Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:18 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu geras,bet kai nežinau kur kokios akcijos tai ie paveluoji nevaikščiosiu po visą Pnvz kad surasti akcijas aš irgi nežinojau bet krikštomama nupirko vieną sako kaip pigiai tai va ir sužinojom, o kadangi apsipirkinėjam dažniausiai toj maksei pati neužmačiau bet keista kad pvz centrinėj nėra, jug ta pati maksė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:19 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Paskui vėl pasiūlys mesti gerti rukyti juokas nu jo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:19 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nevaikščiosiu po visą Pnvz kad surasti akcijas aš tai per netą akcijas seku, nu ta prasme einu į maxima psl ir kitus ir žiūriu kur čia važiuot, kad pampersai pigiau ar kokiam maistui akcija
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:21 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai einu parukyti galva susisuko nuo bakuganų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:21 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir nedarau,bet jaučiu teks Paskui vėl pasiūlys mesti gerti rukyti niekas nesiūlys bet žinok bendradarbė metė rūkyt, kai pasiskaičiavo kiek per mėnesį prarūko tik naišku ar ilgam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:21 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tokių dalykų tai aš nesisinčiu, nebent prie scrapų būna neturiu tavo skypės aišku tai tada gal turi gražių scrap rinkinukų skype man LRMetlovai bet dabar aš ne ne namuose.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:21 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) galva susisuko nuo bakuganų pačiai patiks su jais pažaisti
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:22 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai einu parukyti o aš neberūkau, nes maniškis nerūko, tai ir man neleidžia tai aš tik kai pas draugę nulėkiu, tada patraukiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:22 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) maxima psl ir kitus ir žiūriu kur čia važiuot, kad pampersai pigiau ar kokiam maistui akcija aš po darbo praeinu visu centre esančius prekybos centrus, jei ko reikia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:23 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku tai tada gal turi gražių scrap rinkinukų oi labai daug gražių, bet aš tau kitą dalyką pasiūlysiu kai būsi namie pranešk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:23 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o aš neberūkau, nes maniškis nerūko, tai ir man neleidžia tai aš tik kai pas draugę nulėkiu, tada patraukiu aš tai esu paauglystėj bandžiusi, bet nepatiko
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:24 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai esu paauglystėj bandžiusi, bet nepatiko oi aš tai traukiau paauglystėj, tipo šustrai lb buvo, prie chebros
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:27 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) oi aš tai traukiau paauglystėj, tipo šustrai lb buvo, prie chebros mes irgi su draugėm bandėm, bet nepatiko , o mano visos draugytės rūko o jų vyrukai ne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:28 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) niekas nesiūlys juokas juokas bet žinok bendradarbė metė rūkyt, kai pasiskaičiavo kiek per mėnesį prarūko galvoju galvoju galvoju tik naišku ar ilgam miela Mes ir buvome mete ir kas iš to,jei nerūkai tai kažkam kitam tada vistiek išleidi,ir visai nepasijaučia Quote (DoveFoto) o aš neberūkau, nes maniškis nerūko, tai ir man neleidžia tai aš tik kai pas draugę nulėkiu, tada patraukiu Mano draugė ir tipo metė jau gal kokius 2 metus nerūko prie vyro O šiaip traukia kaip kaminas slapta Iš manęs tokia rūkytoja nebūtų ir nereikėtų,kaip kitos negali nei dienos nerūkiusios,o aš ir kelias dienas būnu kai nerūkau nenoriu ir viskas,o kartais labai noriu ypač kai susinervuoju 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:31 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes ir buvome mete ir kas iš to,jei nerūkai tai kažkam kitam tada vistiek išleidi,ir visai nepasijaučia irgi tiesa Quote (Romeniukas) Mano draugė ir tipo metė jau gal kokius 2 metus nerūko prie vyro O šiaip traukia kaip kaminas slapta ir vyras nepagauna rūkančios Quote (Romeniukas) Iš manęs tokia rūkytoja nebūtų ir nereikėtų,kaip kitos negali nei dienos nerūkiusios,o aš ir kelias dienas būnu kai nerūkau nenoriu ir viskas,o kartais labai noriu ypač kai susinervuoju yra yra kur nei dienos be cigarečių po pakelį per dieną sutraukia
|
Atsijungęs |
| |