Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:54 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jei rasiu už 30lt gal ir ataukosiu dar nežinau nekyla rankos ant tokio š... na matai vaikams ne š. mano draugė savo bernužėliui daug parsiuntus iš abėjaus, sako geriau mažiau cigarėčių nusipirksiu bet vaikas turės , nes ten pigiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:55 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat mūsiškiams ir reikia dar neapsisprendžia ar lego duplo ar lego sity bet ir kainos kosminės Žodžiu visko nori,galima pagalvoti pinigais sninga taip jau yra su tais vaikais na bet mes šventėms leidžiame kažkaip ne kazdien o per šventes geresnį daigtą galima
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:56 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) abėjaus jo ten pigiau bet ir mokėti ten reikia kaip kas yra kaip elgtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:57 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano draugė savo bernužėliui daug parsiuntus iš abėjaus, sako geriau mažiau cigarėčių nusipirksiu bet vaikas turės , nes ten pigiau _liuks_ Ot palyginimas, vaikui ne tik to papugano reikia bet ir dar begale daigtų ir ne viskas yra įkandama nupirkti ar tu surukysi tą pakelį ar ne. Ir vaikai manau turi suprasti kokios yra šeimos galimybės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:57 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat mūsiškiams ir reikia dar neapsisprendžia ar lego duplo ar lego sity bet ir kainos kosminės Žodžiu visko nori,galima pagalvoti pinigais sninga na jug vaikui nepasakysi kad mama neturi pinigų, jugf dovanas per kalėdas atneša kalėdų senis mūsiškis tai nori bakuganų dėžutės su kolekcija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:58 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip jau yra su tais vaikais na bet mes šventėms leidžiame kažkaip ne kazdien o per šventes geresnį daigtą galima _liuks_ Tai žinoma kad per šventes galima ir jei yra galimybė reikia palepinti vaikus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:58 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano draugė savo bernužėliui daug parsiuntus iš abėjaus, sako geriau mažiau cigarėčių nusipirksiu bet vaikas turės , nes ten pigiau _liuks_ Tai gerai,mes savaitę nevalgysime,bet vaikas turės papuganą nu nieko sau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 1:59 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| [Quote (Laurituke) jo ten pigiau bet ir mokėti ten reikia kaip kas yra kaip elgtis aga maniškis ten moka, daug ką siunčiasi ir dar nemokamai siunčia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:00 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jug vaikui nepasakysi kad mama neturi pinigų, jugf dovanas per kalėdas atneša kalėdų senis miela miela Tai,kad dar ne kalėdos Aš Dovei pasakau,kad aš neturiu tiek pinigėlių,žaislas yra labai brangus ir jei aš tau nupirksiu tą žaislą mes neturėsime ką valgyti,tai jis tada klausia kada turėsiu daug pinigėlių arba gal tete daug turi Oj tie vaikai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:01 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ot palyginimas, vaikui ne tik to papugano reikia bet ir dar begale daigtų ir ne viskas yra įkandama nupirkti ar tu surukysi tą pakelį ar ne. Ir vaikai manau turi suprasti kokios yra šeimos galimybės na aš čia kaip pavyzdį rašiau, jug kai reikia sakykim mums tušo ane, ką darom nusiperkam, nors nėra pirmos butinybės daiktas, aš nešneku apie batus ar rūbus ., tai ir vaikui nėra būtinybė koks nors įdomesnis žaislas kurio jis nori , bet jei yra galimybė galima nupirkti. na tada ir aiškink vaikučiams kad nėra pinigėlių ir negalite nupirkti jau nemaži vaikai supranta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:04 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tada ir aiškink vaikučiams kad nėra pinigėlių ir negalite nupirkti miela jau nemaži vaikai supranta _liuks_ Tai ir aiškiname,Dove tą puikiai supranta,bet vistiek jam reikia nors tu ką Manau niekur nesidėsiu ir teks pirkti,nors bus rami galva Tikrai tada nepirksiu sau naujo megstuko Ai bus tų megstukų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:05 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai,mes savaitę nevalgysime,bet vaikas turės papuganą nu nieko sau nevakgykit, nerukykit ir negerkit ir turės juokauju aišku aš tai tada krikštotėvelių paprašykit, arba tegu perkasi kur gavo pinigėlių per krikštynas Romeniukai ne papuganai o BAKUGANAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:06 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ot palyginimas, vaikui ne tik to papugano reikia bet ir dar begale daigtų ir ne viskas yra įkandama nupirkti ar tu surukysi tą pakelį ar ne. Ir vaikai manau turi suprasti kokios yra šeimos galimybės _liuks_ tikrai taip tas rūkymas čia ne prie ko Quote (Romeniukas) Tai gerai,mes savaitę nevalgysime,bet vaikas turės papuganą juokas juokas nu nieko sau tėvai ant bado bet vaikas turės žaislą
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:07 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) PASIDALINK IR SU MUMIS GĖRIU SAVO pasidalinčiau jei konkrečiau pasakytumėt ko norit, nes tiek ten visko kad baisu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:08 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nevakgykit, nerukykit ir negerkit ir turės juokas juokas juokas juokauju aišku aš tai tada krikštotėvelių paprašykit, arba tegu perkasi kur gavo pinigėlių per krikštynas _liuks_ Romeniukai ne papuganai juokas juokas juokas o BAKUGANAI _liuks_ Tai greičiausiai teks mesti ne tik valgyti bet aplamai ką nors nusipirkti,kad tik vaikų norus ir įgeidžius išpildyti. po bakugano,tada vėl užsimanys kažko kito ką pamatys pas kitus grupės vaikus,ir vėl nevalgyk,kad tik nupirktum Bakuganai,nežinau net kaip jie tiksliai vadinasi ![juokas](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
|
Atsijungęs |
| |