Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:08 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nevakgykit, nerukykit ir negerkit ir turės juokas juokas bet kaip aš pastebėjau kaip tu Romeniukui pabreži visada gėrimą kad ir juokais bet pabreži.....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:08 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš Dovei pasakau,kad aš neturiu tiek pinigėlių,žaislas yra labai brangus ir jei aš tau nupirksiu tą žaislą mes neturėsime ką valgyti,tai jis tada klausia kada turėsiu daug pinigėlių arba gal tete daug turi na kadangi tėtis dirba, tai vaikas ir galvoja kad pinigėlių yra na vaikai lieka vaikais maniškis tai deda į taupyklę už keiksmažodžius tai jau nemažai susirinko nes abonentas 2 Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:09 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tėvai ant bado bet vaikas turės žaislą juokas Tai taip išeina tenka aukotis taip išeina,kad tik vaikas gautų tą ko nori nieko pabadausiu kas čia man
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:09 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet kaip aš pastebėjau kaip tu Romeniukui pabreži visada gėrimą kad ir juokais bet pabreži..... oj ne juokais :juokas: :juokas: gal dėl to kad prisiminiau žinutes ..........apie svaigimą ...
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-08, 2:26 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:10 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) pasidalinčiau jei konkrečiau pasakytumėt ko norit, nes tiek ten visko kad baisu juokas siūsk man per skype viską man tai reikia labai gražių rėmelių šablonų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:10 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet kaip aš pastebėjau kaip tu Romeniukui pabreži visada gėrimą kad ir juokais bet pabreži..... galvoju Greičiausiai aš kokia pijoke gal ką jau padarysi,reikia nustoti gerti ir vaikas gaus naują žaislą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:10 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tėvai ant bado bet vaikas turės žaislą ne čia jau baisu taip baisiai gal nereikia Romeniukai reikia lauk akcijos kai maximoj 40 proc nuolaida būna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:12 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai reikia lauk akcijos kai maximoj 40 proc nuolaida būna _liuks_ Laukčiau,bet atsibodo,zyzia kekvieną dieną,ir va šiandien nueisiu pasiimti ir vėl klaus ar jau nupirkai? pasakai,kad ne lūpą patempia ir būna pyktas,liūdnas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:13 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai aš kokia pijoke gal ką jau padarysi,reikia nustoti gerti ir vaikas gaus naują žaislą juokas juokas nu jau tikrai Quote (snieguoliuke) ne čia jau baisu taip baisiai gal nereikia miela niekada taip nedariau ir niekada nedarysiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:14 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niekada taip nedariau ir niekada nedarysiu Aš ir nedarau,bet jaučiu teks Paskui vėl pasiūlys mesti gerti rukyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:14 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai greičiausiai teks mesti ne tik valgyti bet aplamai ką nors nusipirkti,kad tik vaikų norus ir įgeidžius išpildyti. po bakugano,tada vėl užsimanys kažko kito ką pamatys pas kitus grupės vaikus,ir vėl nevalgyk,kad tik nupirktum ne manau tas ir blogiausia kad kokie tik yra filmukai, tokie ir žaislai yra, kaip berniukai nori visokių bakuganų taip mergaitės visokių Bratzz Quote (Romeniukas) Tai taip išeina tenka aukotis taip išeina,kad tik vaikas gautų tą ko nori nieko pabadausiu kas čia man na jau tikrai nereikia taip drąstiškai praeitą savaitę nemuno maksei bakuganai kainavo 10 Lt , gal ir dabar akcija tebevyksta , tai va už 2 tik 20Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:15 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gert negaliu atsisakyti nebent valgyti, vanduo labiau reikalingas nei maistas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:16 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) praeitą savaitę nemuno maksei bakuganai kainavo 10 Lt miela , gal ir dabar akcija tebevyksta , tai va už 2 tik 20Lt _liuks_ Nu geras,bet kai nežinau kur kokios akcijos tai ie paveluoji nevaikščiosiu po visą Pnvz kad surasti akcijas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:16 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai aš kokia pijoke gal ką jau padarysi,reikia nustoti gerti ir vaikas gaus naują žaislą nei pijoke nei ką paprasčiaučiai tai einamiausi dalykai maistas, rūkalai ir gėrimai Quote (Romeniukas) Laukčiau,bet atsibodo,zyzia kekvieną dieną,ir va šiandien nueisiu pasiimti ir vėl klaus ar jau nupirkai? pasakai,kad ne lūpą patempia ir būna pyktas,liūdnas bet neužsimanys dar, kai vieną nupirksi
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 2:17 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man tai reikia labai gražių rėmelių šablonų tokių dalykų tai aš nesisinčiu, nebent prie scrapų būna neturiu tavo skypės
|
Atsijungęs |
| |