Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:41 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas ane, kadangi turi grafika vaikai, tai oij kaip kariauja, kad pavyzdziui jo savaite, kiti nesiukslintu.. Gerai grafikai,pas mano drauge tai pat yra grafikas,ji turi 3 vaikus tai darbai suskirstyti pagal grafiką,nes kitaip sako susikalbėti ir prisiprašyti neįmanoma
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:42 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet užtai mergelės turi kitų privalumų kas tiesa tai ne melas Quote (Romeniukas) Nemoku tvarkytis kaip sakoma ant greituju,jei tvarkytis tai švariai ir kruopščiai man vyras vis sako, ko aš taip ilgai tvarkaus, gi sako paimi išluoji grindis ir viskas o kad su šlapiu išplaut reikia, dulkes nuvalyt tai jam nė į galvą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:42 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man greitas tvarkymasis atrodo chaltūra o man tai atvirkščiai, kai lįtai tvarkosi atrodo, kad nieko daugiau neturi ką veikt tai iš neturėjimo ką veikt tvarkosi bet čia kaip kam, pavyzdžiui aš einu ant greičiau, ir tą ir tą galiu daryti, ir valgyt darau ir dar ką nors darau, labiausiai pasimato per kokį netikėtą balių, kai reikia iš vakaro viską susiruošti ot sukuosi tada ir jokios chaltūros nesigauna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:44 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man vyras vis sako, ko aš taip ilgai tvarkaus, gi sako paimi išluoji grindis ir viskas manasis tai grindis ir indus suplauna, kai aš be sveikatos arba manęs nėra, bet dulkių nevalo, kažkaip net neprašau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:44 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man vyras vis sako, ko aš taip ilgai tvarkaus, gi sako paimi išluoji grindis ir viskas o kad su šlapiu išplaut reikia, dulkes nuvalyt tai jam nė į galvą Tai taip,o ką jei dar namie du dideli kilimai kol išsiurbliuoji,paskui su šlapiu skuduru išvalai laiko tikrau užima,kitas dalykas jei vienas kambarys,o jei2-3 kambariai tai jau yra ką veikti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:45 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man tai atvirkščiai, kai lįtai tvarkosi atrodo, kad nieko daugiau neturi ką veikt tai iš neturėjimo ką veikt tvarkosi bet čia kaip kam, pavyzdžiui aš einu ant greičiau, ir tą ir tą galiu daryti, ir valgyt darau ir dar ką nors darau, labiausiai pasimato per kokį netikėtą balių, kai reikia iš vakaro viską susiruošti ot sukuosi tada ir jokios chaltūros nesigauna Viską darai vienu metu chalturini tikrai juokauju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:45 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mes kažkaip šiandien nusprendėme kad ketvirtadienis arba antradienis bus šeimos diena eisim visi į baseiną, nes tėtukas mus nupirko abonentą
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:46 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manasis tai grindis ir indus suplauna, kai aš be sveikatos maniškis tai indų neplauna, bet grindis visada išplauna man atkenta šis darbas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:46 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gerai keliauju jau į lovytę,labanaktukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:46 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Viską darai vienu metu chalturini tikrai juokauju oj ne aš kaip sako universali viską galiu padaryti greitai ir gerai jei reikia na matai tu turi daug laiko tai kam tau skubėti būtų darbas, tai manau irgi pradėtum viską greitai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:47 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai taip,o ką jei dar namie du dideli kilimai kol išsiurbliuoji,paskui su šlapiu skuduru išvalai laiko tikrau užima,kitas dalykas jei vienas kambarys,o jei2-3 kambariai tai jau yra ką veikti kaip gerai, kad pas mus kilimų nėra Quote (snieguoliuke) na va mes kažkaip šiandien nusprendėme kad ketvirtadienis arba antradienis bus šeimos diena eisim visi į baseiną, nes tėtukas mus nupirko abonentą kaip smagu
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:48 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai keliauju jau į lovytę,labanaktukas saldžių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:49 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) bet grindis visada išplauna Quote (Romeniukas) o jei2-3 kambariai tai jau yra ką veikti na bet jug nepurvini visų kambarių, pavyzdžiui suttvarai salioną ir stovi švarus o va kai jau namas tai jau manau yra tvrakymo o kur dar aplinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:50 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kaip gerai, kad pas mus kilimų nėra pas mus irgi Quote (DoveFoto) kaip smagu aga atsipalaiduosim su drauge šiandien šnekėjom kad būtų faina į kokį masžą nueiti, ten su visokiais purvais
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:51 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va kai jau namas tai jau manau yra tvrakymo o kur dar aplinka oi dėl tvarkymo dar nžnau kaip name, bet šiuo metu tai lb laukių kol pradėsim namą statytis jaučiu kai reiks sutvarkyt tai vėl į butą norėsiu
|
Atsijungęs |
| |