Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:32 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip nelabai tikiu horoskopais, bet ne kartą girdėjau kad mergelės vyrukai labai tvarkingi, tai kiek jų pažįstam pasirodo tiesa Dėl vyrų nežinau,bet va mano mama buvo mergelė tai tikrai labai tvarkinga,praktiškai pedantė Bet pažystu ne vieną mergelę ir tikrai ne visos yra tvarkingos ir juo labiau pedantės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:32 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pabandytu man palovese ka pametyt nors saldainiu popiereliu kartais randam, sako ateiviai jas ten is bariuko vagia, tik po ju lovomis popierelius palieka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:32 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien buvom baseine visa šeimyna, kaip pailsėjau ir rankų nebeskauda po savaitgalio, visai smagu buvo, geros nuotaikos nenumušė net chloro kvapas baseine, pirtyje pasikaitinom, ech kaip noriu į tikrą pirtį , reikės pa draugę į svečius prašytis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:33 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet pažystu ne vieną mergelę ir tikrai ne visos yra tvarkingos ir juo labiau pedantės aš tai iš tų netvarkingų mergelių nebent kada užplaukia lb diiiidelis noras, tada kapitaliai tvarkausi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:34 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pabandytu man palovese ka pametyt nors saldainiu popiereliu kartais randam, sako ateiviai jas ten is bariuko vagia, tik po ju lovomis popierelius palieka Galvoja,kad tėvai toke kvaili tik jie labai jau gudrūs Žinau visas vieteles kur viską slepia Bet jau ir naujų susirado,tokia kaip skalbenkė
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:34 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nors saldainiu popiereliu kartais randam, sako ateiviai jas ten is bariuko vagia, tik po ju lovomis popierelius palieka koks išradingumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:34 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dėl vyrų nežinau,bet va mano mama buvo mergelė tai tikrai labai tvarkinga,praktiškai pedantė Bet pažystu ne vieną mergelę ir tikrai ne visos yra tvarkingos ir juo labiau pedantės na mergelės nežinau, pati nesu per didelė pedantė, nelakstau su skudurėliu per balius , bet va vyrai tai kažkaip net keista, bet labai šaunu, kad kojinių nemėto pakampiais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:35 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tvarkysis kaip didelis nu gal... jau dbr pasiėmes skudurėlį viską valo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:35 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai iš tų netvarkingų mergelių nebent kada užplaukia lb diiiidelis noras, tada kapitaliai tvarkausi Aš ir jei tvarkausi tai iš dūšios kelais ropinėju kekvieną lopinėli išsivalau Nemoku tvarkytis kaip sakoma ant greituju,jei tvarkytis tai švariai ir kruopščiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:37 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galvoja,kad tėvai toke kvaili tik jie labai jau gudrūs Žinau visas vieteles kur viską slepia Bet jau ir naujų susirado,tokia kaip skalbenkė tai gi sugadint gali įmes kokį nedidelį daiktą oj paauklėčiau aš tada na nieko gal išaugs , bet ne tokie jau ir maži Quote (DoveFoto) aš tai iš tų netvarkingų mergelių nebent kada užplaukia lb diiiidelis noras, tada kapitaliai tvarkausi labai malonu aš irgi mergelė bet užtai mergelės turi kitų privalumų Quote (vaidabas) pabandytu man palovese ka pametyt pritariu,
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:37 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu gal... jau dbr pasiėmes skudurėlį viską valo Tai dabar tokio amžiaus jiems idomu,kartoja ką mama daro,o kai reikės ir bus privaloma tai visko gali būti Va dabar mūsų berniokai labai mėgsta plauti indus tik duok,o kažin kaip bus kai reikės visada savo lėkštutes išsiplauti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:38 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir jei tvarkausi tai iš dūšios kelais ropinėju kekvieną lopinėli išsivalau Nemoku tvarkytis kaip sakoma ant greituju,jei tvarkytis tai švariai ir kruopščiai na aš irgi kai jau tvarkausi tai kruopščiai, bet nemoku lėtai dirbti labai greitai pas mane jei tvarkyčiausi lėtai, tai manau reiktų nedirbti, nes dar valgyti pagaminti ir visa kita
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:39 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas ane, kadangi turi grafika vaikai, tai oij kaip kariauja, kad pavyzdziui jo savaite, kiti nesiukslintu..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:40 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš irgi kai jau tvarkausi tai kruopščiai, bet nemoku lėtai dirbti labai greitai pas mane jei tvarkyčiausi lėtai, tai manau reiktų nedirbti, nes dar valgyti pagaminti ir visa kita Man greitas tvarkymasis atrodo chaltūra Nors aš ir greit susitvarkau neslapinėju kaip dūšia be vietos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:40 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas ane, kadangi turi grafika vaikai, tai oij kaip kariauja, kad pavyzdziui jo savaite, kiti nesiukslintu.. kas turi kelis vaikus manau labai šaunus dalykas grafikas
|
Atsijungęs |
| |