Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:52 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) su drauge šiandien šnekėjom kad būtų faina į kokį masžą nueiti, ten su visokiais purvais ooooo....kaip aš norėčiau į masažus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:53 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) oi dėl tvarkymo dar nžnau kaip name, bet šiuo metu tai lb laukių kol pradėsim namą statytis jaučiu kai reiks sutvarkyt tai vėl į butą norėsiu aga , aš jaučiu kai reikės išsikelti irgi manau norėsiu į butą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:54 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ooooo....kaip aš norėčiau į masažus aš tai saviškiui tai užsiminiau kad norėčiau artėja mūsų kiap sakom "mėnesinės" oj jaučiu gerai skamba
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:56 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na bet jug nepurvini visų kambarių, pavyzdžiui suttvarai salioną ir stovi švarus na na, per diena tenka kelis kart tvarkyt, kai chebros daug, o vietos mazai Quote (DoveFoto) oi dėl tvarkymo dar nžnau kaip name, bet šiuo metu tai lb laukių kol pradėsim namą statytis jaučiu kai reiks sutvarkyt tai vėl į butą norėsiu juokas juokas juokas mes statymo stadijoj, tai ir mielai kokiam bute pagyvenciau, kol viska sutvarkys, o galo nesimato, nes viskas remiasi i finansus, ir statos letai, nes maniskis viska pats daro
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:56 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) artėja mūsų kiap sakom "mėnesinės" tikrai juokingai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:58 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nes maniskis viska pats daro šaunuolis na bet kaip bus smagu kai viskas baigsis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:58 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tikrai juokingai na bet daug mūsų draugų irgi savo šventę taip mini, nes mes kiekvieno mėnesio 15 dieną simboliškai pažymim, ir ta tradicija tesiasi jau labai senai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:00 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na na, per diena tenka kelis kart tvarkyt, kai chebros daug, o vietos mazai tiesa Quote (vaidabas) mes statymo stadijoj, tai ir mielai kokiam bute pagyvenciau, kol viska sutvarkys, o galo nesimato, nes viskas remiasi i finansus, ir statos letai, nes maniskis viska pats daro maniškis irgi viską pats daro, sako kam pinigus į balą mest
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:00 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na bet daug mūsų draugų irgi savo šventę taip mini, nes mes kiekvieno mėnesio 15 dieną simboliškai pažymim, ir ta tradicija tesiasi jau labai senai mes tai kažkaip kartais prisimenam ta sukaktį bet užtat klecko menesiadienius skaičiuojam
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:00 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) na bet kaip bus smagu kai viskas baigsis smagu, jei vaikai neislakstys, kol pastatysim, o tai dviauksciam tada dviese gyvensim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:01 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| doveFoto gal aš pražiopsojau , bet ką tu turi mergytę ar berniuką , kuo vardu
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:02 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis irgi viską pats daro, sako kam pinigus į balą mest maniškis ir žada beveik viską pats daryt ir akių nuo statybininkų padėsiančių nenuleist kokie tie mūsų vyrai nuostabūs iš tikro
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:02 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) bet užtat klecko menesiadienius skaičiuojam oj mes irgi iki metukų kiekvieną mėnesį buvo šventė
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:02 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lengviau yra nauja statyt, nei rekonstruot sena, mes va savo medinuka apmuryjom, iki stogo, per ziema mediena isdzius, darysim perdengima ir antra auksta, tai darbo sociai o dar musu dvieju galu namas, kitapuse kaimynes, mes ji pjaunam pusiau, per viddu siena ismuryjom, galvosukis kaip dar bendra stoga reiks atskirt..na zodziu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:03 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kokie tie mūsų vyrai nuostabūs iš tikro tikra tiesa užtad ir myliu be proto savąjį, kad jis toks nepakartojamas
|
Atsijungęs |
| |