|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 12:34 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va buvau pas kaimynę, kavos atsigėrėm, dabar reikia eiti valgyt daryti Quote (idit) idomei kad po 2silantuoja,mum liepe ateit kai bus visi 4 sudyge. žinok aš kažkaip galvodavau kad silantuoja kai visi sudyksta, bet pasirodo silantuoja ir po vieną gerai kad pasiklausiau, tai va laukiam eilėss gal kol prieisim tai jau ir 3 bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 12:34 PM | Žinutė # 422 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sory ne taip parasiau ''na more''
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 12:37 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) "valgyk,melskis ir mylek" tikrai neblogi atsiliepimai man tokie patinka dar manau neblogas "vingiuotas kelias namo" o šeip maniškis irgi parsiuntė neseniai kinderiui kempiniuką , kaip susitarusios filmus siunčiamės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 12:51 PM | Žinutė # 424 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip susitarusios filmus siunčiamės va is filmuku labai grazus tai''How to train yuor dragon''.nu labai pamokantis kokiu reta.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:03 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SVEIKOS moterytės va pasiarbatinu, ir šausim į Panevežį, padangas permontuot, biskeli maisto, man visokių menkniekių medelių puošimui pasipirkt šiandien nuo ryto jau dalį medienos išpjautos atvežė, per žiema išdžius, o kitamet tikrai jau turesim antrą aukštą ir naują stogą ech, iškart smagiau, o tai maniau sustos tos mūsų statybos, krizė ta nelemta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:07 PM | Žinutė # 426 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o kitamet tikrai jau turesim antrą aukštą ir naują stogą ech, iškart smagiau, o tai maniau sustos tos mūsų statybos, krizė ta nelemta labai smagu kad planai pildosi Quote (vaidabas) ir šausim į Panevežį, padangas permontuot reik masinai batus pakeist Quote (vaidabas) visokių menkniekių medelių puošimui pasipirkt jau maciau po biski kaledine prekyba prasideda
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:31 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) How to train yuor dragon''.nu labai pamokantis kokiu reta. reikės pasiieškot man tai labiausiai patinka komedijos ir tokius lengvus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:32 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va pasiarbatinu, ir šausim į Panevežį, padangas permontuot, biskeli maisto, man visokių menkniekių medelių puošimui pasipirkt šiandien nuo ryto jau dalį medienos išpjautos atvežė, per žiema išdžius, o kitamet tikrai jau turesim antrą aukštą ir naują stogą ech, iškart smagiau, o tai maniau sustos tos mūsų statybos, krizė ta nelemta kaip smagu o taip bijojai matai kai gerai viskas išeis o kada žadi į Angliją skrist
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:46 PM | Žinutė # 429 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikės pasiieškot tikuosi be klaidu pavadinima uzrasiau na bet kazkas panasau sedziu ir mastau kuo seimyna siandien reik maitint.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:54 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tikuosi be klaidu pavadinima uzrasiau na bet kazkas panasau sedziu ir mastau kuo seimyna siandien reik maitint. nieko surasim aš tai guliašą darysiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:56 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu pabaigt valyt padaryt užlėksiu vėliau
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 2:58 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Visa mano diena prabėgo vaikščiojumu po parduotuves ir padevėtus,bet visgi nieko gudro ir neradau Tai turguje nupirkome kepures,šiltus golfukus didžiajam,triusikėlių giedručių ir mažyliui batukus. Dabar dar reikėia striukės reikės dar mašinų turguje pasižvalgyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 2:59 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šiandien nuo ryto jau dalį medienos išpjautos atvežė, per žiema išdžius, o kitamet tikrai jau turesim antrą aukštą ir naują stogą ech, iškart smagiau, o tai maniau sustos tos mūsų statybos, krizė ta nelemta Na va kaip šaunu
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:05 PM | Žinutė # 434 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, labas.na oras ne koks vaikstinet.gal dar gausi ka nors nebrangaus ir gero savo vaikui.as tai lauksiu gero oro ir varysiu i turgeliu po atviru dangum<po rajona>.kaimuose buna zymiai pigiau
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:17 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Romeniukas, labas.na oras ne koks vaikstinet.gal dar gausi ka nors nebrangaus ir gero savo vaikui.as tai lauksiu gero oro ir varysiu i turgeliu po atviru dangum .kaimuose buna zymiai pigiau Vyras vežiojo mane Bet oras tai tikrai šlykštus
|
Atsijungęs |
| |