Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 8:00 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius tai duodasi palapinę pasidarė tai sugriauna tai vėl o jėgų turėjimas isdykelis Airidukas.maniskiai tai ziuri filmukus.dabar as ziuriu Lietuvos talentai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 8:10 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) isdykelis Airidukas.maniskiai tai ziuri filmukus.dabar as ziuriu Lietuvos talentai _liuks_ jo pasiutes blemba siaubas kaip aš irgi talentus žiūriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 8:33 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) siandien konreciai tinginio diena aš irgi panašiai, šiandien buvo tinginiavio diena su šeima Quote (Laurituke) pas mus visą dieną lijo,vėjas nu baisu toks jau tas ruduo,o taip norėtusi gražaus rudenėlio ką veikinėjate? pas mus irgi panašiai kaip norėtusi saulutės dar truputuką, arba kad ben jau nelytų mes irgi talentus žiūrim, ir kartais 2minutes šlovės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 9:11 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką talentai baigėsi reiks truputį dar pabūti prie kompo ir miegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 9:58 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką talentai baigėsi reiks truputį dar pabūti prie kompo ir miegoti tikrai taip, išgeriu arbatytę su citrina ir einu liuli liuli
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 10:07 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip, išgeriu arbatytę su citrina ir einu liuli liuli miela labanaktis tada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-24, 10:23 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labanaktis tada labanaktukas, iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 8:57 AM | Žinutė # 908 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 8:58 AM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) labas rytelis labas ačiū už kavą einu kaip tik daryti,reiks apsitvarkyti mausiu iki banko reikia sumokėti už piniginę užsisakiau turi atsiūsti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 9:00 AM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 10:22 AM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 1:00 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienelė, merginos Mūsų ir šis savaitgalis ramus Su drauge penktadienį biškiuką pasivažinėjom, nuvežėm jos mažiuką pas močiutę į kaimą savaitgaliui, kad pati namie galėtų darbus pasidaryti, šeštadienį kaip visad pas tėvus buvom nuvažiavę, o vakar tokia visai tinginio diena... Turiu šonkauliukų ir "Magi Idea" sultingiems šonkauliukams, sakau gal rekia mėginti padaryti Ar tikrai man jie bus skanūs? Bandžiusi gal kuri nors jau tas "Ideas"? Reikia kokį saldumyną pagaminti, norėčiau ir aš spurgyčių
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 2:25 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveiktės, vakai namie, tai man kaip savaitgalis rodos ir nesibagė dar na va, susitvarkėm kiemą, išsigrėbėm lapus, dar į kapelius buvau nulėkus, senelio sutvarkiau, bet kai bus geresnis oras, reiks pasiimt daugiau maišų lapams, ir su vaikais praeit, aptvarkyt, apleistus.. mus kažkaip iš mokyklos vesdavo, o dabar nieks nebeina, ir taip man graudu žiūrėt, kai aplink visi sutvarkyti , ir stūkso koks kapelis apleistas...na manau jei būtu šalia manes, negi sunku tuos lapus sugrėbt, visvien vėjas ma juos atneš tai va, valgyt dar verda, o paskui gal tinginiausim toliau..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 2:55 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Negaliu, susinervinus šiandien Nu nebegaliu, padla (atsiprašau už išsireiškimą) ta mano biržos tarpininkė. Pasiūlė tą tokį vieną darbą, kur ten nesąmonė pasirodo, o kur darbo biržos tinklapyje yra normalus darbas - administratore vairavimo mokykloje, reikalavimus atitinku visus. Ji man visad ten ieško darbo www.ldb.lt tinkalpyje ir būtent administratore, o dabar dėl tokio darbo neskambina ir neduoda rekomendacijos. Pati nusiunčiau CV, bet kai aš pati siunčiu aš manau yra kas kita, negu kad rekomenduoja birža... Nu negaliu, kaip man pikta ant jos
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:01 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea, senai aiškus dalykas. geri darbeliai, būna palikti draugams ir pažystamiems , bet nenuleisk rankų, bandyk, gal pasiseks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |