mama daro cepelinus vietoj virtu bulviu deda varskes ir manu kruopu.sake gaunasi grynai kaip bare
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:26 PM | Žinutė # 834

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
nu niekaip nesuprantu kaip gali daugiau gaut as uzdirbdavau po 1600lt o pasalpa gaudavau yik 650 ir tik 3 men kitus 3 dar maziau.kaip jie skaiciuoja tuos 2000lt niekaip nedasunta.o istatymo nenoretu priimt kad jei neidarbina vien del to kad turi seima mazameciu vaiku butu bauda pvz 5000lt ,arba kad neturi patirties nors iskur jos gauti jei nieks i darba neima

idit na sakykim tu stovi darbo biržoj ir tavo vyras stovi (ir dirba sakykim nelegaliai), tai tu iš socialinio gautum už 5 asmenis po 315Lt, aišku jei negauni iš biržos nieko 10 , tai va daug tokių yra abu registruoti darbo biržoje sakykim turi klis vaikus tai socialinis moka už visus, o dar kažkuris ir nelegaliai dirba ir gauna gana padorią algą miela , tai va nori kažkaip tuos sugaudyti , nes jeigu nors vienas įsidarbina tai ta socialinė nebėra tokia jau didelė, nes žiūri tada kiek kam išneša

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:28 PM | Žinutė # 835

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
cia ta kur reik su blenderiu trinti?kur dedasi zirneliu sluoksnis ir dar kazkoks jei sita tai super skani
beje mano mama daro cepelinus vietoj virtu bulviu deda varskes ir manu kruopu.sake gaunasi grynai kaip bare

aga ta pati bet aš netrinu miela , o tik sluoksniuoju ryžius, tunus, svogūnus žirnelius kiaušinius ir majonezas su tunu per visus balius greičiausiai suvalgomas patiekalas
oba nežinojau reikės pabandyti _liuks_

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:31 PM | Žinutė # 836

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aga ta pati bet aš netrinu , o tik sluoksniuoju ryžius, tunus, svogūnus žirnelius kiaušinius ir majonezas su tunu per visus balius greičiausiai suvalgomas patiekalas

mane tai drauge is kupiskio sita vaisino tai nerealiai skanu,deja mano vyram nepatiko kaip ir visos misraines _pikt_ .tokia sakiau darysiu per kaleda,beje sake ji yra latviu kaledinis tradicinis patiekalas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:31 PM | Žinutė # 837

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
istatymo nenoretu priimt kad jei neidarbina vien del to kad turi seima mazameciu vaiku butu bauda pvz 5000lt ,arba kad neturi patirties nors iskur jos gauti jei nieks i darba neima

na įdomiai ten vakar pasakė, kad berods jei stovi darbo biržoj ( tik va nepamenu kiek laiko) tai nuims kuriam laikui, bet manau ne visi ten trali vali, kitų iš tikrųjų neima nes yra vaikai nėra patiorties ir pan, bet daug yra ir tokių kurie paprasčiausiai nenori eiti dirbti galvoju galvoju
ir kažką šnekėjo kad ketina mažint soc. išmoką, nes neturi tiek pinigų mokėt galvoju galvoju
bet nemanau kad patvirtins tą įstatymą miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:33 PM | Žinutė # 838

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
mane tai drauge is kupiskio sita vaisino tai nerealiai skanu,deja mano vyram nepatiko kaip ir visos misraines .tokia sakiau darysiu per kaleda,beje sake ji yra latviu kaledinis tradicinis patiekalas

mano brangusis irgi tunų nelabai , bet pamenu čia prieš 2 metus pas draugus paragavau per naujametinį balių kaip patiko tai dabar kai draugai atvažiuoja visada jos būna, o kai mes į Šiaulius visada ten būna , iš tikrųjų skonis nepakartojamas
o tavo vyras visas nevalgo mišrainių miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:34 PM | Žinutė # 839

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Nemokės cos pašalpų jei 5 metus neisidarbins 10 Nerealu tiek metų neisidarbinti

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-10-22, 12:35 PM | Žinutė # 840

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o tavo vyras visas nevalgo mišrainių

visi 4 nevalgo jie valgo tik nemaisyta maista<iskyrus plova>,net troskiniu nemegsta.zinoma jei daugiau nieko nedarau tai valgo .tai as misraines daraus tik del saves
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025