Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 12:37 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šalta darosi besėdint,reikės tikrai eiti siurbliuotis pajudėti truputi pas mus tai kažkaip visai šilta bute, mes net šildymo dar neatsisuke
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 12:39 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai norėčiau bet vis nebėra kada visai. aš tai tiek visokio gėrio parsisiunčiau, kad net nžnau kada susitvarkysiu bet tai kai mane ant rūžavos spalvos patraukė jau lb mergaitės turbūt noriu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 12:46 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes pas mamą atėjome,buvome su mažium hesburgerinėje pasedėjome,bulvyčių pavalgėm lauke šaltoka visai.... Airidukas neina į darželį? Matau labai gerai sutari su savo mama,dažnai susitinkate bendraujate kaip draugės Quote (DoveFoto) pas mus tai kažkaip visai šilta bute, mes net šildymo dar neatsisuke Pas mus ir nešalta,nors radiatoriai nešilti,vos vos drungni,bet man užeina šaltkėtis kai vietoje pasėdžiu,va išsisiurbiau vieną kilimą ir jau karšta langą prasidariau,tegul vėdinasi kol siurbliuoju Quote (DoveFoto) bet tai kai mane ant rūžavos spalvos patraukė jau lb mergaitės turbūt noriu Man žinok tai pat,greičiausiai jau laikas mergaitei
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:00 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) langą prasidariau,tegul vėdinasi kol siurbliuoju žiūrėk, kad neperpūstu, dbr labai lengva peršalt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:01 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) žiūrėk, kad neperpūstu, dbr labai lengva peršalt Neperšalsiu,per naktį pas mus būna viršus pradarytas
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:08 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neperšalsiu,per naktį pas mus būna viršus pradarytas tai naktį nedirbi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:09 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai naktį nedirbi Miegančius ir gali pertraukti,lova prie lango,bet nieko dar nepertraukė
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:11 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Miegančius ir gali pertraukti,lova prie lango,bet nieko dar nepertraukė nu ok, nesiginčysiu :P
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:16 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vis dar ir tingiu,kai vyro paprašiau išsiurbti,tas sako,ai man netrugdo dar vaikščioti tai dar nereikia siurbti o tavo vyriškis nedirba mes tai va papietavom rytoj jam po pietų darbas gaudis vagis tai lėksim nuo ryto dovanos ieškot draugo 30
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:18 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mažium hesburgerinėje pasedėjome,bulvyčių pavalgėm kaip skanu, o ledai hesburgerinėje kokie skanūs Quote (Romeniukas) Neperšalsiu,per naktį pas mus būna viršus pradarytas pas mus kartais pradarytas, bet naktį tik mikro
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:20 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau namuose tingėjau darbe tingiu ir namuose ką veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:24 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką veikinėjat tingim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:30 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tavo vyriškis nedirba miela Šiandien nea,išvažiavo į bendradarbio gimtadienį Quote (snieguoliuke) pas mus kartais pradarytas, bet naktį tik mikro miela Pas ne mikro,bet balkonao viršus pradarytas ir neperšalame Quote (DoveFoto) tingim juokas juokas Jo tingim,šiaip ne taip prasisiurbliavau ir gana
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:33 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man tai galvos skausmas tie papuganai Zyzia man kekvieną dieną ar dar nenupirkau,bet jei vienas kainuoja apie 50lt, omūms reikia dviejų tai kažkur 100lt padėti ant tokių šudukų man ranka nekyla Net nebežinau ką daryti ir kaip atkalbėti,bet kaip čia atkalbėsi kai darželyje daug kas juos atsineša maivosi ir taip toliau,tai ier jiems savaime aišku reikia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:38 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai tiek visokio gėrio parsisiunčiau, kad net nžnau kada susitvarkysiu juokas juokas PASIDALINK IR SU MUMIS GĖRIU SAVO Quote (DoveFoto) bet tai kai mane ant rūžavos spalvos patraukė jau lb mergaitės turbūt noriu juokas juokas TRAUKIA IR MANE O ĮPATINGA SU PS DIRBANT . Quote (Romeniukas) Airidukas neina į darželį? miela Matau labai gerai sutari su savo mama,dažnai susitinkate bendraujate kaip draugės miela RAŠIAU KAD IKI NAUJŲ NEISIME.AGA LABAI GERAI,MES KAIP DRAUGĖS ESAME SUSITINKAME KAZDIEN KAI JI NEDIRBA Quote (snieguoliuke) kaip skanu, o ledai hesburgerinėje kokie skanūs AHA SKANU O LEDŲ ESU RAGAVUSI REIKS KADA PARAGAUTI Quote (snieguoliuke) tingėjau darbe tingiu ir namuose juokas juokas juokas ką veikinėjat 4 LABAI JAU TOKIA DURBA NIENA APSINIAUKE LIETUS MATYT VAIKŠTO APLINK TAI IR TYNGISI IR AŠ KAŽKOKIA NE TOKIA ŠND
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |