Penktadienis, 2025-01-10, 4:49 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
iditData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:08 PM | Žinutė # 916

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
as dabar kai siuntineju cv butinai pridedu kas esu is darbo birzos ir uz mane galima gaut dotacija tai bent poklabiui isikviecia,bet sake su ja atsargia reik nes kiti specialiai idarbina o paskui ismeta liudna
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:39 PM | Žinutė # 917

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
Laba dienelė, merginos Mūsų ir šis savaitgalis ramus Su drauge penktadienį biškiuką pasivažinėjom, nuvežėm jos mažiuką pas močiutę į kaimą savaitgaliui, kad pati namie galėtų darbus pasidaryti, šeštadienį kaip visad pas tėvus buvom nuvažiavę, o vakar tokia visai tinginio diena... Turiu šonkauliukų ir "Magi Idea" sultingiems šonkauliukams, sakau gal rekia mėginti padaryti Ar tikrai man jie bus skanūs? Bandžiusi gal kuri nors jau tas "Ideas"? Reikia kokį saldumyną pagaminti, norėčiau ir aš spurgyčių

labukas, miela skanu su ta Magi netgi labai _liuks_ _liuks_ aš dar turiu kelias spurgytes

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-10-25, 3:39 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:42 PM | Žinutė # 918

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na va, susitvarkėm kiemą, išsigrėbėm lapus, dar į kapelius buvau nulėkus, senelio sutvarkiau, bet kai bus geresnis oras, reiks pasiimt daugiau maišų lapams, ir su vaikais praeit, aptvarkyt, apleistus..
mus kažkaip iš mokyklos vesdavo, o dabar nieks nebeina, ir taip man graudu žiūrėt, kai aplink visi sutvarkyti , ir stūkso koks kapelis apleistas...na manau jei būtu šalia manes, negi sunku tuos lapus sugrėbt, visvien vėjas ma juos atneš

pamenu kad ir mus vesdavo, bet dabar kažkaip nebelabai galvoju , kaip šaunu, kad nors keliems kyla noras apleistus kapelius sutvarkyti, mes kai nuvažiuojam jei netoli pamatom apleistą kapą visada aptvarkom, ar vasarą žoles nuraunam miela
Quote (Nikutea)
kur darbo biržos tinklapyje yra normalus darbas - administratore vairavimo mokykloje

Nikutea o tu pabandyk pati nueit _liuks_ _liuks_ pasakysi kad iš darįbo biržos, radai sklebimą gal pavyks _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
NikuteaData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:43 PM | Žinutė # 919

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
idit, aš irgi tą pridėjus esu savo CV. Tik pas mane skaitosi, kad galima įdarbinti pagal darbo įgūdžių įgijimo rėmimo priemonę. Bet esmė ta, kad ten birža mokesčius iki metų laiko kažkaip moka. Tačiau tas sakė galima tik kai darbas pagal specialybę. Jei, tarkim, aš ieškausi pardavėjos darbo būdama administratore, tai birža man tos sutarties nerašys tada. Kai tik pamačiau tą skelbimą išsiunčiau CV. Dabar maniškis sako geriau eik tiesiai į vietą su CV. Nu čia dar ir šalia mūsų namų. Sakau gal ryt reikia nueiti? galvoju Bet kai siunčiau CV ir vėl ateinu, ar nesumažės mano šansai ten įsidarbinti? Sakys įkyriai save perša juokas Bet kita vertus irgi, neaišku pagal ką paskui tuos CV atrenka. Kai kalbi akis į akį, daugiau pamato, negu iš popierėlio apie tave... galvoju Net nežinau, ką daryt, eiti ryt ar laukti. Nes CV siųsti iki 29 dienos.

Atsijungęs
NikuteaData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:46 PM | Žinutė # 920

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
skanu su ta Magi netgi labai

Reiks tada bandyti 10
Quote (snieguoliuke)
pamenu kad ir mus vesdavo, bet dabar kažkaip nebelabai galvoju , kaip šaunu, kad nors keliems kyla noras apleistus kapelius sutvarkyti, mes kai nuvažiuojam jei netoli pamatom apleistą kapą visada aptvarkom, ar vasarą žoles nuraunam miela

Ir mes sutvarkom šalia esančius apleistus kapelius Ir nuperkam dar žvakučių uždegam, jei niekas neuždega... 10 Tų pigiųjų, bet vistiek 10

Atsijungęs
NikuteaData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:46 PM | Žinutė # 921

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
Nikutea o tu pabandyk pati nueit _liuks_ _liuks_ pasakysi kad iš darįbo biržos, radai sklebimą gal pavyks _liuks_ _liuks_

Tai va, galvoju, bet sakau, jei jau ten nusiunčiau CV, ar nebus paskui tas toks "lindimas" jiems nesuprantamas 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:49 PM | Žinutė # 922

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
Tai va, galvoju, bet sakau, jei jau ten nusiunčiau CV, ar nebus paskui tas toks "lindimas" jiems nesuprantamas

na gal.... bet gal patiks tavo atkaklumas miela miela na bet tada gal palauk, gal paskambins _liuks_
Quote (Nikutea)
Ir mes sutvarkom šalia esančius apleistus kapelius Ir nuperkam dar žvakučių uždegam, jei niekas neuždega... Tų pigiųjų, bet vistiek

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:50 PM | Žinutė # 923

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
Tai va, galvoju, bet sakau, jei jau ten nusiunčiau CV, ar nebus paskui tas toks "lindimas" jiems nesuprantamas

na jei yra nurodytas adresas manau gali ir nueit,gal iskart pavyks su dierktorium pasneketi.
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:50 PM | Žinutė # 924

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
Dabar maniškis sako geriau eik tiesiai į vietą su CV

va teisingai sako _liuks_
Quote (Nikutea)
Bet kita vertus irgi, neaišku pagal ką paskui tuos CV atrenka. Kai kalbi akis į akį, daugiau pamato, negu iš popierėlio apie tave..

manau kad geriau akis į akį _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:51 PM | Žinutė # 925

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)

na jei yra nurodytas adresas manau gali ir nueit,gal iskart pavyks su dierktorium pasneketi

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 3:52 PM | Žinutė # 926

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš neištverčiau, lėkčiau iškart, tas lindimas suprantamas, jei žmogus nori to darbo.., o tai paskui nagus reiks graužt, kai pasakys, jog vakar priėmė..
manau nueik, ir nebekankinsi saves miela

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
NikuteaData: Pirmadienis, 2010-10-25, 4:21 PM | Žinutė # 927

[ (LT) ]

Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:

Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na gal.... bet gal patiks tavo atkaklumas miela miela na bet tada gal palauk, gal paskambins _liuks_

Quote (idit)
na jei yra nurodytas adresas manau gali ir nueit,gal iskart pavyks su dierktorium pasneketi.

Quote (vaidabas)
Aš neištverčiau, lėkčiau iškart, tas lindimas suprantamas, jei žmogus nori to darbo.., o tai paskui nagus reiks graužt, kai pasakys, jog vakar priėmė.. manau nueik, ir nebekankinsi saves

Na, galvoju ryt eiti 10 Šiandien jau vistiek nebenueisiu, nes ten iki 5 dirba, o tuo labiau valdžia netikiu, kad iki galo sėdi. Tai nueisiu ryt nuo ryto. Tik galvoju, kas bus, jei sakys, tai mes jau gavom tavo CV, ko lakstai vėl su CV juokas Na, bet kaip bus, taip 10 Nusprendžiau, kad ryt eisiu bet kokiu atveju miela Ar nusiuntus CV laukti ir niekas nepaskambina, ar nuėjus jiems pasirodytų, kad aš per daug įkyri ir irgi nepaskambintų. Bet bent jau būsiu padarius viską, kas mano jėgoms 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 4:31 PM | Žinutė # 928

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Nikutea)
Bet bent jau būsiu padarius viską, kas mano jėgoms

tikrai taip _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-10-25, 4:35 PM | Žinutė # 929

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
gal kas prisijungs su 4
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-10-25, 4:58 PM | Žinutė # 930

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
gal kas prisijungs su

būtinai 4

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025