|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:41 AM | Žinutė # 391 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia jis draudžia taip kažkaip įdomiai nežinau net kaip kad ten ir ant mano vardo ir ant jo kažkaip kažkas taip kad avarijos atveju nieko blogo nebūtų o ir pasnigus nežinau ar važinėsiu nevažinėjau dar žiemą tai nežinau ar išdrysiu tai gal kaip dabar pas mane kad jo stazas pigina,tavo kazkie pabrangina bet fimale gaunasi gera kaina.Quote (Laurituke) o ir pasnigus nežinau ar važinėsiu nevažinėjau dar žiemą tai nežinau ar išdrysiu na bandyk,gi vistiek teks kazkada vaziuot ir ziema.o vyras taves aikstelej nepamokina kaip prasideda pirmieji salciai.mane dabar sake vesis su kartais biski palakstyt,labai gerai kai galima pajust kaip masina slysta ant posukiu.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:44 AM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) cia mes taip juokemes,nes va Zygis koki niekuti sugeba issaugoti apie men,jei nepatenka i broliu rankas.pas juos zaislai patys rankose trupa.na visiskai skirtingi jie yra ir kartais net siutas ima. na žinok ir mūsų kinderis taip bet ką saugo, iš dalies gal gerai bet kartais norėtųsį kad ką sulaužytų šiandien rūšiuosm žaislus tai sakė tuos kurių nebereikia atiduos šeimos namuose esančiam vaikų dienos centrui na va koks šaunuolis tavo Žygutis mūsų vienas iš krikštasūnių toks kaip taviškiai jam vis netyčia viskas sulūžta o kas dėl rūbų atsimenu kai buvo mažiukas jei tik kokia dėmelė ant kelnių jam jau reikia naujų tai visi mums sako kad gal dėl to kad horoskopas mergelė Laurituke tavo mažuliukas irgi mergelė, kaip jam su žaislas ir rūbais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:47 AM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaikai gudrus zino kad nauju nupirks ,jei ne tevai tai geri dedes ir tetos,seneliai ir t.t... va as galiu klykt iki pamelynavimo kad mum reik uz Augusto plombas moket o tik nuvaziavus i kaima senelis priperka visokiu''pizdiliusku'' uz 50lt kiekvienam.o galetu geriau man ta 150 duot tai bent piestuku nupirkciau<kuriu beje irgi i savaite po dezute kazkur sugeba islapstyt>. va čia tai tiesą sakai, žino kad jei sulaužys bus naujas na jo visada manau ir pas daugelį taip yra atrodo kam vsokie šudukai reikalingi, geriau duotų pinigėlių ir nupirktume ko reikia Quote (idit) tai kad ju jau pirmieji batai budavo be priekiu. tada jau tokia prigimtis jų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:48 AM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man nervas ima dabar nesenai senelis nupirko robotą už 60lt sakau galėjo man duoti būčiau ant batų ž-ieminių dasimetusi o dabar toks šūdniekis pažaidė numetė į šoną tai pakavojau sakau bus vėliau taip dažniausiai manau ir būna , ak tie seneliai ir močiutės
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:50 AM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai gal kaip dabar pas mane kad jo stazas pigina,tavo kazkie pabrangina bet fimale gaunasi gera kaina. va,va taip man atrodo ir yra Quote (idit) na bandyk,gi vistiek teks kazkada vaziuot ir ziema.o vyras taves aikstelej nepamokina kaip prasideda pirmieji salciai.mane dabar sake vesis su kartais biski palakstyt,labai gerai kai galima pajust kaip masina slysta ant posukiu. ne nemokino nebuvo kada nevažinėjau anais metais tai ir nereikėjo Quote (snieguoliuke) Laurituke tavo mažuliukas irgi mergelė, kaip jam su žaislas ir rūbais miela a nežinau būna visko su rūbais kažkaip problemų nėra neplušta jie mums o su žaisliukais visko būna bet taip kad baisiai būtų laižomi tai nėra tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:51 AM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taip dažniausiai manau ir būna , ak tie seneliai ir močiutės juokas juokas tai jau taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:52 AM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) a nežinau būna visko su rūbais kažkaip problemų nėra neplušta jie mums o su žaisliukais visko būna bet taip kad baisiai būtų laižomi tai nėra tikrai na sakykim tada kad čia dėl to kad horoskpas toks
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:52 AM | Žinutė # 398 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tada jau tokia prigimtis jų ai mes jau nebekovojam tiesiog skalbiu skalbiu skalbiu....
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:53 AM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va užsiregistravom silantavimui, 2 dantukai nauji krūminiai išdygo, kažin tik kada eilė ateis
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-09, 10:53 AM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:54 AM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ai mes jau nebekovojam tiesiog skalbiu skalbiu skalbiu.... o kas tada belieka nieko užaugs bernužėliai pasibaigs vargai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:01 AM | Žinutė # 401 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va užsiregistravom silantavimui, 2 dantukai nauji krūminiai išdygo, kažin tik kada eilė ateis idomei kad po 2silantuoja,mum liepe ateit kai bus visi 4 sudyge.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:01 AM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na sakykim tada kad čia dėl to kad horoskpas toks gal....
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:23 AM | Žinutė # 403 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas su prisijungs?
|
Atsijungęs |
| |
| Norvile | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:26 AM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kas su prisijungs? su arbata jungiuosi ech namie siandien ramu bus...vaika i darzeli pridaviau paskui pas senelius nakvot varys tai pailsesiu...tik sakau kur dar dieda isgrust 
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:29 AM | Žinutė # 405 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) vaika i darzeli pridaviau paskui pas senelius nakvot varys tai pailsesiu ui kaip faina Quote (Norvile) tik sakau kur dar dieda isgrust arba su vaikais pas senelius arba su vyrais i baras o seip tai romantiskai dviese pasedekit,ramybe pasimegaukit
|
Atsijungęs |
| |