Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:39 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai galvos skausmas tie papuganai Zyzia man kekvieną dieną ar dar nenupirkau,bet jei vienas kainuoja apie 50lt, omūms reikia dviejų tai kažkur 100lt padėti ant tokių šudukų man ranka nekyla Net nebežinau ką daryti ir kaip atkalbėti,bet kaip čia atkalbėsi kai darželyje daug kas juos atsineša maivosi ir taip toliau,tai ier jiems savaime aišku reikia KAINOS NERALIOS BAISU
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:41 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien nea,išvažiavo į bendradarbio gimtadienį kas bus kai nuo pirmadienio pradeda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:43 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Net nebežinau ką daryti ir kaip atkalbėti,bet kaip čia atkalbėsi kai darželyje daug kas juos atsineša maivosi ir taip toliau,tai ier jiems savaime aišku reikia na žinok nebūtinai maivosi, mūsiškis atsineša, nes draugai atsineša ir žaidžia visi Quote (Romeniukas) Man tai galvos skausmas tie papuganai Zyzia man kekvieną dieną ar dar nenupirkau,bet jei vienas kainuoja apie 50lt, omūms reikia dviejų tai kažkur 100lt padėti ant tokių šudukų man ranka nekyla na o nebedaro į kelnytes, kad nenuperki nekainuoja 50, vienas kainuoja 30 Lt bet ką padarysi jei berniukams labai patinka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:43 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) RAŠIAU KAD IKI NAUJŲ NEISIME.AGA LABAI GERAI,MES KAIP DRAUGĖS ESAME SUSITINKAME KAZDIEN KAI JI NEDIRBA Greičiausiai pražiopsojaukai tai rašiai Tai šaunu,kad esate kaip geros draugės Quote (Laurituke) KAINOS NERALIOS BAISU Tai už tat,suprasčiau,kad tik vieno reikėtų tai dar dar gal ir atgailėčiau,bet dabar kai reikia dviejų tai gryna nesamonė, striukė žieminę geriau nupirkti nei tokią nesmonę,bet vaikaui nepaaiškinti,kad čia brangi nesamonė,reikia ir viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:46 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AHA SKANU O LEDŲ ESU RAGAVUSI REIKS KADA PARAGAUTI fantastiškas skonis Quote (Laurituke) KAINOS NERALIOS BAISU aga baisios , o dar šventės artėja tai mes iš abėjaus parsisiųsim sakėm jau išrinkom rinkinį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:46 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kas bus kai nuo pirmadienio pradeda juokas smile juokas juokas Nieko,o kas turėtų būti Quote (snieguoliuke) na žinok nebūtinai maivosi, mūsiškis atsineša, nes draugai atsineša ir žaidžia visi _liuks_ _liuks_ Tai atsineša draugai ir jam norisi atsinešti,o maniškis tokio neturi negali kartu su visais žaisti ir viskas vaikui stresas kodėl jis tokio neturi Galėtų visai uždrausti neštis žaislus iš namų būtų rami galva. Quote (snieguoliuke) na o nebedaro į kelnytes, kad nenuperki galvoju nekainuoja 50, vienas kainuoja 30 Lt miela miela bet ką padarysi jei berniukams labai patinka juokas juokas Užtat,kad daro ne į kelnytes, o į lovą Jam reikia ir viskas,sako kai aš užaugsiu nupirksiu tau suknelę,o tu dabar man nupirk papuganą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:46 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai už tat,suprasčiau,kad tik vieno reikėtų tai dar dar gal ir atgailėčiau,bet dabar kai reikia dviejų tai gryna nesamonė, striukė žieminę geriau nupirkti nei tokią nesmonę,bet vaikaui nepaaiškinti,kad čia brangi nesamonė,reikia ir viskas na gal ir susitartum pasakyk kad kalėdų senelis atneš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:47 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai šaunu,kad esate kaip geros draugės _liuks_ AHA Quote (Romeniukas) Tai už tat,suprasčiau,kad tik vieno reikėtų tai dar dar gal ir atgailėčiau,bet dabar kai reikia dviejų tai gryna nesamonė, striukė žieminę geriau nupirkti nei tokią nesmonę,bet vaikaui nepaaiškinti,kad čia brangi nesamonė,reikia ir viskas TAI JAU TAIP JIEMS REIKIA IR VISKAS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:47 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nekainuoja 50, vienas kainuoja 30 Lt miela miela Gerai,o ten ir korta būna kartu ar reikia dar ir kortą atskirai pirkti? bet maximoje mačiau,kad 50lt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:48 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko,o kas turėtų būti nieko :juokas: :juokas: bet tas kaip pirmadienį pradėsi tai tokia bus savaitė :juokas: tai va vadinasi lies visą savaitę :juokas: aš tai tikriausiai tingėsiu visą savaitę nes šiandien tingiuuuuu
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-08, 1:48 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:49 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai,o ten ir korta būna kartu ar reikia dar ir kortą atskirai pirkti? bet maximoje mačiau,kad 50lt yra ir korta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:50 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga baisios , o dar šventės artėja juokas juokas tai mes iš abėjaus parsisiųsim sakėm jau išrinkom rinkinį _liuks_ mūsiškiui tai šioms kalėdoms reikia LEGO DUPLO nu tai jau senis šaltis atneš
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:51 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra ir korta _liuks_ Nu jei rasiu už 30lt gal ir ataukosiu dar nežinau nekyla rankos ant tokio š...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:52 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mūsiškiui tai šioms kalėdoms reikia LEGO DUPLO nu tai jau senis šaltis atneš Tai vat mūsiškiams ir reikia dar neapsisprendžia ar lego duplo ar lego sity bet ir kainos kosminės Žodžiu visko nori,galima pagalvoti pinigais sninga
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:53 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji