Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:20 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kada spėsi jei gimtadienis laukia , o koks oras nežinau nesvarbu koks bus važiuosim į Vilnių, brangusis dirbs o mes kultūrinsimės Po Zarasų balius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:25 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Po Zarasų balius ai tada taip, tai lėkit kur į kitą pusę, buvot jau zarasuose mes tai pagalvojom kad kiek kartų Vilniui buvot o nieko gero nepamatėm tai eisim į Gedimino pilį ir dar kur nors
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:27 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai tada taip, tai lėkit kur į kitą pusę, buvot jau zarasuose mes tai pagalvojom kad kiek kartų Vilniui buvot o nieko gero nepamatėm tai eisim į Gedimino pilį ir dar kur nors Zarasuose yra giminaitis ten vyks kažkokia šventė jubiliejus, neįgalių žmonių prieglaudoje ar kaip ten vadinasi,tai važiuosime aplankyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:29 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai pagalvojom kad kiek kartų Vilniui buvot o nieko gero nepamatėm tai eisim į Gedimino pilį ir dar kur nors Aš ir normaliai nesu buvusi Vilniuje Kaimiete grina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:32 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir normaliai nesu buvusi Vilniuje Kaimiete grina mes tai buvom ir kai studijavau važiavom, bet va mažius pamatys sostinės gražiases vietas pamatys su draugais susitiksim o jau visus gražiausius miestus aplankėm Klaipėdą, palangą, Šventąją, Kauną, Biržs, Zarasus, Molėtus Druskininkus, tai manasis sako nebebus kur važiuot sakėm iki Nidos reikia nulėkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:45 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin ar Laurituke tortą pasidarė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:43 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin ar Laurituke tortą pasidarė miela miela sveikos diena užimta buvo pasijėmiau teises naujas mama buvo atėjusi užsakėme loptopą jei pagaliau nusipirk turėsiu ką veikti pas ją kai būsiu torčiukas padarytas eisiu foto įkelti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:44 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) torčiukas padarytas eisiu foto įkelti oi kaip įdomu drošiu pasižiūrėti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:00 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikos diena užimta buvo pasijėmiau teises naujas mama buvo atėjusi užsakėme loptopą jei pagaliau nusipirk turėsiu ką veikti pas ją kai būsiu torčiukas padarytas eisiu foto įkelti Kaip faina Tortukas super Šaunu,kad jau turi naujas teises ,aplaistei gal jau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:02 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikos diena užimta buvo pasijėmiau teises naujas mama buvo atėjusi užsakėme loptopą jei pagaliau nusipirk turėsiu ką veikti pas ją kai būsiu torčiukas padarytas eisiu foto įkelti kaip faina, smagu kad tortukas patiko, jaučiuosi dabar kaip tikra kurinarijos asė na va ryt kepsiu plikytas spurgas, Laurituke gal prisijngsi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:03 PM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) oi kaip įdomu drošiu pasižiūrėti ne tik pasižiūrėk bet ir pasidaryk o jau Nobelio premija atsiimsiu po kokių 20metų
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-10-22, 11:03 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:06 PM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) oi kaip įdomu miela miela drošiu pasižiūrėti anwei anwei įkėliau Quote (Romeniukas) Kaip faina _liuks_ Tortukas super _liuks_ Šaunu,kad jau turi naujas teises ,aplaistei gal jau jo smagu atrodo kad naujas būčiau gavusi išėjau iš regitros su čyzu lupuose utenos darko buteliuką geriu labai kažkaip užsimaniau kažko tokio Quote (snieguoliuke) kaip faina, smagu kad tortukas patiko, jaučiuosi dabar kaip tikra kurinarijos asė na va ryt kepsiu plikytas spurgas, Laurituke gal prisijngsi nu gal jau po biški ir ąsė o kaip jas darai nu idėsi foto pažiūrėsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:09 PM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo smagu atrodo kad naujas būčiau gavusi išėjau iš regitros su čyzu lupuose utenos darko buteliuką geriu labai kažkaip užsimaniau kažko tokio Tikiu,kad geras jausmas Skanaus tau alučio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:11 PM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikiu,kad geras jausmas _liuks_ Skanaus tau alučio 10 ačiū
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:12 PM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo smagu atrodo kad naujas būčiau gavusi išėjau iš regitros su čyzu lupuose utenos darko buteliuką geriu labai kažkaip užsimaniau kažko tokio man draugytė grįžo iš darbo pataisė kokteiliuką, nori kartu rytoj į Vilnių važiuot tai gera dabar labai skaniai atsigerti Quote (Laurituke) nu gal jau po biški ir ąsė o kaip jas darai nu idėsi foto pažiūrėsiu aga darysiu ir su riešutais, brangiausias užsisvaigo tai kadangi riešutų nemėgstu, bet gal visai nieko bus o šeip kažkada esu darius tai labai skanios na žiūrėsim kaip bus rytoj horoskopas facebook'e žadėjo kad ryt įsimylėsių daug vaikinų, tai gal namo nebegrįšiu
|
Atsijungęs |
| |