Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:15 PM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skaniai atsigerti miela _liuks_ ačiū Quote (snieguoliuke) horoskopas facebook'e žadėjo kad ryt įsimylėsių daug vaikinų, tai gal namo nebegrįšiu o dieve
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:17 PM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aga su bendradarbe bandėm mokytis kaip ten ką reikia tam facebook'e daryti tai dabar visokias nesamones išdarinėjam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:24 PM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga juokas juokas su bendradarbe bandėm mokytis kaip ten ką reikia tam facebook'e daryti juokas juokas tai dabar visokias nesamones išdarinėjam nu jo ko ten tik nėra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:27 PM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo ko ten tik nėra aga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:36 PM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mielosios, lekiu į lovytę susirašysim rytoj labanaktis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:49 PM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mielosios, lekiu į lovytę miela anwei susirašysim rytoj anwei mua labanaktis anwei labanaktis oho jau 12 tuoj reiks ir man jau eiti gulti
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 9:29 PM | Žinutė # 892 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lekiu spurgų kepti vakare sulauksim svečių tai vakaruska bus labas vakariukas mergytes mano pupytei tai tempa kazko uzkilo 39 net,sudabiau vaistu tai uzmigo,paziurejau dabar tai visa net isprakaitavus ir vesi jau vel matyt gerkle bus,nuo antradienio paejom i darziuka ir vel serga
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 12:36 PM | Žinutė # 893 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienele ui kaip tustuma cia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 1:30 PM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) Laba dienele ui kaip tustuma cia labas kaip tavo pupa?Quote (nerida) mano pupytei tai tempa kazko uzkilo 39 net,sudabiau vaistu tai uzmigo,paziurejau dabar tai visa net isprakaitavus ir vesi jau vel matyt gerkle bus,nuo antradienio paejom i darziuka ir vel serga vakar ir mano Zygui staigiai pradejo kilt temperatura,siandien jau nebeprasneka ir bjauriai kosti itariu laringita nu ziuresiu ka gyytojas ryt snekes. oras tai kosmaras kazkoks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 1:41 PM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos, , na va apsitvarkiau prissėsiu ir aš trumpam Quote (nerida) tai vakaruska bus na nebloga vakaruška buvo , tik neperseniausiai atsikėlėm Quote (nerida) mano pupytei tai tempa kazko uzkilo 39 net gal koks virusas vėl ateina, nes daug kam ta temperatūra sukylą o kitą dieną lyg ir nieko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 1:42 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakar ir mano Zygui staigiai pradejo kilt temperatura,siandien jau nebeprasneka ir bjauriai kosti itariu laringita nu ziuresiu ka gyytojas ryt snekes. oras tai kosmaras kazkoks aik tu sau, kas čia su ta temperatūra na žinok pas mus buvo orelis lyg ir nieko, bet dabar tai lyja
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 3:58 PM | Žinutė # 897 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas kaip tavo pupa? Quote (nerida) ot siandien tempos nera,ber gerkle tai ziauriai atrodo ryt varysim pas gydytoja Quote (idit) vakar ir mano Zygui staigiai pradejo kilt temperatura,siandien jau nebeprasneka ir bjauriai kosti itariu laringita nu ziuresiu ka gyytojas ryt snekes. sveikatytes jums Quote (snieguoliuke) na nebloga vakaruška buvo , tik neperseniausiai atsikėlėm o tai ciotka biskeli atsipalaidavot Quote (snieguoliuke) gal koks virusas vėl ateina, nes daug kam ta temperatūra sukylą o kitą dieną lyg ir nieko tikriausiai koks virusas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 6:00 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nerida tavo avataras jau toks žiemiškai gražus na ką veikinėjate?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 7:40 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką veikinėjate? megaujuos sekmadieniu siandien konreciai tinginio diena
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 7:41 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, avatarčikas superinis labai mielas man jis toks idit, nerida, sveikatytės vaikučiams jatau kai tokie baisūs orai tai vien tik ligos pas mus visą dieną lijo,vėjas nu baisu toks jau tas ruduo,o taip norėtusi gražaus rudenėlio ką veikinėjate? mano mažius tai duodasi palapinę pasidarė tai sugriauna tai vėl o jėgų turėjimas
|
Atsijungęs |
| |